Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

A abych tu nekončil dnešek negativisticky, svůj poslední příspěvek tímto symbolicky neguji.
Pokud jsem se Honzy dotkl, omlouvám se mu, nic takového jsem v úmyslu neměl.
Pokud je toho, Tome, na tebe moc, rád ti s organizací týmu pomohu, nemám s tím problém. Dělal jsem to přece jen taky dlouhou dobu.
Pokud máš, obavy, že jsem zpychnul, neboj, není to tak.Prostě jsme se jen nepochopili.
A teď už dávám naší diskuzi na delší čas vale s přáním: Kéž širáctvo vzkvétá a zbytečně se nedurdí!

Tome, nehodlám to tu nijak rozviřovat, asi toho je na tebe moc, když docházíš k takovéhle dedukci. Jak už jsem napsal Honzovi, dezinterpretovat se dá vše (jemu ovšem v legraci), pokud tě tahle disciplína baví, jen se pobav...
Pokud by sis mé příspěvky opravdu přečetl, nemohl bys k takovéhle absurditě dojít, myslím, že Milda by, kdyby to bylo tak, jak píšeš, mé názory nikdy nepodpořil.
A ty tvé stesky ohledně toho, jakou má kdo zodpovědnost nechápu. Nevidím, že by toho bylo na tebe víc než na kohokoliv dalšího, kdo se snaží být aktivní a pomoct!

Super

jo a Pošťáku, máš odrazit

zdar, já na trénink jdu, a Kartáč vzkazuje, že trénink bude.

Koukám, že Vláďovi po několika výkonech, kdy se při jeho nástupu na hřiště ostatní nebáli, co zas vyvede, narostl docela hřebínek - a taky ostrý jazýček. Já bejt Kartáčem, tek ti za tvoje sebevědomí přijdu pěkně vyčinit - zasloužíš naholou nebo facku přes půl tváře... Ale to si vyřikejte mezi sebou - já jen zvenku hodnotím.
Jinak mi přijde, že opravdu není třeba - co se týče výkonů hráčů - chodit do osobní roviny a osočování. Na každém by se dalo něco najít, stačí na to mít koule a hubu si to dovolit, což se tady evidentně docela rozmohlo.
Jinak mě opět zajímá, jak kdo dokáže konstruktivně pomoct na hřišti - ne jen pobitvěgenerálit. Opravdu nerad bych, abychom se tady na diskuzích chytali za slovo - má-li někdo potřebu říct někomu něco osobního, měl by to činit osobně. (u Vládi jsem udělal výjimku - jebu ho pravidelně)
Na příští zápas zase nejspíš nepůjdu a popravdě ani nemám chuť. Asi je opravdu potřeba překopat tým a odpovědnosti - evidentně tu spousta lidí má lék na dobrou hru, stačí si to vzít na triko a ručit za kvalitní výsledky.

Prosim vas, bude trenink, když je nás jen 8? Hořim v práci jako papír, takže bych nerad jezdil zbytečně!!! Díky moc za info

kapacita je neomezená...

někdo další nám svůj názor nenapíše?

tak teď jsem dočetl ty dvě stránky příspěvků, uf to bylo dlouhý

máš štěstí, že už jsem se zařek, že toto téma nebudu řešit...
a to, že se dá dezinterpretovat cokoliv, vyjadřuje-li to subjektivní názor, bys už měl vědět dloooooooouuuuuuuhhhhhhhooooooo, ostatní bohemisto

aha, tak si po sobě čti, ty brilantní stylisto. Kdybys byl tak dobrej, tak si to asi ostatní bohemisti těžko můžou dezinterpretovat, že? Už vidím tvých deset minut s datlem dvouprstým... :-D Kdo jde dnes na pivo?

jo a to poslední jsem napsal, aniž bych četl, Jeníku, ty tvé poslední brífy, upřímně řečeno, netuším, kde bereš to, že tě nějak osočujeme či na tebe útočíme. snad můžeme říct, co nám vadí, nejsme slečinky z porcelánu, abychom to neunesli. tak se prosím zklidni a zapomeň na to...
každopádně do debaty k tomuto tématu už se zapojovat nebudu, neb z rozumného komára je velbloud imaginace.

jenže je mi také vlastní stylizační zručnost, vysoká myšlenková frakvence a improvizační mistrovství, tudíž to, s čím se okolí maže hodinu, mám za 10 min.

to se ozval ten pravej, tobě je cizí psát dlouhý příspěvky...

ty voleeeeee, vy asi nemáte co na práci, co?

to by byla teda dřina - předělávat jen Kumbála...

po šimátorovsku? chceš předělávat manšaft na gaye?

O pomoc nestojím, není s čím... Ale líbí se mi odraz k lepším zítřkům a zapomenutím všech křivd... Kéž širáctvo vzkvétá...