Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Zdravím Vás. Chtěli bychom vás pozvat na 2.ročník Mystery CUP který se odehraje 12.2 2011 v hale na Slavii startovné na tým je 3000 Kč v ceně turnaje raut s pivem. A večerní vyhlášení opět s rautem v Music club theatro a pro první 3. týmy ceny.
www.mysteryagency.cz

taky bych tu čekal nějakou akci: třeba sázky, kdo vypije víc (Míro), kdo se dřív poblinká (Ondřeji), kdo sežere větší stejk (Mildo), kdo sbalí nejvíc buchet (Dědku), kdo sbalí nejvíc frajerů (Pižlo), kdo vyprudí nejvíc číšníka (Vláďo)... a vono prd

jde se dnes vůbec do té hospody?

Zdar, Zlatanovci sháněj někoho na doplnění na trénink v neděli. Pro facebookáře viz dolní odkaz, jinak je to neděle 13-14 hod ve Strašnicích (Na Hroudě, jezdí tam 19ka, 22ka tušim)
http://www.facebook.com/event.php?eid=128570513876878¬if_t=event_wall#wall_posts

ne, že se zas vodhlásíte, jde ta Víťova parta, tak nás snad bude dost.

co zejtra srabi, jdeme, ne? Šíma s Láďou Jelínkem a Víťou myslim jdou, tak se nebojte psát

já myslim, že s troškou tréninku by to šlo. Dneska jsem běžel 6,5 asi za půl hoďky - klidnym klusem. Každej ať běhá podle sebe, ale pro mě to je hezká meta, těch padesát minut. Jestli chceš trošku zvýšit motivaci, dej něco do placu. Myslím, že ty se svými koleny by sis měl dát metu na hodinu - do 60 minut to sportovec musí dát. Rychleji by to dal i Jožka Pribilinec.

Honzo, jsi blázen?
Já běhal v nejlepší vytrvalecké formě 3 km za 11.30 a ty bys chtěl dát deset za 50 minut? To se tam popravíme... Tedy až na Štěpána, kterému se tak maximálně budeme moci smát, jak mu bude blbě z toho moře piva...

dobře vymyšleno

Štěpa: můžeme to udělat tak, že ty se vsadíš a já za tebe budu pít

Zdar, na pondělí jsem sice odhlášen, ale rád bych to stihl. Pro případ, že stíhat nebudu, má klíče i míč Vlado.

těch padesát minut neni uplně špatnej limit. Metr piv je ale asi moc vysoko. Kdo to má pak pít?

když nebudu na horách klidně si desítku zaběhnu. musíme však dát nějakou motivační hranici. třeba kdo to nedá pod 50 min tak platí ostatním metr piv

Na příští trénink se zatím nehlásím, protože nevím jak budu stíhat. Pokud na cestě z Německa neuvíznu v nějaké zácpě, tak přijdu. Eventuelně stihnu aspoň

to je bordel

Předání peněz Pižlovy včera dopadlo fiaskem... Nezaplatili jsme mu někteří ani za včerešjí fotbal..

Jen tak mimochodem - příště nejdu ani já, ani Pižla, tak se někdo prosím postarejte o klíče a peníze (Vláďa či Kartáč)

Nebuďte sráči, taky jsem nikdy neběžel na lyžích 50 km a včera jsem to dal. Desítku dá každej :-)

No pižlo, já se nemám proč zlobit, sám mám z toho obavu. Sice jsme kdys před 12 lety běhal 3 km pod 12 minut,ale dneska...

no vidíš,tom bere a už se zbláznil

Dobrý den,
dovolujeme si vás pozvat na již 13. ročník halového turnaje, který proběhne o víkendu 26.-27. února ve Sportovní hale plaveckého bazénu Příbram, která je domovem extraligového volejbalového oddílu Vavex Příbram.
Pro mimopříbramské týmy je opět možnost odehrát turnaj pouze v nedělním termínu, kdy se dohrávají dvě základní skupiny a celý turnaj večer finišuje. Nebo je možno zajistit ubytování v hotelu protějšího zimního stadionu a máte možnost strávit sobotní noc v Příbrami.
Připraveny jsou opět bohaté ceny pro první tři týmy, např. sada dresů apod., nejlepšího střelce, brankáře a hráče.
Zápasy budou znovu rozhodovat delegovaní rozhodčí, řídící krajské a okresní soutěže.
K dnešnímu dni zbývá z 24 míst osm volných, tak neváhejte a přihlašte svůj tým včas.
Více informací na www.lionscup.webnode.cz, kde jsou k dispozici propozice nebo na tel. 725 690 681.
Budeme se těšit na vaši případnou účast
Za Lions Příbram s pozdravem
Petr Velebil