Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

máte.li někdo číslo na Míru Hulína, pošle mi ho prosím, vosí béčko bych chtěl oslovit také...

Přátelák zatím nemám potvrzen, jakmile to bude jisté, napíšu. Nicméně soupeř by to měl být pro začátek slušný. Pro březen zkusím sehnat něco z trojky či dvojky, uvidíme, jak to dopadne...

Přáteláček je v kalendáři a středu mohu, jen opět hlásám, že to budu mít tip ťop, takže počítejte s případným záskokem v začátku.

já příští tyden přátelák určitě ne.To už budu řádit v Liverpoolu...Sparta forever!!!

taky bych mohl na přátelák

já jsem určitě pro, jak pro přátelák tak i pro tréninky venku

A ještě malá otázka, dali byste přátelák už příští týden ve středu večer? Je možnost hrát s týmem z 5. ligy ve 20. h. na Zákostelní.
Prosím o rychlá vyjádření - tedy do dnešního večera.

Mildi, tenhle způsob reakce je přesně to, co mě na tvých příspěvcích tu a tam zaujme a vyvolá nemilou emoční odezvu.
Žádné: Bezva, že jste dohodli přátelák. Nýbrž: Bléééééé a jiné obdobné výrazy nespokojenosti, zcela vynechávající jakoukoli pozitivní částečku sdělení.
Nicméně pokud by tě zajímalo, proč Řeporyje, tak třeba proto, že šimčata vždy jela k nám a jejich vůdce mě požádal, zda by to nyní mohlo být naopak. Já neměl problém souhlasit, neb mi to tak přijde zcela fér. O tragičnosti povrchu, jsem neměl potuchu (povšimni si prosím, že rýmuji, tudíž opravdu naštvaný nejsem

Pokud bys chtěl změny hřiště i přesto dosáhnout, zavolej panu Jendovi a dohodni s ním změnu.

tam je naprosto příšerný hřiště, tomu se už ani nedá snad řikat umělka, to nešlo dát do kbel?

Pižliku, hoď prosím do kalendáře na sobotu 19.3. v 10.00 přátelák se šimkovstvem v Řeporyjích.

Ven bych asi chodil.

tak to seš na tom asi hodně špatně :-D

včera se Zlatanama to nebylo špatný, nenapadne-li sníh a neseženeme-li přáteláky, nechcete chodit o víkendu trénovat už taky ven? Je to přeci jen víc fotbal

jinými slovy = mají strach

no bohužel se jim proti amatérům z hanspaulky hrát nechce.ba ne,už nějaké přáteláky domluvené jsou a ještě jedou někdy na soustředění,takže bohužel

tak co, Střelče, jak dopadlo tvé dotazování? co na nás šestajovické hvězdy?

těpyc chlapy, zejtra maj Zlatanofci trénink ve Kbelích v Teamstore areně od 12 do 13 hod a je jich málo. Já si jdu čutnout, nechcete taky někdo?

To bude zajímavý.4 týmy co přijdou z 5.ligy z toho Tus Pelotas v jehož sestavě jsem jen těžko hledal nějakého našeho krajana...

a pro zájemce - tu je seznam soupeřů pro jaro...
http://www.sportovninoviny.cz/fotbal/hanspaulka/tabulky.php?strAction=showResults&resu
A Pižlo, rovnou tam prosím šoupni přáteláček č. 2, a to ve středu 2.3. ve 20.00 na Zákostelní.