Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

takže když dáme sraz v sedm, v osm jsme všichni pod stolem!!!

kdo nebude odpovídat, platí zelenou všem!

kdo se splete, platí zelenou mě!!!

Musela to bejt pěkná přestřelka, škoda, že máme dlouhodobě "špatně seřízená mířidla" - Kdo uhádne jako první, kterýžto pán toto spojení používá s neskrývanou radostí a naše slechy tím každý týden mnohokrát ničí, má u mě zelenou - v úterý splatnou.

Já myslím, že na pohled to opravdu nebylo špatné, je sice pravda, že jsme párkrát zazmatkovali při točení sestavy, že jsme si taky pár branek dali vpodstatě sami po hloupých chybách (Pižla je ale moc sebekritický - chyby při bránění jsme dělali i my ostatní...), ale na druhou stranu jsme měli šancí opravdu nečekaně mnoho a tak je jen škoda, že jsme je zazdívali s železnou pravidelností...
Každopádně na teplotu a terén to fakt bylo docela příjemné, takže děkuji všem statečným spoluhráčům za příchod a spolupráci.
K plánované hospodě: V úterý bych neměl mít s problém s návštěvou restaurace.

já přijedu,ale až po uložení dětí

čau, tak hlavně, že jste přežili bez úhony a nic vám neumrzlo. Za mě k tý hospodě: úterý většinou mívám volno, ale je toho poslední dobou fakt dost, takže ještě nevim stopro. Ale zřejmě ano.

Škoda, to vypadalo nadějně. Snad aspon zábava...
Já v úterý na chvilku asi jo, ale je to na začátku týdne... nedomlouvali jsme ten čtvrtek či pátek?

Co v úterý hospoda, posezoní posezení? Hlaste se zda můžete.

Výkon fajn, kombinačně i herně slušný. Trochu vázla organizace hry a góly padaly po individuálních chybách. Celkem dobře se na vás koukalo, jen škoda, že jsem si to taky neužil. Dneska byla kulička na mne moc kluzká.

snad ne zas housle z půlky?

jakej byl průběh?

Nejprve je potřeba podotknout, že jsem opět předvedl "životní výkon". Cirkus Humberto prý potřebuje nové klauny do šapitó a tak jsem musel předvést něco extra. Omlouvat se nebudu, jelikož to bylo opravdu k pousmání. Každopádně výsledek 3:7, je trošičku krutý, jelikož to mělo skončit 10:13 a ne 3:7.

tak jak, stateční širáci?

tak jsem mluvil s Vláďou a jedem

to je nezajímá

a co zavolat na svaz a mít omluvu?

já kolem 19.00 vyrážím ze šestajovic,tak snad tam budu včas a doufám,že se hrát bude

hledal sem i spojení na domácí potřeby a nic sem nenašel

jako můžeme se na to vyprdnout,když už o nic nejde.ale bylo by to i za pokutu
nepůjdem se nejdřív najíst sem http://www.vykupto.cz/praha/229-61-sleva-na-fantasticke-pecene-koleno-ve-staroceske-marina a pak napít jinam