Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

i ze sprchy? co takhle udělat kalendář?

Jinak samozřejmě, jdeme na to, kruva!!! Přijedou skauti, tak se kurva zítra ukažte. Já budu dělat po delší odmlce reportéra. Takže budou fotečky!!

Ondráši, zítra jako Bony Wilfried, dva dáš a na dva namažeš soupeři.
PS: že ty praktikuješ nějaký woodoo?

ááá,další útočník vypadl

Čus chlapi, po posledním zápase ve strahovský lize se mi udělala boule pod kolenem. Nevim, co to je za klauni, nemůžu propnout koleno. I tak si zítra beru věci, vidim to 50 na 50.

Rád si zasekám. Tedy dostanu-li se opětovně po absenci u poslední sklizně k srpu, v což doufám...

no jako včera sparta?

Chlapy, deme na to, vole, f sobotu je zasejc rosekat, to je, co tu, vole, chci slišet, kurnííík, jo?

Ale jen nebuď tak skromný, Šemíku. Šestajovice jsou prý výborná stáj, tak proč tě k dostihu neosedlat?

tak tam jsou jiní koně,kteří si chtějí zahrát.já se nikam nehrnu

je vidět,že mě Ondra poslouchal a už se určitě těší na svejch 50 minut na hřišti. snad mu to nebude málo?

děláme na chalupě dřevo a musím našim pomoct. mrzí mě to,ale tentokrát to nejde

to taky

je závislej na chatu?

protože to říkal,jede na chatu

No určitě - hráli převážně s horní polovinou tabulky a výsledky byly hodně těsné - většinou padalo málo branek a prohrávali jen o gol.
Mimochodem - proč nejdeš, Štěpo?

tabulka vypadá hned lépe, ještě jedno vítězství a mělo by to být víc v klidu - ale rozhodně nepodcenit příštího soupeře jen proto, že je poslední - dle výsledků to byla vždy přetahovaná s malými rozdíly a i s hodně silnými týmy!

už se zase vyhrálo a je tu pěkná nuda

a možná i kouzelník
no vidíte a na mě něco leze, asi budem potřebovat každou nohu v akci, ale dorazim určo