Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Stepa | 18.11.2010 9:29
Ondro proč nejdeš na zápas? Potřebujem elitního útočníka
Osobní profil Stepa | 18.11.2010 9:20
Vláďo díky za to jméno. Myslím,že to bylo jasný už z toho příspěvku, že je to myšlený na mě. Ale ani jednu věc si netrefil.
Osobní profil Stepa | 18.11.2010 9:13
Má účast na zápase taky není jistá,ale bral bych aby to Tom koučoval. Pro hospodu jsem taky,ale spíš někdy v týdnu večer.
Osobní profil Kartáč | 18.11.2010 8:32
Střelče, to nebyla noha.

Jinak na tom videu, to jsou hrozný paka. Oba týmy. Motaj se tam jak nudle v bandě, každej útok končí po třech vteřinách střelou na bránu... To je děsný
Osobní profil střelec | 18.11.2010 7:21
a není to tome kvůli tý žíle na koleni?
Osobní profil Tomm | 17.11.2010 22:53
Jinak už jsme po zralé úvaze zahlasoval
Osobní profil Pižla | 17.11.2010 22:53
Tady něco pro odlehčení naší situace, jen se koukněte jak strašně to vypadá v 6.lize !!! Nějaký nekopové v modrých dresech se tam snaží hrát fotbal, asi vobutý proti zutejm!

http://www.youtube.com/watch?v=tX7lXHh74Nk
http://www.youtube.com/watch?v=COCFyNmrcsQ
http://www.youtube.com/watch?v=rV0VH6IzV9Y
Osobní profil Tomm | 17.11.2010 22:52
Tyjo, ještě, že jsem byl dva dny mimo Prahu Zaznívá to tu dost jasně - HOSPODA, HOSPODA!!! Taky bych si sednul po zápase, ale přijde mi, že budeme zase emočně rozhozený a možná i s vědomím, že od jara hrajme čtyřku :o/

Jinak já hrát bohužel nebudu. Mám už měsíc naraženej palec na pravý noze a s každym fotbalem si ho víc a víc kurvim, takže jsem se po dohodě s Šímou rozhodl mu dát tři týdny pauzu a trochu o něj pečovat. Navíc i díky tomu hraju špatně.

Nicméně mě napadlo, že můžu týmu zkusit pomoci kaučováním zápasu... Je to jen nápada a návrh. Mohli bychom si zkusit, jaký by bylo, kdyby nám někdo řídil hru a dával pokyny. Budu na to mít čas i emoční naladění. tak to jen nabídka za mě...
Osobní profil Mildinek | 17.11.2010 16:59
kdepak, to bude jak schůze parlamentu, možná se to protáhne na dny, takže spíš až v podvečer
Osobní profil Postman | 17.11.2010 16:21
Nazdar kucííí, nečetl jsem celou diskuzi, ale něco jsem zachytil o vytvoření B-týmu. Tohle vyřeší jen hospoda. Nemůžu říct ne, když nás je 12 do pole, nemůžu říct ano, když bychom museli třeba dva roky čekat na zařazení do soutěže. Navíc nevím, jestli můžu vůbec něco říct, jako poslední "naplavenina" Pojďte si sednout po zápase na jedno, do oběda času dost, a vyřeší se to, ne?
Osobní profil střelec | 17.11.2010 15:43
štěpka ven,štěpka ven
prostě je vidět,že pokud měl štěpka formu a dával goly,tak to docela šlo.teď je toho na něj asi moc(školka,dítě) a je z formy a dost ho to sere.takže se ani nedivím,že občas vyletí.
ps: to je pouze můj názor
ps2:a nemyslím si,že ostatní dříve hráli špatně,ale štěpka byl ten největší tahoun
Osobní profil Pižla | 17.11.2010 13:22
Kartágo: ...o čem jsem asi psal, je jasný, že když se liga nerozšiřuje, tak jdeme na úkor týmu, který se nepřihlásil, to že to vídím na minimálně půl roční pauzu jsem už napsal.
Předpokládm že si děláte prdel, páč měnit ligu je nesmsysl, stejně nám to problém nevyřeší. To by odešel Štěpka (tedy to je alespoň moje domněnka) a jinak by vše zůstalo při starém.
Osobní profil střelec | 17.11.2010 10:34
tak vyměníme 4. za 6. a ještě nám zaplatěj
Osobní profil Kartáč | 16.11.2010 23:04
Pižlo není, pokud mám správné informace, tak když chceš přihlásit novej tým, daj tě do pořadníku a jdeš na úkor odpadlejch mužstev. Ale zájemců je pořád dost, takže ten půl rok je asi minimum. Mrdky z Lipoduru byli kmenoví hráči béčka. Minimálně o jednom to vim. Jinak pokud nehráli na černo, tak to tak muselo bejt.
Osobní profil Mildinek | 16.11.2010 22:43
od sestky bych taky klidne sel 8)
Osobní profil Mildinek | 16.11.2010 22:39
ja mel za to, ze mrdky z lipoduru hrali i za ten nizsi
Osobní profil střelec | 16.11.2010 22:25
ale s tím vypomáháním má kartáč pravdu.
Osobní profil Pižla | 16.11.2010 22:25
Ještě jedna věc, i když to není důvod proč vytvoření B týmu hned zavrhnout, ale pochybuji o tom, že dostaneme okamžitě místo v soutěži. Liga se už dále nerozšiřuje a může to dopadnout také tak, že B tým nebude do soutěže přihlášen. A - tým si nabere pár nových hráčů a B - tým si půl roku nekopne. To je, ale jen krizový scénář a nechci malovat čerta na zeď.
Osobní profil střelec | 16.11.2010 22:24
já to vidím tak,že chci od všeho něco.chodím kvůli lidem,ale fotbal mě sere.chci hrát víc a prosadit se,ale to jde proti sobě.jedině,že bysme koupili 6.ligu a budu spokojený
Osobní profil Mildinek | 16.11.2010 22:22
no uvidime, co bude chtit vetsina tymu, to bude rozhodujici

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 04 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery