Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

zítra tedy koleno po delší době zkusím pořádně zatížit a následně napíšu, co to udělalo, aby bylo čtvrtečnímu termínu učiněno zadost...

Jo a pro našeho kouče, aby to neměl tak jednoduché. Dohodl jsem se s Varánkem, že pokud bude přihlášených dost beků, tak si navlékne rukavice a bude chytat.

Sory chlapci, ale na článek není čas. Některý z vás, bude muset oprášit brk a doplnit kalamář. Co vy na to? najde se nějaká kreativní hvězda?

Díky, kotník se léčí tak dobře, že to v sobotu přijdu zkusit. Nadopuju se brufenama a dorazím - zápas s Kaprem si nechci nechat ujít...

A koučovi samozřejmě musím popřát rychle se hojící kotník!

jaký profíci? I když, do druhý ligy nám pořád krůček chybí...

Tak to musí být Haniakovi a těm jeho profíkům do pláče, kdyžs je neuznal za hodné ocenění...

Ahoj, Vosy i Santu jsme odpískali, bez úhony, nadávek jen pár, Flaxa tradičně nejlepším hráčem utkání. Zápisy hází Štěpa do schránky ve Vysočanech.

Tak jsem nějak myslel, že report dá Pižla v rámci přípravy na státní maturitu a že mu jej pak na základě toho, že jsem byl pečlivě státně proškolen, opravím, abych mu dodal studijního optimismu.
Já teď na to příliš času nemám, s odpočívajcím kolínkem se snažím učit na Ph.D. zk., moc mi to nejde a už mnoho času nezbývá...

Jak to vypadá s tréninkem?

OK přijedu na Spartak - trénink se ruší?

Co bude s tréninkem a s

co bude s reportáží?

Střelče, asi by ses měl v Šestajovicích poohlédnout po nevěstě, podle reakce tribun na tvé úspěchy by to dopadlo minimálně věnem v podobě kravičky a kozičky

pro dodání optimismu jen podotýkám, že se mi to v sobotu především v 1. půli z naší strany z pozice diváka velmi líbilo a že pokud takto budeme pokračovat, jistě budeme po této sezóně výrazně spokojenější než na podzim...

Díky za instruktážní video, to by mi mohlo pomoci se střelbou!

no jo, furt, jsi hvězda lokálního významu... :-)

hlavně si všímejte hráče s číslem 10

tak se voba chromajlzli držte!