Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

jak je možné,že se tuto sezonu platí tolik? pokud si dobře pamatuji,tak se platí 150 za hráče,co nastoupil v minulé sezoně.a zas nás tolik nebylo.tak co se změnilo?

A byl bych rád, kdybyste se už konečně většinově probrali ze zimního spánku a laskavě sem napsali, zda byste se Pižlou nabízeného turnaje zúčastnili, či nezúčastnili! Přáteláky organizujeme pro všechny, ne pro nás dva, tak se prosím už podle toho zkuste zařídit.

Ahoj všem a Pižlovi zvláště, do 7.3. musíme odeslat na účet PSMF startovné pro jarní část ligy - tedy 4000 Kč. Nějak nám to podražilo, co se dá ale dělat.
A když jsme u těch financí, pořád mi ještě ve vzduchu visí 500 Kč, které jsme uhradil za rozhodčího z vlastní kapsy!
Pokut tento fakt vezmete v potaz, najednou ty čtyři tisíce nejsou zas až tak moc

Ok, děkuju za spolupráci. Ideální by bylo tenhle zápas odehrát na závěr přípravy - tj. na konci března - buď by se najalo v týdnu večer hřiště s osvětlením, nebo by se to mohlo odehrát u nás v sobotu ráno či v neděli odpoledne. Čím dřív nám sdělí konkrétní datum, které by jim vyhovovalo, tím líp.

relax jsem oslovil, a jsou pro. musím se jim jen připomenout

Omlouvám se, že jsem se neodhlásil, příští tejden už snad jo... Jako jo, že snad přijdu, ne že se odhlásím...

A co ostatní? Koukejte se napsat at to neni jako minule.

Dnes nevím jak budu stíhat, přijdu, ale asi později

A v pondělí už by nás zas mohlo přijít více, tak už se pomalu, širáctvo, buďme ze zimního spánku!

Proti turnaji bych nebyl, je nás tolik, že bychom to mohli dát dohromady v jakékoliv situaci. Pražačka je sice Pražačka, ale to moudro o cvičišti a bojišit asi všichni známe...
Najisto jsou dohodnuté přáteláky zatím tři, předpokládám, že jich bude celkem pět - tým Jakuba Štěpána by měl zájem, uvidíme co Vosy a asi deset dalších, co jsme oslovil mailem.
Štěpán by mohl oslovit Relax či ten Lotyšák, pokud by to vyšlo, bylo by to OK.

Jinak, na úvodní stránce je pozvánka na turnaj, tak zvažte, zda je to reálné a vhodné jako příprava.

ok

Tome, já myslím, že když začneme schůzku SNKK včas, že to v klidu stihneme, stačí od Číňana odjet v 19.50 - je to na Zákostelní. Posunout by to asi nešlo, soupeři mají to hřiště zamluvené trvale od 20 h. Za číslo děkuji.

Střelče, to není žádná motivace čímkoliv, to jsou organizační schopnosti...

Vláďo, jsi super!

9. 3. si bez problémů píšu. Jinak Míra Hulín: 773917074

ty vole,kdo slíbil vládovi,že za každý přátelák,který domluví,nastoupí do mistráku?

A prosím o to číslo na Míru H.

Ahoj všem, do kolonky plných večerů si prosím přiřaďte i termín 9.3. od 19. h. na Pražačce, kdy tu máme již v pořadí 3. domluvený přáteláček.

Vláďo, super a díky, jak to šéfuješ. Já příští týden nemůžu potvrdit, ale rád bych. Uvidíme, jak tady ten babinec zvládneme kočírovat. Jinak čím víc večer, tím líp.
a toto asi přidám do mého repertoáru simulací,i když už to nedělám :-D http://www.sportovninoviny.cz/zpravy/chilsky-fotbalista-simuloval-faul-prastil-se-rukou-pr