Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

(to jen aby to někdo nebral tak, že se mi ráno impulzivně nechtělo do deště)

jinak podotýkám, že jestli bude zítra tak, jak je dnes, tak ještě zvážím účast - měsíc v prdeli se zdravím mi stačil, nechci zas riskovat

já myslel že se bude hrát na půlku fotbalového s většíma brankama, nebo ne?

jax na to přišel?

Vláďa - nehraje se to náhodou 7+1 ?

Ahoj v případě zájmu o pískání pošli rozpis na futsal5@centrum.cz tel.605142760

a toho 27. taky nejdu.hrajeme první mistrák a prý bude málo lidí,tak mám dorazit.hrajeme od 3 a asi bych to nestíhal a neměl hlavně sílu :-D

Já myslím, že osm lidí už na střídání je... Samozřejmě ještě přibyde Petr Kučera, který účast přislíbil, Kumbál sdělil, že taky na část dorazí. Varan je otazník, ale třeba dorazí taky, vždy se píše na poslední chvíli...
A kdo bude hrát tu prosím fakt už nepitvejme, jak už jsem žádal minulý týden. Hraje, kdo hraje. Nejpodstatnější je, že má zájem a čas a přijde. Ty si to dáš stejně na rozehrání po celé zimě, tak tu asi nemá takovéhle věci smysl řešit.
Střelec absenci zdůvodňoval níže.

Nazdar klucí, na ten turnaj můžu jen dopoledne, tak se koukejte zapisovat!

koukám že ta sestava je tak akorát bez střídání
proč nejde Střelec?

Mildi, číst umíš, na hlavní straně tedy najdeš nezbytné údaje, které dnes ještě upřesním až dostanu rozpis zápasů od organizátora. Sestavu najdeš v kalendáři u této akce. To ale jistě sám víš.

tak ten termín 16.4. od 15.00 je dost nešikovný.mára spilouš má narozky.sice to asi většinu nezajímá,ale ještě nevím,čemu já dám přednost

tak ti je u někoho nechám

nejdu jsem v práci....

Kumys - jdeš na turnaj? přivezu ti ty Kaisery na vyzkoušení - je to 45,5 velikost

v kolik? na jak dlouho? sestava?
(otázky k turnaji)

on z toho má snad ještě radost... to mě teda...

Díky za info, zrušeno v kalendáři. Těším se tedy na sobotu.

Ahoj, bohužel vám musím s politováním oznámit, že zítřejší přátelák se ruší, neboť mi soupeři ohlásili, že se jim změnil program, za což se vám omlouvají!!!
Mildi, chcát bude - ale je teplo... Normálně ty vole je to stejný jako když na sebe vole ve sprše chčijeme - normální zlatej déšť, takže pohodička...
Jinak já budu moci jen na část dne, určitě dopoledne, pak se uvidí... ale je nás dost...