Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Aspon budeme na sobotu fit a zdraví... Jinak i tak díky, Štěpo. Prosím, zapište se všichni do čtvrtka do kalendáře, ať můžu ve čtvrtek večer dumat nad sestavou a v pátek v poledne ji uveřejnit. Díky...

poprosím teda o vyškrtnutí termínu z kalendáře,aby tady na mě zítra nikdo v šest nebušil na dveře

vyléčete si ty svoje bolístky a v sobotu na ně vlítnem ( trošku mě bolí v krku tak si půjdu radči lehnout, abych neumřel)

s Relaxem se mi to posunout nepodařilo tak jsem dohodl zrušení. Rovnou jsem dohodl přátelák na 20. srpna tak se koukejte psát

Ještě mne napadla jedna věc. V pondělí je první tréňajs venku a tak rozhoďte dopředu sítě mezi lidi, jelikož je potřeba víc účastníků než v tělocvičně. Nemůžeme počítat se Štěpkou a Kartáčem, kteří souběžně pískají na Spartaku a já také nejdu, páč nemohu.

Myslím, že zítřejší přátelák může Štěpka zrušit, vypadá to, že se nijak nelišíme od Tatrovky a budeme muset na poslední chvilku říct, že se nám na poslední chvilku zranilo 6 hráčů.

No dobrý, pěkně se rozpadáme :-)

Třeba mě ale osvítí nějaké božstvo a vše se dá zázračně do pořádku...

Omlouvám se za svou hypochondrii, nicméně koleno jsem asi tím svým sportovním zápalem na přelomu zimy a jara trošičku přetížil, takže mu budu muset dát asi pro celý týden klídek, tudíž se ze zítřejšího přáteláku musím, ač mě to dosti mrzí, omluvit.
Pro našeho stratéga: To, že bych byl v sobotu fit, vidím tak s desetiprocentní pravděpodobností, tudíž se mnou na sobotu nekalkuluj. Rád se přijdu podívat, ale kloub mi asi více nepovolí. 2. dubna to snad už bude ok.

Ja klidne prijdu :D :P

a ještě mě bolí chodidlo,tak bych se rád šetřil.ale neříkám,že bych nešel

a co ten zítřek? zatím moc lidí psaných není a nechci proti relaxu hrát v šesti a ještě v slabší sestavě

a mě chytaj křeče

Danek má stále zájem za nás hrát... Vzhledem k tomu, že Varan chce chytat, Kumbál moc nechodí, Michal přijde max. na tři zápasy... Jeho fyzička a všestrannost by se nám mohla hodit. Co vy na to?

Da vinci z Únětic aspoň něco umí, tenhle zní jak zfetovanej cikán...

DJ Michael Vích? :O

ty jo, Pižlo, on vypadá, že to snad myslí vážně. Nejlepší a nejstarší českej raper... no já nevim :-D Každopádně lepší než ten Orion je ta diskuse pod tim.

potvrzuju každopádně to pískání

Pánové, vy se tady oháníte stovečkama a já si zatím našel nový hip-hopový idol. http://www.youtube.com/watch?v=duFsgcFBDuo&feature=related
já ještě nevim, máme jet na hory, ale dost možná to nevyjde, protože je Andule nemocná. Vyjádřím se zítra nebo v ten čtvrtek...