Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

No, dýky za podporu, ale zauvažujte zda se po někom nepodívat. Dále bych chtěl poděkovat Tomovi, že se ujme role kauče. Za sebe se ti to pokusím ulehčit, ať se mnou nemáš moc starostí a můžeš se soustředit na také na sebe. PS: propozice ještě nejsou, ukončení registrací je 15.3. až po tomto datu budou rozeslány.

ak at pižla do kalendáře napíše zápasy,abych se už radši přihlásil.chci ti to co nejvíc zjednodišit

Myslel jsem tim samozřejmě jen zápasy, ne přáteláky

DŮLEŽITÉ: První krok nového kouče - na zápasy se přihlašujte vždy minimálně tři dny dopředu, večer před zápasem bude na diskusi viset sestava taková, abychom dodrželi střídání (tři na obranu, dva na zálohu, čtyři na útok). Každý tak bude mít možnost se rozmyslet, jestli přijde podpoři a hlavně pomoci v případě, že se někdo zraní nebo se někomu extrémě nebude dařit. Proto pište prosím i svůj stav, ať víme, že můžeme stavět zdravé a připravené hráče. Na každém pak bude, jestli na základě předpokládané sestavy přijde nebo ne - já bych byl rád, kdybychom i přes to chodili všichni.

Jenom za mě: Michal řikal, že bude moct pouze na dva zápasy, což znamená, že ani koučem ani golmanem nebude. Koučování tedy spadá na mě. Byl bych rád, kdybychom se scházeli na další přáteláky v hojnějším počtu. Důvody těch, co nemohou chápu, ale je pak jasné, že nebudeme nikoho stavět za zásluhy.
Jinak k přáteláku je třeba dodat, že všichni zahráli velkmi slušně a to nehledě na to, že soupeř byl maximálně průměrný. Ondřej myslim zahrál skvěle, v druhý půli začli makat všichni a i nám sedla Pražačka, takže samý pozitivní věci. Hodně mi přišlo, že po dlouhé době dostali výraznou příležitost Petrové a Vláďa a všichni zahráli dobře, což je super.
Co se týče Pižly, myslim, platí, to, co píše on. Počítalo se s Michalem, takže by to ještě jednoho golmana chtělo, ale pokud neseženeme, tak samozřejmě vše odchytá naše legenda. Máme nějaké návrhy?

ale čím dál tím víc to myslím vážně

Ondřeji, nefňukej, tim nás krmíš už tři roky. Jsi hvězda!

Pižlíku, vychladni. Myslím, že brod je ještě daleko, tudíž kalhoty není nutno stahovat. Na něčem jsme se dohodli, podporu všeobecnou máš, tak se neplaš. V nejhorším tě Střelec rád zastoupí, jestliže se mermomocí nabízí...

do brány se hlásím dobrovolně.po včerejším zápase sem zjistil jak na tom sem a jsem na tom dost bídně

Ještě bych se rád vrátil k Michalově docházce a případnému trénování. Pokud by měl přijít pouze na 30% zápasů, tak bych otevřel otázku brankářů. Ač jsem hlasoval pro nekontaktování dalšího brankáře, tak to bylo pouze v případě, že budu č.2 a s tím, že odchytám cca 50% mačů. Samozřejmě se nebráním tomu, že budu chytat víc, ale přeci jenom mně znáte, jaký jsem výkyvák. Bylo by rozumné o tom pouvažovat, zda nezvolit vámi původně navrhovaný plán s angažováním někoho dalšího.

Prosím taky Míru, Toma a Štěpána, aby mi do konce víkendu sdělili, zda a na kdy je domluven přátelák s Tatrou či Relaxem. Mám nabídku od Keharu, pokud by nebyla jistota zahrání si s těmito soupeři, pak ji přijmu.

Pižlu prosím o doplnění dalšího přáteláku do kalendáře - a to příští středu (16.3.) od 19.50 na Zákostelní. Soupeř stejný jako před týdnem, mám ale slíbeno, že budou v plné sestavě, tudíž bychom se měli sejít v hojném počtu také!

Fraška to rozhodně nebyla - výsledek 5:1 po 60 a 10:2 po 90 min. snad hovoří za vše. Soupeř byl sice jen slabší šestka, ale dát zas všechny šance, byl už po hodině výsledek dvojciferný. Herně to bylo lepší než minule, myslím tak, že jsme se už správně nasměrovali na cestě za lepšími zítřky.
S Michalem to na trénování příliš nevypadá - tak 70 procent zápasů mu bude kolidovat se zápasy přípravky, kterou trénuje.
Turnaj tedy nepřihlásím a ponechám v programu Šimky. Na druhou stranu bych tu očekával nějaké ohlasy, jestliže vám ty nabídky nacpu až pod nos...
A vynechme už prosím nářky nad tím, jak se kdykoliv sejdeme. Prostě bude hrát taková sestava, jaká bude - jistě do toho dá to nejlepší, co umí, ať už v jakémkoliv složení.

já měl tři týdny nějakou zákeřnou nemoc, teprv sem dvakrát trénoval, zatím bez šance na zápas, byť přátelák

Tome já už jsem to psal.Jsem bohužel už od pátku nemocný a tento týden musím vynechat všechny mé sportovní aktivity.Tedy i strahovskou.Tedy jen strahovskou.

Mildič? Kumbál? Ondřej simulant?

Kurňa, co to je za docházku - to zas bude fraška... Já toho mám jaxviň a jdu, co je s ostatníma???

ty koukej večer dorazit do hvězdy

Čapájev
Jinak se opět vrátím k pískání zápasů, podívejte se prosím do předešlých rozpisů kdo byl v minulosti pískat a kdo ne, ať se psychicky připraví. Osobně se začínám čím dál tím více přiklánět k zaplacení rozhodčího, jelikož ochota a časové možnosti nás všech jsou dost omezené.