Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

no zatím nás moc psaných není

A pak uklouzneš v koupelně po mýdle, uřízneš si prst u krájení chleba atp. To známe...

tak to je super zpráva.aspon někdo bude běhat

už můžu skoro i dejchat

s každou hodinou co se blíží zápas je mi líp a líp

no asi by to chtělo opravdu vyhrát :-)

Karlovy Vary...

Kartac:Brutus je trochu neco jineho nez nelitostny boj o udrzeni.Boli me nart.Staci kdyz si nazouvam botu a uz to poboliva a kopani do mice to uz vubec nevim.Dneska jsem vynechal i Strahovskou.Takze Vary urcite pojd.

Tome, neblbni se skromností a hraj. I bez prstu jsi v té záloze třeba. To zas komu čest, tomu čest...
Já žádné křivdy necítím, prostě jen reaguju na to, co se mi napíše. Když se nepochopíme, stane se... Maximálně si tu a tam posuneme vzájemně hranici testosteronu, což v mém již pokročilejším věku není úplně na škodu.

Nemocným přeju brzké uzdravení, a to prosím ještě z práce. I my učitelé tu a tam pracujeme od úsvitu do soumraku...

mělo by nás radši dorazit co nejvíc, pokud sou Míra se Štěpou nejistí, bude potřeba každá noha

Vary určitě doraz

jsem od pondělí nemocnej,dneska jsem zůstal doma tak uvidíme,jestli se to zlepší abych mohl dejchat

Jestli nás bude 4 do obrany tak nejdu.To radši nechám 3 lidi pořádně zahrát minule mi to vadilo.

a jak to,že nejde štěpa?

hlavně že jdeš na Brutus

Ahoj chlapci.Porad me boli ta noha,takze muj sobotni start je ohrozen.Je to tak 50 na 50.

jaký nálety?

stačí běhat a dávat góly

Tak se moc omlouvám,ale zitra nedorazim.