Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Mildinek | 15.11.2010 15:45
a čistě teoreticky - pokud nelpíš na soutěži, tak by Ti vlastně mělo být jedno, v jaké soutěži budeš za Ukradené širáky hrát, nebo ne?

toť můj postřeh
Osobní profil Mildinek | 15.11.2010 15:42
je tam toho daleko víc a to co uvádíš, tzn. nějaké lpění na vyšší soutěži, není zrovna ten nejpalčivější problém

nejdůležitější věcí je to, že při kompletním počtu hráčů není možné, aby si zahráli všichni, jak v obraně, tak v útoku - čistě hypoteticky:

Dejme tomu, že se na zápas sejdeme/předem nahlásíme v této sestavě:

Michal
Míra, Milda, Vari, Kumbál, Vláďa
Tomáš, Kartáč
Štěpán, Láďa J., Ondra Pecha, Honza Pošta, Petr K., Petr F.

bude se hrát na tři beky a tři, nebo čtyři útočníky - skutečně to dopadne tak, že ty další, kteří do zápasu nezasáhnou, to nebude štvát, nebudou mít připomínky, nebo aspon nebudou vnitřně nasraný? co když podobné zápasy budou třeba tři za sebou?

Odpovědět si může každý sám - i kdyby tomu tak bylo, čemuž nevěřím, byl by to nesmysl, aby byl někdo členem týmu a nehrál

A stejně tak je nesmyslné hrát soutěž 5+1 s nějakými 12ti a váce lidmi. Takže tu máme dvě nesmyslná řešení, oboje by vyřešilo to rozdělení - všichni budou plnohodnotně hrát, týmy si můžou navzájem vypomáhat, jak dolů, tak nahoru, hospoda bude vždy v pohodě, žádné negativní emoce, nic k vysvětlování.

Vůbec to nevidím jako něco problematického.

Samozřejmě jen předkládám můj názor, nic víc, nic míň.
Osobní profil Dr. | 15.11.2010 15:15
Hospodu v klidu zorganizuju, jen je třeba, aby si všichni uvědomili, oč jde, a přišli. Večer se dohodneme na termínu a já už to pak nějak ošetřím.

Nějaké dělení je teď podle mě věcí zcela mimo mísu, možná by to jen chtělo, aby si ti, kteří se označují za ambiciózní uvědomili, že ti ostatní jim to opravdu schválně nekazí a že i oni sami nedávají týmu maximum.

V řadě případů se vidíme třikrát do měsíce, tak co bychom od sebe chtěli???!!! Navíc už jsme si tu tisíckrát vysvětlovali, že v týmu nikdo neambiciózní není - všichni přece chceme hrát dobře, a to je základní ambice, kterou tak maximálně můžeme mít. Hysterické držení se třetiligového šosu není za takových okolností ambice, ale chiméra...

Podle mě je řešení celé téhle situace tak prosté - stačí jen respektovat ty, s kterými hraju, nechat své osobní problémy mimo hřiště a chápat, že hraju za tým, ne za sebe. A taky respektovat realitu...
Osobní profil Mildinek | 15.11.2010 15:09
jinak třeba můj pohled není ovlivněnej tím jestli sestoupíme, nebo nesestoupíme - prostě jak už bylo hodněkrát řečeno, atmoška není dobrá, je toho hodně pod pokličkou, chtělo by to všechno vyventilovat a následně vyvětrat (vyřešit) a bude líp všem
Osobní profil Tomm | 15.11.2010 13:51
Dnes jde na trénik i Vita a Lada J., tak s tim prosím početně počítejte...
Osobní profil Tomm | 15.11.2010 13:39
No, já vám nevím - béčko by se mi normálně hodně příčilo, ale v týhle situaci mi to skoro přijde jako správný řešení - nerad bych, aby fotbal vstoupil do osobních vztahů, což u lidí, který něco hodně štve, reálně hrozí. Ale v současný době třeba Ondřeje, Štěpu, Mildu vídám prakticky jen na zápasech a nevím, jak by to bylo takhle... hospoda je nutná... Kdo si to vezme na starost a zorganizuje to?

Jinak já bych byl neházel flintu nikam - sezona je zpackaná, ale reálně hrozí, že se ještě udržíme. Bud se o to popereme nebo dostaneme od silných soupeřů na frak, ale myslim, že není třeba se kvůli tomu rozhádat.
Osobní profil Mildinek | 15.11.2010 13:04
tsss, bylo toho ještě málo!
Osobní profil střelec | 15.11.2010 12:54
jj to by chtělo,ale né,že zase sežereš půl krávy
Osobní profil Mildinek | 15.11.2010 11:56
* podobné problémy jako tady

chce to dát to sezení
Osobní profil Mildinek | 15.11.2010 11:55
já myslim, že by to byl dobrý katalyzátor emocí a opět by byla pohodička - ambicioznější by měli to co chtěj, ti druzí by si v klídku zahráli fotbálek, nikdo by na nikoho neřval, nikdo by nebyl na nikoho naštvanej, že na něj řve - navzájem by se mohlo vypomáhat, zapojili by se lidé z tréninku, byla by lepší partička

my sme to udělali v rámci Metalopolis, při každoročním turnaji www stránek, úroveň tak šestá liga, takže docela solidní - nejprve sme hráli všichni, nikdy se nevyhrálo, podobné problémy jako taky, bylo pak z toho dost špatných emocí - udělaly se dva týmy, každej řekl, kde chce hrát, od té doby "A" vždy zvítězí, "B" skončí někde uprostřed, všichni sou spokojený, pak je super poturnajová hospůdka, parta bez problémů - nevidím důvod, proč by to tak nemohlo být i zde

rozhodně by se pročistila atmosféra, takhle to bude horší a horší a stejně to skončí tak, že se někteří lidé na to uplně vykašlou, jak z té první, tak z té druhé skupiny, pro své vlastní důvody
Osobní profil Pižla | 15.11.2010 10:14
V tom s tebou Vláďo souhlasím, atmosféra stojí za prd, ani já se nehodlám na fotbale dlouhodobě stresovat a řešit problémy horkých hlav v týmu. Jenže, proč to šlo dříve a nejde to teď, možná jiné názory na herní pojetí, výkonnostní propad nekterých z nás, nevím? Pořád tam vidím, ale věci pozitivní a proto ten optimismus.
Začínají se množit návrhy na založení B týmu. Vím, že je dost lidí pro, ale já toho zastánce nejsem (za prvé mi příjde, že tím utíkáme od mometnální situace a za druhé si myslím, že pokud by k tomu mělo dojít, tak to bude mít spíše jepičí život). Ovšem třeba jsme se názorově a herně natolik odloučily, že nám takovéto rozdělení pomůže, co já vím? To je na debatu u kulatého stolu.
Osobní profil Dr. | 14.11.2010 21:49
Pižlo, já ti závidím ten tvůj nehynoucí optimismus, ale obávám se, že teď o žádné výkony vůbec nejde, spíš mám strach, jestli nás bude bavit hrát v takovéhle atmosféře dál - a je zcela jedno v jaké soutěži. Se Štěpou jsme si to zkusili vyříkat po zápase, stejně je mi z toho ale pořád nanic. Nechci se v tom pitvat, ale tohle bylo fakt moc... A kdyby to byl tímhle způsobem v téhle sezóně 1. zkažený zápas - to ale ne, podobné to bylo proti Dvorcům, Nemesis a konečně i minule jsme si podobných projevů užili...

Možná, že by stálo za to si to všechno někde v hospodě mezi sebou vyříkat, ale ve všech, účast pěti lidí nemá smysl. Na jaře to pomohlo, proč ne teď.
Osobní profil Tomm | 14.11.2010 21:42
Já taky věřím v lepší zítřky, protože horší už to doopravdy bejt nemůže... Nesmí nás to rozhádat, musíme si z toho brát i poučení... I těžký situace můžou tým i jednotlivce posunout.
Osobní profil Dr. | 14.11.2010 21:37
Střelče, k Chocholouškovi...
Osobní profil Pižla | 14.11.2010 21:07
Zase to bude dobrý.
Osobní profil Pižla | 14.11.2010 21:06
... aby si to někdo nevyložil špatně, jen se mi nechce psát. Oceňuju sobotní bojovnost a to, že to nikdo nezabalil i když se nám herně vůbec nedaří.
PS: i slovutnější kluby mají herní kryze
Osobní profil Pižla | 14.11.2010 17:15
Článek zřejmě nebude, nějak na to nemám morál. Hodil jsem tam alepoň fotečky.
Osobní profil střelec | 13.11.2010 11:19
holá holá,4.liga volá
Osobní profil Tomm | 13.11.2010 1:22
já dorazím, ale ne uplně fit... tak na 80%
Osobní profil Mildinek | 12.11.2010 20:44
v poho, zaskočím

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 04 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz