Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

četl jsem: "prachy mám, vše je ok, jen jsem se připosral"

no ty seš mimo ale pořád

Ondráš: prachy mám, vše je ok, jen jsem je nepřipsal, dyž jsem byl mimo.

hoši, jedna partička mě kontaktovala, jestli bychom s nima nemohli dávat pravidelné tréninky, když se moc nescházíme, ale nevim jestli bychom jim tempem stačili, co myslíte?
http://www.youtube.com/watch?v=e-rodeqmj7g

pižlo,koukal sem na pokladnu a je tam,že ti dlužím.je to pouze nedorozumění nebo ti nepřišli ty peníze na účet?

a nemá ta krásná mexičanka koule?

PS: mimochodem jsem ženatej, v SanDiegu jsem narazil na nádhernou Mexičanku (sice jí vůbec nerozumím), tak jsme si ji ve Vegas vzal, její brácha je mafián, takže mi moc neserte! Jedno křivé slovo a čicháte kopr ze spoda!

ty seš ale nějakej chytrej? kdy bude povídání o holkách z usa?

Opět pískání??? No možná trochu napovím, podle stavu předchozích pískání mají jít (Varan, Pošťák, Milda, Míra, Tom a Vlado), jelikož Tom a Míra jdou 21.11. a Milda 24.10. měl by se připravit někdo z trojice Varan, Pošta, Vlado !!!

Hi guys! I arrive in Czechoslovakai, there's too cold and bad weather. I look forward to seeing you.
Peter "Cholla" Zole

Nemyslím si,že bych na zápasy sral.Kdyz se ohlednu zpet,tak jsem naposledy chybel kvuli zraneni a minulou sezonu jsem nechybel vubec.Tento prispevek byl napsan trochu ve srande.Jedeme proste na vikendovy vylet na Moravu.Někdy proste dam prednost jinym vecem nez fotbalu.

já to beru z obecného hlediska, práce je samozřejmostí, přes to vlak nejede, to sem ani promilí nenaznačoval, jen holt někde máme každej (ne my dva, ale každej v týmu) ty priority nastavený trochu jinak, což je (dle mého názoru) pro výsledky týmu určitě škoda

Milda: nemyslim si, že by Míra někdy na zápasy sral... A u sebe to vidim podobně - zkrátka práce... A možná se mi to podaří zařídit... každopendo jsi štoura

Tomm - co by to mělo být? stačí se podívat na Mírův příspěvek

Kartac: No na teambuilding to moc nevidim,jedeme s Kristyny kolegama z prace.Takze to spis vidim na voziracku jako prase!!!

Ještě je třeba obsadit nedělní pískání... aj to je pro nás veledůležité... širáčci, hlašte se!!!

Mildo, co to kurva zase je? Rejpala roku vyhráváš ty - kam se serou střelec či Dr.: "no super, hlavně že se tady pořád řeší jak se chodí-nechodí na tréninky a zápasy samotné sou zřejmě na druhé koleji"

buzňáci jste tu?

dle mě už jsou tu...
Něco bude, ale musím se probrat cca. 3000 fotkama. Počítám, že tak 1500 jich budem promítat , jsi zvanej Ondráši!