Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

a tentokrát nesimuluji

mě osobně to problém dělat nebude,stejně na trojku nemám a chtěl sem i odejít.ale myslím si,že takto to bude vypadat i příští sezonu,když se ve trojce udržíme.prostě už to není procházka růžovou zahradou a když nejsme v top formě,tak nepomůže nic.ale to je pouze můj názor.
jinak v sobotu nevím jestli dorazím.za prvé možná půjdu do práce a za druhé sem dostal koňara a bolí to jak svině a neám zkušenosti,jak dlouho to bolet bude

přemýšlel jsem úplně stejně, ačkoliv se mi to taky nelíbí.
k dnešnímu tréninku: možná taky nepůjdu, klíče by měly být u Víti, kdyby se o ně mohl postarat někdo jiný než já, bylo by to ideální, já se rozhodnu na poslední chvíli, jestli půjdu nebo ne.

Sorry za slabší formulace, ale je už pozdě, mám za sebou náročný den a nějak mi to nešlo sepisovat. Ale snad z toho jde pochopit, kam mířím a o co mi šlo. Na netu budu až ve čtvrtek, tak snad to tu nějak v klidu proberete...

Myslím, že jsme v opravdové krizi a už ted hrajeme reálně o udržení. Asi nikdo z nás nechce sezonu vzdát, a tak si myslím, že je potřeba udělat v týmu nějaké změny. Tým je ve výjimečné situaci a ta si žádá výjimečné řešení. Zkusit to a uvidíme, co se stane.
Mám návrh, a tak ho zkusím prosadit - už jsem to i s několika z vás konzultoval. Zatím jsem vždy sestavu i taktiku určoval po dohodě s ostatními já, tak to dotáhnu i ted. Asi to budou opatření nepopulární a rovnou se za ně omlouvám. Nepovedou-li ke zlepšení, může to zkusit někdo jiný a jinak.
Zkusím se posunout do obrany a Štěpa se posune do zálohy: já bych mohl pomoci odzadu s organizací hry a s rozehrávkou, Štěpán s pokrytím středu a oběháním prostoru - i tak si už ted pro míče chodí na střed. S Kartáčem se bude střídat pravidelně, dostřídávat může do útoku.
Všichni budeme střídat, a to i Štěpa - z krize nám pomůže jen změna, ale i tak bude hrát cca 45 minut. Ostatní střídají standartně tak, aby každý odehrál cca 25 - 35 minut.
Navrhoval bych, aby dozadu střídali jen 3 hráči, do zálohy dva a do útoku čtyři (bude-li nás víc, ostatní čekají na příležitost či jiné zápasy). Pokud se toto neosvědčí, navrhuji, aby hrál rovnoměrně každý, kdo přijde, protože myslim, že pak už to doopravdy nemá smysl hrotit. Teď bych zkuseil stavět to nejlepší, co máme. Takže zatím bych to zkusil trochu natvrdo osekat. Myslím, že v plné sestavě by tedy nezbylo místo na Vláďu, Varan by buď jen dostřídával nebo hrál v zápasech, kdy nepřijde Kumbál nebo by se mně nedařilo - tedy místo mě. V útoku by dle dohody čekali na příležitost Petrové, přišel-li by Láďa Jelínek, tak asi i Ondřej.
Snad se nebudete moc zlobit - usoudíme-li kolektivně, že třeba ani můj či výkon jiných je slabý, sáhneme k výměně - nemám problém sedět, když to týmu prospěje. Takhle to ted vidím já ze svého pohledu. Musíme zkusit tým postavit na nohy.
Tradiční plná sestava tedy bude vypadat takto: Michal (Pižla) - Míra, Tomáš, Kumbál (dostřídává Varan, čeká na přiležitost Vláďa) - Kartáč, Štěpa - Láďa (ale ten nechodí, tak spíš Ondřej), Milda, Pošťák, Štěpa (čekají na přiležitost Kumys a Peťa)
Snad jsme schopni pro udržení kvality něco vydržet a jak říkám - i u sebe vidím, že to není ono, takže bude-li to vaše přání, můžu podporovat jen z lavičky.
Co si o tom myslíte - jste ochotni to takhle zkousnout? Hlavně ti, co budou hrát rapidně méně?

Mám u sebe klíče od haly a zapomněl jsem je předat bráchovi, kartáči, stavíš se tu pro ně? Nechám je tu - Jana nebo Aša tu určitě budou... sorry a díky

jen v krátkosti: soupeř zahrál dobře, ale s výjimkou vysoké efektivity (v porovnání s naší velice nízkou) a toho, co jsme jim nabídli sami, jsem teda zas takovou dominanci necítil. Loni a předloni jsme takové týmy byli schopní dokonce porazit. Výhru si zasloužili, to bez debat, ale takovým rozdílem... ?

Opět se hlásí oblíbený výběrčí daní. Zde jsou dlužníci: Kumáč - 125Kč, Míra - 275Kč, Kumbal - 275Kč, Milda - 375Kč a Kartáč - 375Kč. Doneste osobně, nebo pošlete na 2301361001/5500. PS: v pondělí na tréňajs zřejmě nedorazí, jelikož máme nějakou schůzku v práci. Pokud by byla kratší něž přepokládám tak přijedu. Touto cestou, bych vás požádal o vybrání peněz za halu tj. 700Kč na pondělním tréninku, jelikož nejde ani tom.

Jak už jsme slíbil Honzovi po minulé rozepři, ničí výkony až na svůj hodnotit nebudu, ale ani u sebe toho moc nejsem schopen,takové tempo jsem od soupeře zažil naposled bůhvíkdy a otázkou je, jestli vůbec...
Prostě nás smázli a ani jsme si nečuchli, opravdu poprvé v životě jsem po porážce necítil žádnou potřebu řešit to, proč to takhle dopadlo, akceptoval jsem kvalitu protivníka, i když sám vím, že tenhle zápas se mi vůbec nevyvedl.
Na druhou stranu musím dodat, že kdybychom jako včera hráli posledně, nemohli jsme než uspět, takový to podle mě byl výkonnostní rozdíl mezi dvěma protivníky ve stejné soutěži...
I ty Dvorce by k nim včera mohli jen vzhlížet.

no že jsme sračky

Co nám plyne z dnešního zápasu? Téměř plná sestava, oblíbený hřiště, soupeř, kterýho známe...

A modré dresy s sebou!

a pokud to pižla nebude mít nafocené,tak nevěřím ani jemu

chceme slyšet všechno,ale radši od pižláka.ty by sis vymýšlel

Tak co chcete slyšet dřív? To s tou roztomilou asiatkou nebo to s vášnivou mulatkou?

Rozhodčího jsem najal, adresně rovnou připomínám, že polovinu peněz za pískání (tj. 500 Kč) budu chtít po Varanovi, který k celé záležitosti zaujal pozici mrtvého brouka a já opravdu už nehodlám stejně jako Pižla takovéhle věci řešit.
Na umoření zbytku částky se předpokládám rozumně dohodneme, zítra se nechci před zápasem nervovat tím, že to z někoho budu lámat.
Vl.

jasně

tak do kbel se nějak dostanu a když dorazíš na zápas,tak bych se svezl aspoň domů,pokud to bude možné

v sobotu ráno
k Tomášově poznámce za sebe dodávám:
Tenhle zápas se mi nepovedl, chápu tedy ten nápad s tím omezit můj pobyt na hřišti, nicméně si ale myslím, že v těch předchozích se mi docela dařilo a nemyslím si, že jsem za ostatními v obraně zaostával, Honza i Milda to tu sami zmiňovali, a tak se mi zrovna nechce zase jít kvůli jedné výjimce od válu. Nehodlám se tu srovnávat s ostatními, ale s takovým postupem prostě nesouhlasím. Na jaře jsem se stáhl, teď už bych něco takového udělal, kdyby s mými výkony byly dlouhodobé problémy, ale to snad nebyly, pokud mě ze hřiště nikdo po prvních čtyřech nevyháněl...
Teď se mi to nepovedlo, bez debaty to přiznávám, ale myslím, že po takové době mám na výpadek a ještě v takovémhle zápase právo stejně jako kdokoliv jiný.
Byť je to třeba individualistické, ale já tomu dal hodně a vím, že i tahle facka mi prospěla a zlepšovat se dál budu...
Do těchhle problémů jsme se dostali všichni, všichni bychom tedy měli přispět k jejich nápravě.
Pokud s touhle variantou ale bude souhlasit většina, akceptuju ji, ačkoliv mi to radost nedělá, třeba taková změna k něčemu bude...
Toť je ode mně k tomuto bodu vše.