Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

a co si sednout po tréninku v pondělí?vím,že je to pozdě,ale třeba by to vyhovovalo hodně lidem

mně přijde jako jediné rozumné řešení oznámit si s dostatečným časovým předstihem (tj. tak 10 dní dopředu), kdy by se co konalo, vybrat hospodu a pak vše definitivně potvrdit. každý by si tomu mohl přizpůsobit program, čas by na to měl. za krátký čas jsme se nikdy na ničem nedohodli...
nemá smysl se asi ptát na to, kdo má kdy čas, stejně všichni neodpoví - jde o to zvolit jeden den a rozeslat info o tom, že se zkrátka tehdy a tehdy koná akce tady a tady, a pokud můžeš, doraž...
v týdnu to bude optimální - víkendy jsou teď příliš zasněžené.
hospodu v klidu zamluvím - na datu se ale zkuste dohodnout vy nejaktivnější diskutéři tady a neaktivním náš rezultát zkrátka rozešleme.
za sebe říkám, že od úterý do čtvrtka si čas rozhodně najdu.

o víkendech jsem na horách

Pižlo pošleš prosím ty emaily nebo se asi na ničem nedohodnem

já osobně můžu skoro každej den kromě víkendů

soráč, já měl nabitej víkend a včera nebyl vůbec v Praze ani na netu... tak ted koukám, jak jste rychlý. Já bych asi mohl až ve čtvrtek či ve středu, ale v tu až kolem deváté... A proč vlastně nejsme pro víkend? Nebo pro pátek - rodičové musejí být se svými rodinami???

ale já bych byl pro, takže až se nakonec půjde, šel bych rozhodně sem!!!

no ale když nemůže půlka týmu, tak je to asi jedno kde to bude, ne?

Jeden z nich jsem já!!! Mám tu návrh http://www.hospudkanaradnici.cz/ dobré jídlo, pití, přímo u metra B a myslím, že není ani třeba rezervací, zvláště ne na úterý večer (velká hospa). Pokud nejste pro, tak hlasuji pro bulovku (very gud knajpe), la bela stoji za hvňajs.

???? a kdo jsou tedy ti lidé, co hlasovali v anketě?

dneska jsme se bavili na tréninku a nikdo další nemůže. Takže s tím zejtra nepočítám.

no to samozřejmě bude!!!

aha já myslel,že se bude řešit budoucnost

Ja jsem taky asi pro pivovar.Uz jsem tam nekolikrat byl a je to tam v pohode.Ale chtelo by to asi zamluvit.Jen mi prosim nekdo zitra napiste jak jste se rozhodli a od kolika.Zitra se tu neukazu.

Tak tam, Jene, zavolej a když bude volno, zamluv stůl a je to. Jinak se tu budem dohadovat do aleluja...

já jsem spíš pro ten pívovar. V Belle jsem byl, fajn atmoška, ale narváno, pomalá obsluha a jídlo si teda umim za ty prachy představit lepší...

možná bych preferoval tu LaBellu, kvůli metru

a ty odkazy jak dává Vláďa vypadají hodně dobře, tak klidně tam můžem

Vysočany sou gut, co u Kavalíra?
sory, ale přijde mi to jak u blbečků na dvorečku.