Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Kdo nedorazí, je mrtvej Homolka!!! Už to vidim, pojedu hodinu na Vápenku mastnou tyčí, pak hodinu zpět opět mastnou tyčí, odměnou mi bude hodina fotbalu v mínus deseti bez střídání. Míro, dojeď pro mě na sh...pls.

no já to vidím tak,že budu zítra akorát nasranej.a stejně se tam zatím nemám jak dostat

nevymlouvej se na nachlazení.seš prostě podpantoflák.a pokud si ten fotbal nevydupeš,tak nejsi chlap

Ahoj, já nepůjdu, lebo má má manža sbor - poslední zkoušku před koncertem a těma čtvrtkama jsem jí šikanoval v týhle sezóně už několikrát. A taky bych rád doléčil to nahclazení, který mě otravuje už od konce srpna. Tak doufám, že půjde dost ostatních, ať si to užijete.

hanspaulka se hraje za každého počasí

jak to vypadá zítra? bude se vůbec v takovém počasí hrát fotbal?

a ještě když je takto hnusně,tak si nerisknu vyrazit na letních pneu,tak nemám ani dopravu.ale pokud by na mě pižla nebo někdo jiný počkal na vysočanský(počernice,černák,hloubětín,rajská)tak bych tam snad mohl ve 20.15 být.

jak to vypadá zítra? zatím nás moc psaných není a jestli se to nezmění a bude taková zima,tak na to kašlu.protože mám být ofiko do 9 v práci a kvůli projížďce na pražačku se mi nechce utíkat z práce(pokud to čte někdo z mé práce,tak já nikdy neutíkám dřív z práce

prej kšavi, to je vůl. Kaviárový tousty!

tak to je přece jasný,že david villa

takže ste byli něco jako Barca včera? :ú) kdo seš ty? Messi, Kšavi, nebo Božan?

tak komu by se chtělo hrát,když ve 2.minutě prohrává 0:2.my jsme teda nasazení neměli o moc větší,ale aspoň sme si zastříleli

nojo, to utkání má evidentně náboj

jestli poznáte šutéra

jsem slyšel, jak servírka říkala u ostatních stolů: "hovězí už bohužel neni, snědl ho támhleten hromotluk..." a pak jsem slyšel jak lidi remcavě ale ustrašeně pošeptávali: "hromotluku, tohle neni premijérlíč"
kde jsem to jen slyšel... :-)

všechno hovězí si sežral

setkání s voly, či?

setkání s voliči je posunuto, takže to možná půjde
Klucí, hodně sil zítra!!!