Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

tento zápas opět silná sestava? jestli mám dorazit včas nebo až na kukačku na výkop

A Amon - Re, Anubis či Hathor přijdou rovněž? Pokud ano, půjde o zcela nadpozemsaký zážitek

Na trénink jdou moji kamarádi Jarda s Osirisem - je nás tedy už devět, tak si snad už dobře zahrajeme - když se přihlásej ještě tři lidi, tak nás bude 12.

já rozhodně nesouhlasím

já souhlasím

Pižlo, díky za článek i za fotky - oboje objektivní a kvalitní

já nemám nic proti - jen jsem nechtěl, aby byli ostatní mimo hru kvůli tomu, že neumějí s internetama a nepřihlásí se na stránky

nebo Kartágo, ten má největší formu

já samo nemyslel kapitána, jen určit taktiku sem chtěl

Mildikluk: ať se vyjádří ostatní, případně at někdo další projeví zájem o tuto prestižní pozici

Tomm - v tom případě bych si dovolil Tě na příští mač zastoupit, ať neuhneme z nastoleného "vítězného"

a já sem tě nenapadl?

Anebo Kumbál... "Kucí, musíme víc střílet!"

Každopádně boj o záchranu pokračuje - bude to tuhle sezonu dost nahraně.
Jinak unaven taktickými neúspěchy potvrzuji rezignaci na udíleče strategie (jak herní tak střídací) před jednotlivými zápasy. Můžu být v zápise i hubou dále kapitán, bude-li k tomu vůle, ale klidně to taky celé předám novému "kouči". Kdo připadá v úvahu? Napadá mě snad jen Pižla...

Kdyz se mildo podivas na tech strankach nize,tak tam je o te kontumaci

Dr - a si si jist? na psmf.cz píšou, že má trest až od 26.10. - nebo to je prodlouženej ten minulej?

nevim, kdes to načetl, ale pěkně mě to štve, vlastně je to celkem v pytli, protože to mi asi nepřičtou ty dva góly :-D

to jsou kokoti

fíha

doraž, já pořád nejsem zdravej, nevim kolik zvládnu