Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

K hospodě: Já nemůžu nic slíbit, nechal bych to po Vánocích.

Jeníku, není trošku zbytečné se mě ptát na to, co prostě neovlivním?
Podle mě je to ale tím, že je hodně zájemců o hraní o víkendu... Viz naše zápasy v téhle sezóně ve čtvrtek a pátek - v pondělí až středu jsme nehráli prostě proto, že tyhle dny jsem vetoval, ale zbylé pracovní jsem musel označit jako přijatelné, proto jsme v nich hráli.

mě je to jedno,já se přizpůsobím

Vláďo, proč dva pracovní dny, odkdy chtěj dva náhradní termíny? Já nemůžu čtvrtek, ostatní jsou stejně nahovno, ale jsem ochoten. I když středa bejvaj všechny možný schůze, takže ta taky ne...

Co Kartáč, Štěpa, Vláďa, Míra, Pošťák? Peťa, Kumbál a Michal sem moc nechoděj...

mildo,vyšší moc jako lenka?

Vlado: dej tam to samé co v minulé sezóně, tj. čtvrtek, pátek. Stejně to takto dopředu nikdo netuší!

já budu moci, pokud nezasáhne vyšší moc

klidně taky pátky
Vláďo, neřeš co Michal s Kumbálem - můžeš nebo ne???
Mildo, co ty?

pátek
čtvrtek (vyloženě jako nouzovka)

A přišla mi přihláška do první posestupové sezóny, tak se prosím vyjadřujte, v jakých dvou pracovních dnech by Vám vyhovovalo po večerech nejvíc hrát - do přihlášky to je třeba uvést.
Vaše názory přijímám do pondělí, pak přihlášku odešlu.

Nechal bych to na leden, termín mi přijde takový zbytečně šibeniční - třeba Kumbál bude jistě touhle dobou s Michalem nasávat v rodinném kruhu vánoční atmosféru

Já můžu vy gejové...

... ale donť stres !!!

Zcela věcně: nemohu, leda až po 21 hodině

v tomto termínu bych doporučil to co nejdříve zamluvit, neboť to bude samej firemní večírek

já bych asi mohl

já bych mohl taky

Pošťáku, máš pravdu, ale nech to na zakladatelích...

Bez Kartáče a Štěpy to nejde, zkouším tedy ještě jeden šibeniční termín. Co 22.12.? Tuším, že už to je hodně vánoční, ale já bych mohl. Co ostatní?
Mimochodem díky za rychlou a věcnou odpověď všech...
nikdy to tak nebylo, tak se ptám - vždycky víš všechno nejlíp... :-)