Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Tak dnes od 18hod. pivovar u bulovky...:-D

děti tam mají vstup zakázanej

já bych šel taky...

já bych mohl až tak po 9.a kdo tam jde?

Ondro myslis to vážně?U tebe clovek nikdy nevi.Jestli si delas srandu nebo ne.Ja kvuli zamluveni mist.

jde ještě někdo do té hospody? nechci tam s těma buznama být sám :-D

jdu

Jinak co se týče té předvánoční pařby, tak se tedy odkládá. Vláďa, Štěpa, Pižla a Míra buď nemohou nebo jen na část večera nebo se vyjádřili nejasně - jinak by ostatní mohli...
Každopádně já s Mírou jdeme v sobotu večer na pivo pod tu Bulovku, takže kdyby měl někdo chuť se připojit, budeme rádi - nic se nebude řešit, je to jen posezení s přáteli. Každopádně se zavčasu ozvěte Mírovi, je to jeho akce a on rezervuje místa, takže ať tam pak v sobotu nemusíte stát...

ahoj, moc se omlouvám, měl jsem včera napilno a do toho mě zlomila v průběhu dne nemoc. Mluvil jsem s bráchou, ale nestihl jsem se do půl osmé odhlásit... pak už jsem tušil, že je pozdě... Sorry, sorry... nezlobte se - už se to víckrát nestane

hoďku a půl tři na tři - mass sacre = mše svatá!

... kucí co mi to děláte (Kumáč a Tom)? Zasloužíte oba jeden výchovnej lepák za ucho.

Honzíku, s těmi termíny už je to tak nejméně celý minulý rok, "nikdy" je v tomhle ohledu záležitostí dávných širých pračasů...

nn,byl sem to já

přijde Danek, tipuju, že to byl ten Fantomas s malym ... f... Ještě píšu Markovi Žďárskýmu...

tak já dorazím,hahaha

Jelikož jsou na dnešní trénink odhlášeny tři stálice Satalického parketu, pokuste se za ně prosím sehnat náhradu, jinak se nesejdeme! Díky

no já to vidím tak,že když to neproběhne do konce roku,že to můžem nechat už před sezonu

aha, já už psal,že bych nejspíš mohl,ale asi by pro mě byl výhodnější leden

Jé, já myslel u Štěpy a Kartáče, co ta hospoda - ne co ty termíny...

Zítra mám po práci pivní akci s kolegy z práce, tudíž trénink vidím spíše teoreticky.