Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

No já zatim na Silvestra domlouvám běžky, ale kdyby byl fočus dopoledne - třeba od desíti do jedenácti, tak bych dal určitě... Má bejt mráz a kolem minus osmi, ale to snad nevadí. Důležitý je domluvit hřiště, aby to nedopadlo jako minule: "Hanouš nás tam pustí" a pak jsme tam na zasněženym hřišti čuměli jak puci...

já bych si taky zaběhal

já jsem tu, pokud budu zdravej a budou jen trošku přijatelný podmínky, jdu do toho...

Cus,hele silvestrovskej pratelak s vosama B na hristi ve kbelich 31.12..co vy na to?kdyz se date dohromady,dohodnem presnej cas.

Tyjo, takhle dlouhej a skvostnej příspěvek jsem od dědka ještě neviděl - hustý! Taky vše nej!

Jelikož se nám nepodařilo se sejít po sezoně a domluva je těžká, udělal jsem v doodlu kalendář na přihlášení a vybral jsem tam dle sebe dva týdny v lednu, kdy jsem v Praze, snad nebudeme všichni v těchto týdnech na horách a najde se jeden den, kdy budeme moct všichni. Já jsem tam zaškrtl asi dva dny, kdy nemůžu, ale ty se ještě můžou změnit, proto jsme je tam zahrnul. Pokud se to neukáže jako totálně debilní termíny, tak se sejdeme v co největším počtu s těmi, kteří budou mít vůli se sejít. Pondělí je myšleno po tréninku, tj. ve 20h, ostatní časy třeba na Bulovce nebo na Vysočanech kolem 19h.
Odkaz dám i na stránky, nemám mail jen na Michala, tak mu to prosím někdo dejte vědět.
http://doodle.com/m3qn2shps6tm9iwa

koukám na ty statisky a bud sem v nich nejlepší nebo druhej :-D

Ac nerad priznavam jednim z poztizenych jsem byl prave ja od Pizlovych fotbalovych dovednosti,skoda ze ten kluk z Vysocan si nezacal verit drive.Pizlo dobry ode mne to beer fakt te zeru ty to mas v fotbalove v hlave jako nikdo z nas a to nemluvim mimo fotbal!!!,Uchylaci,Narciste a neposledne normalni kucii vse nej at to dopadne pristi sezonu jakkkoliv hlavne se z toho neposrat a drzet pospolu Vam preje Dedek Fotbal.

Tak se tu všichni milujte a množte, jak se vám zlíbí a rozmíšky vypusťte z programu, neboť přichází široširé svátky lásky, míru a pokoje

Kucí soráč, ale občas se potřebuju někomu vylejt (ne vylejt, jako vykropit, nebo smazat hard disk). Vztek už mne zase přešel, tentokráte mne spíš mrzí, že ten kdo nechodí na tréninky, nemůže vidět mojí exkluzivní formu. Kucí to vám je taková krása! Jedny housle, druhý housle (hotovej symfonickej orchestr) a závěrečná střela do šibenice. No. co vám budu vyprávět, to chce vidět, to chce zažít!!!

Jo a sorry za včerejšek - hned jak jsme přišli domů, tak jsem usnul, takže jsem na pivko neměl ani pomyšlení.

Pižlo, já taky doufám, že to po novym roce bude lepší. Klíče si zas na starost vezmu na nějakou dobu já, ať si od toho odpočineš - přesně vím, co zažíváš, s podobným pocitem jsem ti je předával já

Jinak já snad už budu schopnej hrát - můj ortoped (Šíma) mi řekl, že mám hnáty jak stará babka

chápu a je mi to líto, ale doufám, že na novej rok bude zas líp.

Danek jde taky

Soráč Kartágo, si zlatej, že sháníš lidi, jen mi to ujelo páč už mne neba, každý týden řešit to samé. Uvažuju, že předám klíče, míč a starost o prachy někomu jinému a budu raději chodit na beďas, než řešit pořád dokola tohle.

... tak já jdu zase obeslat lidi a vše odvolat. Už mne to mrdá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ty kundo teď jsem to zrušil! se z vás poseru !!!!!!!!!!!

jde Víťa, teď jsem s nim mluvil, takže je vás osm...

omlouvám se za pozdní odepsání se z tréninku, jsem dement. Jirka Barnet bere ještě Míru Srbu, dám vědět Dankovi a taky Markovi Žďárskýmu.
Kumbál: to není o víře v sebe, ale vyzrálostí (vy hrajete fotbal od 6-ti let a já od 16-ti, v podstatě jsem neopotřebovaný jinoch v nejlepších letech. cca. 21) PS: vše nej!!! Hlavně ať ti teče pivo!
Ondráš: no to se máš čím chlubit, hlavně statistika kartiček je úctyhodná !!!
Flaxa: jsem v práci, a odpo. v lihu