Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

tak leda toho 24.

tak to bohužel máme s Honzou a Péťou vánoce

já bych taky asi mohl.ale lepší by bylo 24.,vždyť jsme taková širácká rodina

Nevím, že bych 21. měl něco mít, takže bych čas měl mít.

A co nejaky patek?Hospudka,vecere a pak didžina....:-D

já bych měl mít čas
a přimlouval bych se za tu Pižlovu hospodu - vám tam jede přímo bus, mně přímo metro, takže je to podle mě spra

Otázka do diskuse: potěší všechny včetně Pižly... Co takhle se sejít ještě před Vánoci. Mně by se hodil například úterek 21. Klidně to celé ošéfuju a zorganizuju (hospa i lidé), jen dejte vědět vy, kteří sem chodíte obhodinu, zda můžete (Kartáč, Pižla, Milda, Štěpa, Vláďa, Ondřej).

Pižl a- sorry za sms, četl sem jí až ve 21:00

jo, je doraz, čeká se jen na tebe!!!

pižlo a je to teda dneska?

No nic necháme toho. Až se toho budete chtít někdo ujmout, dejte vědět. Já se vzdávám, nemám morál.
PS: Štěpko, mail nerozesílám, necháme tomu volný průběh

Já to nežeru, jak už jsem psal, je mi to naprosto šumák. Takto aktivně se angažuju jen proto, že na mne pak směřujete dotazy zda akce je nebo ne. Z vašich diskuzí a dohadů je občas těžké poznat jaký je stav.

Pižlo, nežer to zbytečně...
Na netu se přihlásilo pět lidí, z ostatních o tom věděli dva, v týmu je nás 13. Jaký byl zájem, je z toho jasné. Prostě se sejdem až po těch Vánocích a bude.
Já v klidu na nějaké lednové datum zamluvím nějakou knajpu - třeba Pod Bulovku, lidem se dá včas vědět, aby si udělali volno a bude to.
Aby to vyhovovalo všem, tak to dáme třeba na čtvrtek večer - Tom už tu bývá, Štěpán na horách nebude, když Ondra v pátek problije práci, odpoledne si odpočine

To není kvůli tobě, je to celkově. Třeba Kartáč mi do telefonu řekne , že se včera na tréninku řešilo, že nikdo nejde a odpískal to. Já na tréninku byl a nic nevím. Pak mi volají zmatení lidé, že neví zda to je a nebo ne. Anketa je úplně na hovno, páč je tam sedm lidí a ochotných jít je jen pět. Kde to jsme? Z naší komunikace je mi občas na blití. Vůbec to nehrotím, je mi šumák kdy to bude, ale spíše cítím zodpovědnost za ty lidi, kteří nic netuší, jak se to během hodiny změní na webu.

Sorry, asi to je zmatené kvůli mně - viz Pižlova stížnost. Vycházel jsem jen z toho, co mi řekl brácha a nenapadlo mě, že byste se na mě vysrali

tak z jakýho důvodu to dnes není?

jako mě se to v týdnu nehodí.protože vstávám v 5 hodin a potřebuji fungovat

Zdar a sílu, páč já už jí fakt moc nemám. Jeslti se vám dnes nechce tak napiště že nejdete a je to! S téhle diskuse, aby se v tom prase vyznalo.

Chápu k někomu se to možná nedostalo, ale já fakt nemůžu za to, že dotyčný nebyl, 14 dní na zápase ani na tréniku, předpokládám, že se to roznese.
Nazdar borci, mám návrh. Ať zakladatel(é) týmu řeknou pevný datum a hospodu, kdo bude moct, dorazí. Většina z nás pracuje, každý bydlí někde jinde, někdo je nemocný, a nikdo nemá čas, snaha se dohodnout je utopie.