Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Kartáč | 08.11.2010 18:00
Žolíka tu splní Kumys, tu Peťa, je vidět, že jsou do zápasu natěšený, nikoho bych neupřednostňoval. Kumys taky dává góly a přihrává na ně, když se na plac dostane a sedne mu to...

Vláďo, všimni si, jak Tom úplně jinak pojal tu "hlavu" než ty. Nešlo nám to, Kehar, kterej nás nikdy neválcoval, nám dal rychle góly a my se z toho posrali. Nebyli jsme schopní se do toho dostat. Tak jsem to myslel a tak to podle mě bylo.

Všiml jsem si jedný věci a to byla pomalost. Ale ani tak nešlo o absolutní rychlost, jako o přístup. Když ztratim, prostě nemyslim a sprintuju dozadu. To nedělal skoro nikdo. Obzvlášť obránce tohle musí dělat, ne vyklusávat oblouk s rádiusem sedm metrů. Pak to fakt stíhat nejde. Obecně jsme byli hrozně vytažení, aniž bychom soupeře tlačili.

Ale jinak souhlas se Štěpou. Nesedlo to, nedá se nic dělat. Hlavu vzhůru a jdem dál.
Osobní profil Dr. | 08.11.2010 14:46
Mildiku, ten podotek ohledně Petra Kučery neznamená, že bych chtěl něco překopávat, ale pokud by někdo z pušek měl v téhle situaci hrát, tak on, toť můj malý podotek.
Osobní profil Dr. | 08.11.2010 14:41
Tak doraž, málo nás už je...
Osobní profil Stepa | 08.11.2010 13:56
kdyby vás bylo málo na trénink tak dejte vědět, když budou děti v pohodě tak bych dorazil
Osobní profil Stepa | 08.11.2010 13:49
Chce to zvednout si sebevědomí.Podle mě soupeři nám nesahají ani po kotníky. Poďme jim to ukázat. Kde máte to širácký srdíčko???
Osobní profil Stepa | 08.11.2010 13:47
já bych taky nic neměnil, mě přišlo,že jsme byly zmaténý a nesoustředěný. Prostě to nesedlo.
Osobní profil Mildinek | 08.11.2010 13:06
Vláďa - nemůžem hrát vepředu ve více jak třech-čtyřech lidech, Petr přesně splnil tu úlohu "žolíka", nevim proč bychom to tedy měli hned zas měnit
Osobní profil Tomm | 08.11.2010 12:53
O přístup na stránky žádal Šíma a než jej dostane, tak jen informuji o tom, že přijde na trénink.
Osobní profil Dr. | 08.11.2010 12:30
Jak už jsem tu řekl před několika týdny, virtuálně tu rozhodně pitvat nic už nechci, tak jen pár dodatků.

Tome, já to opravdu nemyslel tak, že bychom nevěděli o tom, že hrajeme o udržení, to víme všichni, ale rozhodně nikdo kvůli tomu na zápas nejde nervní.

V systému problém pro mě taky není, ale to prohození pozic z poslední doby nepovažuju za šťastné. Nemyslím si, že to, že hraješ v obraně, nám přinese víc, než kdybys byl v záloze. V sobotu to bylo evidentní, ve středu chyběly přihrávky a konstruktivita i tvoje rychlost, podle mě by bylo fajn, kdyby ses tam vrátil. Pokud Štěpán hraje 60 minut v kuse na dvou pozicích, taky to podle mě nic moc nepřinese, protože se jednoduše užene, ač má fyzičku boha. Hodně chybělo napadání v útoku - Štěpán tam v tomhle ohledu podle mě chyběl. Proto bych byl pro návrat k tomu, aby ses vrátil do zálohy a Štěpán do útoku, chápu, že se v obraně třeba cítíš líp, ale do ní nás je dost a ty prostě na středu chybíš a kvalitu na tuhle pozici máš z nás v podstatě jen ty s bráchou.

Fyzička a nevyhranost problém je - ale když se koukneme na to, že i do té haly z týmu chodí pořád těch 6 či 7 stejných lidí a řada z nás si do míče nekopla 14 dní, co bychom od sebe v tomhle ohledu chtěli...

A poslední věc - napříště doporučuju dopředu napevno zkusit zakomponovat Peťu Kučeru, když se dostal na hřiště byl nebezpečný - myslím, že bilance gól a přihrávka na nějakých 10 min., co hrál, není vůbec špatná. Kdyby se vepředu rychlostně zkombinoval s Ondrou či Pošťákem a Štěpou, myslím, že by to v kombinaci s Mildovou tvrdostí mohlo být OK.

Tak jsem se tu po delší době vykecal a dost.
Osobní profil střelec | 08.11.2010 12:03
co to je krytí míče? to mě asi sáfa v dorostu nenaučil
Osobní profil Tomm | 08.11.2010 11:06
Co se týče Kartáčovy poznámky, souhlasím, že hlava je hodně znát - absolutně nehrajeme to, co si řekneme, nehrajeme ani zpoloviny to, čeho jsme schopni.

Navíc je u nás vidět velká slabina ve fyzičce - nestíháme v soubojích, nepohybujeme se po celém hřišti (ani kbelském s hobitími rozměry), chybí nám rychlost. A to nemluvím jen o sobě, ale o většině týmu. Pak samozřejmě odchází přesnost přihrávek, střel z běhu, krytí míče, souboje jeden na jednoho.
Osobní profil Tomm | 08.11.2010 11:02
Na trénink nejdu, mám pořád v čoudu ten palec ze zápasu.

Jinak myslim, že šest gólů jsme mohli dát asi tak v pěti letošních zápasech - někdy i deset - ale problém je právě v tom, že je nedáváme. Navíc jsme měli i velké zmatky v přebírání hráčů a pozicích. Jako kdybychom změnili systém, přitom ho hrajeme už dlouho pořád stejně.

Jo a já v klidu ohledně sestupu určitě nejsem, už od třetího zápasu je jasný, že hrajeme celou sezonu o udržení.
Osobní profil Dr. | 08.11.2010 7:58
Nevím, Jene, jestli na to nejdeš zbytečně filozoficky. Prostě a jednoduše se hrálo hlavně v první půli blbě, nepřesně i dost pasivně proti schopnému a dravému soupeři. Nevím, jaký by tu mohl být problém "v hlavě", když nikdo z nás žádný souboj o udržení v podstatě vůbec neřeší a na hřiště jdem vždy optimisticky a v klidu.

Taky si nemyslím, že by ke konci soupeř hrál úplně naplno, ale je fakt, že když jsme přidali třetí gól, tak poněkud zpanikařil a už se nedokázal dostat do tempa. Vyrovnání asi reálné nebylo, ale šest gólů jsme dát mohli...
Osobní profil Kartáč | 07.11.2010 11:50
ale to už soupeř asi trošku vypustil, ne? Problém hlavně v hlavách, podle mě. Ale nějaký řešení nemám. Asi hodit za hlavu...
Osobní profil Stepa | 06.11.2010 17:37
děs běs to byl 40 minut, závěrečných 20 minut jsme konečně začali hrát. Hlavy nahoru a jedeme dál
Osobní profil Dr. | 06.11.2010 13:19
Děsus běsus - 4:7
Osobní profil Postman | 05.11.2010 22:58
Čus kluci, vzhledem k tomu, že jde plná sestava a moc se mi to zítra nehodí, nakonec nejdu. Tím se omlouvám Ondrovi, že bude muset hrát, budu držet palce. Napište pls, jak jste dopadli...
Osobní profil střelec | 05.11.2010 21:07
a je to v prdeli.jde i postman,takže si nezahraju
Osobní profil Kartáč | 04.11.2010 21:29
tě Pižlo v jůesej zasvětila nějaká indiánská šamanka?
Osobní profil Pižla | 04.11.2010 19:44
Nedělej Zagorku, prostě si představ, že je to velké hřiště, hraješ za Šestajovice a branky příjdou. Kehar ti bude sedět. Mimochodem ti věštím, že dáš góla a na jednoho přihraješ, no a vadou na kráse bude žlutá karta, ale to se nějak vsákne.

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 04 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery