Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Varan | 18.10.2010 19:27
dneska přijde ještě Marek
Osobní profil střelec | 18.10.2010 13:11
tak už ani na treninku mě nechcete,když se nikdo dobrovolně nepřihlásil mi dělat osobního řidiče
Osobní profil Tomm | 18.10.2010 10:24
Začnu od konce: myslím, že je super, že jsme zvítězili - zahráli jsme slušně: to, že góly nepadaly, je naše typická slabina a svědčí minimálně o tom, že v poli to bylo dobrý. Jinak analýza k zakončení: útočníci musejí mít v hlavě, že chtějí zakončit, a proto se k míči už tak stavět - přemýšlím, kam vystřelím a jak zakončím už když ke mně míč jde. My děláme tu chybu (až na Láďu Jelínka), že si míč přebíráme a chceme ho podržet, nahrát, ale ne zakončit. Pak samozřejmě zmatkujeme, když se octneme před bránou sami a je jasný, že už musíme zakončit - pak je z toho špatnej nákop, blbě postavený tělo, zaskočená hlava...

auty: souhlas s Mildi. Myslim, že slušně je hází Kartáč, skvěle dlouhý (ale občas stereotypně - pozor na to) vrhá Míra. Já s Varanem myslim, že tak normoš - takže to spíš budeme nechávat tady těm dvěma, budou-li na hřišti. Ostatní tam jsou kvůli zakončování.

Štěpa - nesouhlas s Mildi, řekl bych, že to Štěpán zahrál dost dobře, bylo vidět, že si to v hlavě připravil, jak bude hrát. Na svou tahačskou povahu, to hodně dobře rozdával ostatním a cpal se do zakončení. Při jeho rádiusu se myslím stane, že dojde k chybě při bránění. Nemyslím si, že by chyby vyplývaly z jeho pojetí, ale pouze z nezvyku na některé situace, ale to se velmi rychlé poddá... Mě se jeho výkon hodně líbil.

Varan - napůl s Mildi. Myslim, že Varan super herně. Jediný, na čem je potřeba zapracovat, jsou podle mě emoce. Někdy příliš omlouvání za prd, někdy trochu zmatku (ale přiznávám, že jsem k tomu přispěl i já - točil jsem strany, podle toho, jestli hrál Míra nebo Varan a jednou jsme se s Varanem octli oba napravo a já ho pak vytlačil). K tomu se počítá i trochu Variho nazlobenost, když se mu něco řekne (viz to nabízení se zezadu a pak krocení vybíhání obránců ke konci zápasu - ber to, bejku v klidu), myslim, že většinou to jsou jen snahy spoluhráčů poradit nebo upozornit - nikdo to nemyslí zle. Jinak dobrej výkon.

a ještě přidávám Kartáče: fakt výbornej v zakončení (nechápu, ale je to tak :o)), super presing, kombinace, náběh, vedení míče. Formice je opět tu, za chvíli přijdou skluzy. Jediný, co by bylo potřeba zlepšit (ale vim, že asi nepůjde), je včasnější přistupování k protihráčům bez míče (vim, že si je necháváš na pár metrů a pak je ojebáváš), ale přijde mi, že nám díky tomu uteklo několik útoků soupeře. Rozehrajou to rychle, nedaj ti čuchnout a pak se valí přečíslení...

No, tolik za mě.
Osobní profil Mildinek | 17.10.2010 23:33
teď sem se trošku zamyslel a jen bych měl pár vypíchnutí, vyplývajících ze zápasu:

Varan - parádní výkon, přesně takhle by měla hra obránce vypadat, apeloval bych proto na Toma, aby v tom nově nastaveném systému byl Varan jasná volba do základu, tzn. místo Kumbála, samozřejmě za předpokladu, že nedorazíme v okleštěném počtu

Štěpa - rozebíral sem si některé situace a podle mě nás párkrát ohrozili díky určitému nedorozumění uprostřed pole, tzn. buď Ti obránci chtěli pomoci a už se vysouvali a ztratili jsme míč a soupeř šel do přečíslení, nebo ta samá situace vznikla z toho, že ses na chvíli zapomněl a udělal to, co se očekává od útočníka, ale nikoliv od střeďáka, tzn. zariskoval si a na tom místě střeďáka jsou pak následky daleko horší, proto malá rada - na střeďákovi to hraj vždy spíš kombinačně a snaž se to roztahovat do stran, než směřovat míč středem, možná nebudeme tak rychle u soupeřovic branky, ale ani soupeř nebude pak rychle v brejku a navíc útočníci se rychleji stačí vrátit, když se ztratí míč

z toho vyplývá další věc - pro útočníky - snažme se hodně využívat lajn a oblasti u rohů, lajnama roztáhneme hru, nabídnem se do kombinace právě jak záložníkovi tak obránci na naší straně, při menší míře rizika a když se podaří zavézt míč do rohu, je to dobré místo jak na postup k brance, tam už vás brání maximálně jeden hráč, tak pro nahrávku před branku, nebo na nabíhajícího obránce

auty - nedržíme tu občasnou změnu způsobu rozehrávání, zkuste to dát někdy spíš do nohy, častokrát je to pak účinnější
Osobní profil Kartáč | 17.10.2010 19:17
to nemyslím, soupeř přidal, začal se soustředit ještě více na ofenzivu a my bohužel pořád nedokázali trestat to, jak propadávali, i když to bylo v druhý půli míň častý. A oni narozdíl od nás efektivní byli. Ale co, urvali jsme výhru nad silným soupeřem, to se počítá...
Osobní profil střelec | 17.10.2010 19:15
když mě zítra někdo vyzvedne v počernicích,tak se můžete těšit na mou přítomnost
Osobní profil střelec | 17.10.2010 10:43
no já to viděl tak,že se začal hrát hurá fotbal
Osobní profil Mildinek | 17.10.2010 10:22
první půle byla super, jen kdyby se opět neozval ten neduh v podobě neproměňování šancí, to už snad ani nebylo statisticky možné, abychom jich nedali tolik

chtělo by to kratší analýzu toho, proč sme pak v druhé půli začli ztrácet
Osobní profil Havlos | 16.10.2010 11:25
Pro nezúčastněné: U.Š - Little Eden FC 4:3...Rozhodující gol dával myslím Miroslav "Řepka" "blikanec" Havlík...
Osobní profil střelec | 15.10.2010 15:19
no zítra sice dorazím,ale pouze na čumendu.mám zápal průdušek nebo ještě něco horšího tak určitě hrát nebudu.nehrál bych ani,kdyby se nezúžoval kádr.
tak hraj jako já a tolik se nesnaž,pak tě ta netradiční bolest nebude otravovat
Osobní profil Mildinek | 15.10.2010 13:54
Ondra - to sem Ti chtěl napsat - zejtra si prosím Tě věci určitě vem, mně se nějak po určitém zápřahu ozývá taková netradiční bolest lýtek/holení, tak budu střídat doost často
Osobní profil Mildinek | 15.10.2010 13:53
Osobní profil střelec | 15.10.2010 13:43
jak jako koncovka?!!!!
Osobní profil Mildinek | 15.10.2010 12:56
vláďa - on to nebyl zas tak humor, prostě sem jen konstatoval, že nám chybí důraznější hra vzadu, stejně tak sem mohl přidat, že nám chybí lepší zakončování, klid v koncovce, lepší kombinace v poli, lepší realizace standardek, klidné nervy atd atd, prostě jasné týmové neduhy, které musíme zlepšit obecně, všichni to víme, nikdo si to nemusí hned brát adresně
Osobní profil Dr. | 15.10.2010 11:08
A doufám, že každý, kdo bydlí ve Kbelích, ví, co to znamená SNKK a jak by téhle skupince milých lidí mohl dnes či zítra pomoci...
Osobní profil Dr. | 15.10.2010 11:05
Jestli jsem si to vyložil špatně, Mildovi se omlouvám.

Tenhle druh humoru je mi asi cizí, proto ta reakce...

Každopádně si myslím, že mezi námi žádná blbá nálada není, na tréninku jsem na nikom nic takového nepozoroval. A to za ten jeden smajl přeci jen stojí
Osobní profil střelec | 15.10.2010 8:24
pižlo vem foták,dorazím bez věcí,tak bych aspoň fotil
Osobní profil Tomm | 14.10.2010 23:13
Já jsem k tomu své řekl - jediné, co asi můžeme udělat, je to, že přijdeme na zápas o půl hodiny dříve a rozhodneme se... Jinak určitě všichni, koho nálada v týmu, neodrazuje, doražte! Jediné, co hrozí, je, že nebudeme všichni hrát tolik času, jak jsme zvyklí. Ukáže-li se to jako chyba, půjdeme zkusit něco jiného - jak už jsem psal.

Jinak si taky myslím, že se tu často něco špatně čte a chápe, ale tak už to bývá... Každopádně se na sobotu moc těším!
Osobní profil Kartáč | 14.10.2010 20:53
ach jo, zas takový vášně. Kam vy na to chodíte.
Osobní profil Stepa | 14.10.2010 14:07
určitě doraž

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 04 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz