Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

A prosím pro dnešní večer i o modré dresy! Soupeři jsou bílo-černí.

Vláďo, inspirovals mě silně, shlédl jsem asi tři videa, jedno lepší než druhý... Chytrá holka, no...

já se omlouvám za pasivitu, je toho teď fakt hodně, ale pomalu se začnu zapojovat...

pokud nebude brankář,tak to klidně odchytám.necítím se furt moc dobře

moc se omlouvám,ale nakonec nedorazím.ještě na tom nejsem nejlépe a ze včerejšího badmintonu mě bolí nohy,tak se budu šetřit na zítřek

pro odlehčení doporučuji toto interview se slavnou kbelskou rodačkou...
http://www.youtube.com/watch?v=O25Be28dDV0

Vláďo, díky za nasazení (myslim při organizační činnosti

už jsem zapsán

Aby nevznikla paníka: Na přátelák nás dost bude. Na sto procent jdou i Kůča, Kumys, Michal, ač se nezapsali. Honza a Štěpán to, jak předpokládám udělají dnes. Varan to neumí, ale jistě přijde jako minule, Kumbálovi řeknu.
Kdo by chtěl jet ze Kbel, nechť je v 18.30 u Billy, kde bude čekat Michal s autem.

Jakej spisovnej jazyk.Takhle mluvim porad..

Myšákovi jsem v tomto týdnu volal dvakrát, ani jednou mi to nezvedl. Budu zkoušet dál.

Tatrovka vááááálí, už se těším na utkání s legendou!
Míro, žeru tvuj spisovnej jazyk :-D

Třeba ty, Mildi?
Nicméně já či Pižla to uděláme tento týden.

Co my na to? Můžeme to vzít. Ideálně by se to hodilo do posledních dvou týdnů v březnu - dejme tomu ve středu večer.

Dneska se mi ozval Ivo,jestli bychom neměli chuť dát s nima přátelák.Termín máme nadhodit a oni se prý přizpůsobí.Jde o Tatru 04 a letos postoupili do 4.ligy.Co vy na to?

Cus chlapci.Jsem pekně nachcipany takže v úterý zatím dávám,že nepřijdu.Kdyby byla nějaká změna,tak dám vědět.

oslovil už někdo Michala ohledně toho koučování?

Pižlo, prosím o úpravu informací o přáteláku na příští týden v kalendáři. Nebudeme ho hrát ve středu, ale už v úterý 8.3. na stejném hřišti a ve stejném čase, jako tomu mělo být ve středu. Díky

Jo a poslední gól dal nákopem přes celé hřiště pan Varanides.
a kdo bude teda chytat?