Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Já bych to asi taky nedal - nesnášim běhat v dešti... Snad jen z loajality bych šel...

Honzo hlavně neber úplatky,nebo se z toho zblázníš

10km nebo maratón, to máš jedno, já uběhnu max. 1km a už padám na hubu. Jó kdyby to byla chůze, tak neřeknu, ale tohle. Teď mě napadá, že ty to bereš politicky, triko dostaneme vaše a budem běhat za SNKK. Tobě to,ale pálí. Jen si dej pozor, aby si nedopadl jako Standa G. Lidem už je podězřelé, že od doby co si v zastupitelstvu, tak přistavujete další patro na baráku rodičů. Si dám na tebe bacha.

oprava: na sprint

jak vole já,já jsem dobrej na sprinty a ne na vytrvalost

vole! neni to maratón, ale desítka. Co ostatní? Už jsme teda tři - já, Vláďa, Ondřej!

Sory Vlado, ale tohle jsem si nemohl odpustit.

Kartágo:
Já určo nejdu, stačí, že hraju fotbal, kdyby doktoři zjistili, že běhám maraton, tak mám po důchodu.

No, Jene, já bych to třeba dal s tebou, otázka ale pro mě je, co na to plíce, věk, nohy, hlava - přeci jen je to, jak předpokládám, celé v pohybu ...

No, Jene, já bych to třeba dal s tebou, otázka ale pro mě je, co na to kolena - přece jen je to, jak předpokládám, celé po asfaltu...

Tak v kalendáři to jednozančně dopadlo tak, že všichni můžeme jen 18. 1., což je úterý. Už jsem zarezervoval místa v té restauraci na Vysočanské (Na Radnici - http://www.lunchtime.cz/ceska-hospudka-na-radnici/). Je tam rezervace od 18:30 na jméno Hazlbauer, v nekuřácké části. Počítám s vámi a těším se! t.

uchyl bych byl, kdybych chtěl běžet nahej. Nebo se po cestě hodit záda do všech kaluží :-)

ty seš úchyl :-D

to neni špatnej nápad

tak jo,ale poběžíve v širáckých dresech :-)

běžecký od slova běh (nikoliv běžky)!

čau bojs, mám návrh.V rámci zpestření přípravy na sezónu navrhuju účast na běžeckém závodě "Kbelská desítka", který se koná první sobotu v březnu. Tradičně bývá hnusné počasí a konec se běží proti větru do kopce. Účast stojí kilo, každý účastník však dostane památeční tričko. Tolik k pozitivům. Já se rozhodl, pokud budu zdravej, závod běžet a napadlo mě, že by to mohla bejt zajímavá tradiční součást přípravy i pro další roky. Jde o hec, ale zároveň taky o společenskou událost - závodu se účastní kolem 400 lidí a je to jediná akce svého typu ve Kbelích. Kdo jde do toho se mnou?

Chlapi, potřebuju, abyste se vyjádřili do toho google kalendáře (Kartáč, Vláďa, Ondřej, dědek, Kůča, Pošťák, Michal...), ať to můžeme uzavřít
http://doodle.com/m3qn2shps6tm9iwa

Já taky nejdu, mám hodně práce, takže si to užijte!

radši nejdu,už takhle je vás jak psů
Jinak díky, Tome, žes to zařídil, konečně se sejdeme - já rád na to setkání Širáků přijdu...