Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Tomm | 20.03.2011 20:14
Jsem pro to posunout začátek na 18...
Osobní profil Dr. | 20.03.2011 16:45
Předpokládám, že Střelec včera rozvrátil soupeřovy šiky a OBRÁTIL JE NA TRAPNÝ ÚTĚK...
Osobní profil Dr. | 20.03.2011 16:45
A co ten výkop? Posunout, neposunout?
Osobní profil střelec | 20.03.2011 15:43
Osobní profil Dr. | 20.03.2011 15:43
Jo a tragické výsledky bych ze včerejška zas až tak úplně nevyvozoval, v anomální situaci jsme to neanomálně po..., tudíž těšme se na středeční neanomalitu, která nás jistě vynese na slušnou vlnu prvních dvou přáteláků.
Osobní profil Dr. | 20.03.2011 15:40
Proti Pižlově či tvému postřehu nic nenamítám, na pár tref černých běžců v druhém mači jsem tam koukal jak vejr - zda byly 2, 3, 4, netuším. V tomhle zápase jsem se tam motal jak nudle v bandě... Každopádně Vaše Fergusonstvo mohu ubezpečit, že udělám vše proto, aby byly na dlouhou dobu poslední. A také proto, aby branky na mém kontě přibývaly - za až tak senzační je nebéřu, neboť kdybych je z těch pozic nedal, byl bych jelítko. Spíš je divné, že dva z nich jsem zavěsil pravačkou, a to jakožto rozený levičák
Osobní profil Tomm | 20.03.2011 11:57
Njn... jenže komplet sestava prostě v přátelácích nebývá a musíme vždy hrát v té aktuální. Navíc zpřesnění a zrychlení hry je věc, která je třeba trénovat a je k ní potřeba umu a fyzičky - to není o hlavě či chtění, to je o možnostech týmu. Naše jsou ted jinde, než si spousta z nás představuje. Včera jsem řekl něco ve stylu: "V hlavách chceme po sobě i spoluhráčích hrát jak Barcelona, ale v reálu jsme jak Blšany...".

Jinak Vláďo, tvoje zásahy jsou překvapivé a senzační - tedy chválihodné, tedy zapisuji. Současně si k tomu ale za sebe zapisuji 3 góly, které v mých očích padly na tvou hlavu (Pižla tvrdí dva, já čtyři, tak jsem to zprůměroval...). Což je na jednoho obránce až až...

Ale pár golů máme na hlavě asi všichni - někde se ta šestnáctka vzít musela
Osobní profil Kartáč | 20.03.2011 9:28
Předně díky Vláďovi za organizaci i naši reprezentaci na závěrečném vyhlášení. Omlouvám se za vzteklost na začátku, ale snad to nebylo tak moc. Bylo to dobře míněný, ale bohužel trošku promluvila frustrace. Já jsem si nakonec taky docela zahrál, ale že bychom odstranili turnajovej komplex, to teda ne. Nasazení v osobních soubojích a koncentrace na hru nic moc. Tradičně adaptace na jiný podmínky, no comment. Pojďme teď zamakat na zrychlení a zpřesnění hry. Tak nějak mi chyběla souhra, možná i trochu komunikace. Každopádně by to teď chtělo na přáteláky pokud možno komplet sestavu.
Osobní profil Dr. | 19.03.2011 20:13
A ještě poslední informace - jako cenu jsem obdrželi láhev dobrého moldavské vína typu merlot, kterou u sebe nechám v archívu uležet do nějaké společné akce, plus řadu slevových kupónů pro koupi koberce ve firmě jednoho ze sponzorů - kdyby tedy někdo chtěl dovybavit svou domácnost, nechť se mi ozve.
Osobní profil Dr. | 19.03.2011 19:53
Ještě organizační dotaz - příští neděli se mění čas, tudíž bude déle vidět - mohl bych tedy posunout čas pronájmu hřiště ze 17. na 18., abychom měli delší volné odpoledne? Myslím, že by nic nenamítali ani soupeři. Děkuji za reakce.
Osobní profil Dr. | 19.03.2011 19:08
Díky za hodnotící slova, po těch organizačních potížích se to i přes blbé výsledky jinak docela povedlo. Viděli jsme se zas trochu více komplet, vyzkoušeli různé protivníky.

Škoda, že ses místo čtvrtfinále krmil lanýži a šnečky a zapíjel to šampáněm, trochu nám už chyběla síla i zdraví, myslím, že bys nám hodně pomohl. Soupeři byli kupodivu daleko hratelnější než Jihoameričani či Moldavci...

A neskromně prosím podotýkám, že by sis měl do svého trenérského deníčku zapsat mé druhé místo v tabulce našich střelců na turnaji, hned za nedostižným dvougólovým Honzou
Osobní profil Tomm | 19.03.2011 18:12
Tak dnes docela pohoda - sice výsledkově slabota, ale ke konci už jsme se sehrávali a turnaj splnil účel: vidět se po dlouhé době, ozkoušet si venek, nabrat trochu herní praxi... Každopádně se mi pořád trochu zdá, že jsme vzteklý jak pokousanej pes... po pár minutách jsme všichni naježený a dohadujeme se s rozhodčím i trochu mezi sebou... Hodně by se mi líbilo, kdybychom fázi, kdy prohráváme odjezdili se zavřenou hubou a ne se vztekali, když něco není podle našich představ... Ale to asi u nás jiný nebude... Jinak až na těch pár vztekanců a dohadů se mi hrálo se všemi dobře. Hodně se mi líbil třetí zápas - makání, pohoda, dlouho vyrovnanej zápas se silnym soupeřem...
Osobní profil střelec | 18.03.2011 19:55
no jako na tom posledním,co tak strašně chcalo.tak vám držím palce a ukopejte nějaký pěkný výsledky
Osobní profil Kartáč | 18.03.2011 19:36
No, bude to zvláštní. Budou dost velký prostoje. Myslim, že nám to moc vyhovovat nebude, ale uvidíme. Jsem zvědav a těším se po nějaký době zas na fotbal.
Osobní profil Dr. | 18.03.2011 17:03
pro Mildu, dle pravidel to má být 5 plus 1, pořadatel asi chce, aby padalo hodně branek.
Osobní profil Dr. | 18.03.2011 17:02
Program turnaje na hlavní straně!
Osobní profil Dr. | 18.03.2011 12:52
Organizátor turnaje mi zatím rozpis zápasů nezaslal, zkusím ho popostrčit, jakmile bude k dispozici, hodím ho na hlavní stránku, abyste ho nemuseli hledat.

Na zítřek vás prosím o obě barvy dresů, ať se můžeme přizpůsobit soupeřům.
Osobní profil Dr. | 18.03.2011 12:50
Děkuju Štěpánovi za organizační spolupráci a Pižlu žádám o to, aby do kalendáře zanesl definitivně poslední přátelák, a to na příští týden ve středu od 19 h. na Pražačce.
Osobní profil Stepa | 18.03.2011 11:02
30.3. ve středu od šesti hodin jsem domluvil v Čelákovicích zápas s Relaxem. Tak si to rozhodněte jestli půjdem, potvrdím jim to po dovolený, t.j. 28.3.
P.S. koukejte ten turnaj vyhrát
Osobní profil Mildinek | 18.03.2011 10:31
no právě že řikali něco o sněhu a tak, to bych nerad tam v tom trávil nějak moc času

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 04 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz