Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Kartáč | 25.03.2011 10:07
Mildo: ne, že by neměl pravdu, že?
Osobní profil Kartáč | 25.03.2011 10:07
ale jo, já jen, když není přítomen brankář a ze základu je tam vlastně jen jeden hráč, tak mi to přijde prostě xmíchu. Sorry. Neprudim a nepovokuju, jen mě to pobavilo.
Osobní profil Dr. | 25.03.2011 10:02
Tak bohužel pro Jena a Pižlu - Relax může jen ve středu, což je výzvou pro ostatní, aby se dali do pořádku a přišli.

K diskuzím nad věcmi minulými už mě tu nevyprovokujete, nicméně výraz sestava slušně improvizovaná bude tedy zřejmě OK Jak už jsem tu napsal, nemá smysl tyhle věci rozebírat, hraje, kdo může a kdo je zdravý - což řada z výše uvedených není a bůhví zda ještě někdy bude...
Osobní profil Mildinek | 25.03.2011 8:33
podle mě chtěl napsat, že se vleču
Osobní profil Kartáč | 25.03.2011 7:40
Pane doktore, co je to za tvar... vyléčete?
Osobní profil střelec | 25.03.2011 6:04
já cítím tvoje nohy
Osobní profil Kartáč | 24.03.2011 19:10
Vláďo, na zápase jsem nebyl, ale jestliže chybí Milda, Štěpa, Míra ... (a PIŽLA), jak můžeš psát, že byla sestava slušná? Ty jsi fakt optimista :-D Řekl bych, že byla dost improvizovaná. Čímž ovšem nechci nic naznačovat, jen jsem se musel smát. Díky za organizaci, omlouvám se za zmatky, ale poslední dobou se toho nahromadilo nějak moc a jak jste si asi všimli, fotbal šel u mě trochu stranou. Ale fyzicky se cítím super a cítím i příchod formy, takže se na jaro moc těšim. Myslím, že cíl je jasnej: ZÁCHRANA!
Osobní profil střelec | 24.03.2011 12:53
jestli ne v útoku,tak nehraješ vůbec
Osobní profil Dr. | 24.03.2011 12:14
Se Štěpánem už jsme to řešil, o víkendu to s Relaxem zkusí dohodnout tak, aby se přátelák hrál v úterý.
Osobní profil Dr. | 24.03.2011 12:13
Vy se hlavně vyléčete, pane prezidente
Osobní profil Mildinek | 24.03.2011 11:41
střelec - já utok tuhle sezonu nehraju (maximálně jako záskok při opravdu opravdu nesourodé sestavě)
Osobní profil Dr. | 24.03.2011 10:27
Já myslím, že to vidíš moc skepticky - poté, co jsem vlezl do branky a obdržel 1. gól, byla např. asi 15 minutová fáze, kdy se ke mně soupeři ani nepřiblížili a my měli míč neustále pod kontrolou (a ta se v kratším vydání opakovala ještě několikrát)- kombinace mi tedy nijak strašná nepřišla. Když k tomu připočtu tvoji i Pošťákovu hru - dle mě jste na tom byli včera výkonnostně ze všech nejlépe - tak bych řekl, že se sice objevily nějaké šmouhy, ale i nějaká dobrá zpráva se vyskytla.

Navíc se toho zahodilo opravdu požehnaně, což se histě už opakovat nebude, neboť přes strmé vrcholky a dílčí komplikace zas jistě míříme k zářné budoucnosti - a to nemyslím jako srandu, takový mám pocit ze všech standardních přáteláků.
Osobní profil střelec | 24.03.2011 9:58
a toho 4.4. můžu klidně na pískání.tak hledám dalšího dobrovolníka
Osobní profil střelec | 24.03.2011 9:57
no podle mě sestava nic moc.prostě když chybí 4 lidi ze základu,tak je to dost.ale je pěkné,jak se nás tu snažíš positivně naladit.ale hra byla strašná.
jinak pro toma.pokud se to bude scházet do útoku(štěpa,pošták,milda + mladý pušky),tak se neboj mě nenominovat.vůbec mi to nejde a ani necítím,že by se mi nějaká forma někdy vrátila,takže se nebudu muset cpát na hřiště.a bud budu dělat fotografa(pokud mi pižla půjčí foťák) a nebo budu chodit jako fanoušek
Osobní profil Dr. | 24.03.2011 9:17
A včerejší výsledek 3:4 - sestava slušná - po dlouhé době i s Kubalíkátorem - nicméně mně koleno nedovolilo více než 10 min v poli, a tudíž jsem zalezl do brány místo Jerryho. Co následovalo si asi umíte představit sami - Petra Čecha jsem v sobě opravdu nenašel... Nicméně šancí jsme zahodili požehnaně, takže výhra to být i přes zvyšující se únavu mohla...

Branku vstřelil Tom + druhou asi Pošťák (tím si ale nejsem jist) + třetí dodal Varan (na jaře má štěstí na kuriózní zásahy )
Osobní profil Kartáč | 24.03.2011 8:24
to sice vim, ale zkrátka toho je moc. Skoro každou středu je nějaká politika.
Osobní profil Dr. | 24.03.2011 7:59
Nu což tak napíšu tvému příbuznému, aby to kvůli Pižlovi a tobě zkusil přehodit na úterní večer - nic víc s tím neuděláme...
Máš to ale dát vědět dřív - v kalendáři je třeba tahle akce už týden... To samé se týká i Pižly, který také své studium málo propaguje.
Osobní profil Kartáč | 24.03.2011 7:30
do těch Čelákovic nemůžu - máme komisi školství. ty středy jsou nešťastný, to se odehrává polovina našich politických schůzek...
Osobní profil Mildinek | 23.03.2011 23:10
tak co, narazil si tě?
Osobní profil střelec | 23.03.2011 15:01
no konečně si to budu mít s kým narazit

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 04 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz