Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

tak jestli jde o hodně,tak já se příjdu asi pouze dívat.nechci,aby štěpa nebo milda ječeli,když nebudu hrát,abych se zranil

Vláďa: já to ale myslel na Štěpána, to s tim střídáním

A hlavně - já už tohle vůbec neřeším, jelikož s koučováním týmu se teď musí trápit Mildík a je mi o mnoho lehčeji. Ale jak jsem říkal - rád pomůžu či podpořím správné návrhy.
Jinak v zápase samo jde o hodně a je třeba se tomu přizpůsobit. Osobně i týmově. Já třeba budu hrát jen v případě, že budu fit a bude o mou hru zájem i přes lehké omezení zdravotní...

copak jde o život?

a v tomto zápase jde skutečně o všechno, neřikám nějak bláznit a nervovat se, ale skutečně udělat vše pro to, aby se vyhrálo, zájmy jednotlivce jdou momentálně stranou, věřím že to všichni pochopí - takže 100% podpora Tomášovu poslednímu odstavci, doufám, že ega v tomto případě skutečně půjdou stranou

Tome, tohle já úplně nechápu - vtip nevtip, oblečený neoblečený - chytrá Hazlbaueryně???
Děkuji za vtip nevtip - pointa mi však uniká zvlášť v ohledu k zápasu proti Edenu, kdy jsme se se měli sejít 15 min. předem a dohodnout se, nic takového se však nestalo. Minutu před výkopem jsem však nechtěl nic komplikovat, tak jsem to kousl a sám řekl, že nebudu hrát, ač se nedodrželo, co bylo dohodnuto. Stejně tak minule jsem si pořádně zahrál až v momentu, kdy jste s Mírou odpadli, 1. půli odhaduji za sebe max. na deset minut.
My plačky máme holt divnou povahu... Vy neplačky zas divné vtipy a krátkou paměť...
Každopádně ti přeju, ať se nožka uzdraví a nemusíš hrát kulhající nekulhající.
Také jsem to nepentlil, ale obešlo se to zcela bez vypuknutí požáru.
Pokud budu hrát prd a kazit mače, rozhodně se nikam cpát nechci, nemám ale pocit, že by k něčemu takovému docházelo. I proto píšu Mildovi to, co mu píšu, a stejně tak Mírovi.

Dr. jde o to, že momentálně díky zdravotním indispozicím nemám takovou fyzičku, rychlost a hlavně vyhranost s míčem, potřebuju se déle dostávat do zápasu a to je všechno lepší zezadu - zkusim to hrát tak, jak radil Štěpa, tzn. nabíhat si zezadu (nemyslim sprchy)
navíc jak píše Tomáš se mi vepředu letos nějak nedaří dostat do hry, ale v bránění si myslim sem pořád přínosnej, takže tak

Pardon, že jsem to neopředl zdvořilostními slovíčky - nemyslím to nijak zle, jen jsem stručný a nemám čas...

Vláďa = plačka

Já myslim, že Milda je v útoku nahovno - už tři zápasy se skoro nedostal do hry, obraně chybí jistota v rozehře - tu by tam mohl vnést. Kort když já půjdu zpět do zálohy.
V obraně je lidí dost, ale v útoku ještě více. Držel bych se toho, že točej tři lidi do obrany, dva do zálohy a čtyři do útoku - ostatní seděj. A využil bych při tom to nejlepší, co máme.

Pižlo, hezké. Naplnils to, cos slíbil.
Mildi, nápad máš zajímavý, ale já s ním nesouhlasím, patříš do útoku. Pár tyčí jsi nastřelil, měl bys to zlomit, stejně jako ostatní z nás musí zlomit problémy své. Byla by to další zbytečná rotace, dozadu je nás fakt dost. Nehledě na to, že říct si, kde budu hrát a jít tam hrát, není zrovna moc týmové...
Poslední podotek, který od Pižly nezazněl. Zcela adresný, a to k Mírovi: Zbav se už prosím, těch svých odchodů ze hřiště, když máš pocit, že se ti zrovna nedaří. Jednou odcházíš, jednou neodcházíš, pak zas odcházíš. Pokud ti v obraně nechávají ostatní hráči nejvíc času, snaž se to využít na maximum. Pokud to neděláš, není to k nám ostatním zrovna fér.

Pižlo, mně se to líbí, já s tim nemám problém - rád to, cos napsal, podpořím!
Jediné co mě trápí je, že pořád kulhám a palec bolí...

no já jdu a budu střílet z 25ti metrů do šibenic

Pokud půjde na příští zápas Honza Pošta a Ondra Pecha, nastoupím v obraně.

bravo pižlo.konečně slovo chlupatýho chlapa

Já bych neblb, s Keharem to bylo stejně důležité, bude to samozřejmě důležité znovu, ale pokud se chceme udržet, stejně potřebujeme ze tří zápasů aspoň tři body, běžná jistota pro udržení je však spíš 10 než 9 bodů...
Čekejme na verdikt velkého Učitele Pižli, který mi včera přislíbil zlomový komentář, který nás vrátí na správnou cestu...

tak příští zápas je o všechno, v dalších kolech se asi nedá moc počítat s bodama (při naší formě)

no ten gol byl jediný dobrý moment.furt na mě řvali,že nechodím do soubojů a tak.jako by nevěděli,že to nedělám

tak bohužel nedorazím, na děti něco leze

nevim, proč záříš jen na velkym... :-)

Šestajovice : Nehvizdy "B" 4:0 (3:0)
Zápas s Nehvizdami se pro nás od začátku vyvíjel slibně. Po několika našich úvodních šancí se střelecky prosadil Marek Hála, když skluzem dopravil do sítě centrovaný míč Milana Moce. Ve 20. minutě prošel obranou Bery st. a nesobecky (a nečekaně) přihrál ve vápně Tondovy Alexanderovi, který dal druhý gól. Míč jsme nadále drželi na našich kopačkách, soupeř se dostával k naší bráně zejména po rychlém přenesení balónu a následných brejcích. Třetí gól ještě před přestávkou přidal Ondra Pecha nádhernou střelou z 25 metrů do šibenice. Do úvodu druhé půle nastoupili hráči Nehvizd daleko aktivněji než v první půli. Hra se na 15. minut přesunula na naši půli, ovšem bez vážnější situace před naší bránou. Po zbytek zápasu jsme opět kontrolovali hru my. Čtvrtý gól přidal po rohovém kopu Honza Souček. V dalších našich šancí jsme už jen nechali vyniknou nehvizdského brankáře.

teď Ti vůbec nerozumím - právě že musíš jít hrát, abychom byli silní v útoku - stačí když nebudeš dělat ty svoje nálety na protihráče při přerušení, to je podle mě největší šance jak přijít ke zranění