Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Dr. | 13.04.2011 11:01
Zde odkaz na Kumbálův a Střelcův umělecký produkt z období jejich prezenční služby, který bohužel upadl pro škodu celé české pop music do zapomnění. Na základě shlédnutí opravdu musím říci, že vojna není kojná!

http://www.youtube.com/watch?v=gb2hwqAbP0Y
Osobní profil Babylon cup 2011 (neregistrovaný) | 13.04.2011 0:05
Dobrý den, chtěl bych Vás pozvat na 3. ročník mezinárodního turnaje v malé kopané BABYLON CUP 2011.

Turnaj není kapacitně omezen! (2. ročníku se zúčastnilo 89 týmů)
Termín: 2. – 3. července 2011
Místo konání turnaje: Jaroměř
Startovné: 1050 Kč (50 Eur)

Pro vítěze turnaje je připravena odměna 7500 Kč v hotovosti, pohár, medaile a věcné ceny.

V areálu bude k dispozici vodní fotbálek, půjčovna značkových kopaček Nike, občerstvení po celou dobu turnaje i večerní zábava.

Zároveň s turnajem bude probíhat i turnaj žen – LADIES a turnaj přípravek JUNIOR (r. 2000 a mladší)!

Více informací najdete na http://www.babyloncup.cz
Vaše dotazy rádi zodpovíme na emailu: info@babyloncup.cz
Osobní profil Kartáč | 12.04.2011 20:36
No jo, Ondro, tady v týmu kromě tebe a Kumbála vlastně žádný chlapi nejsou... Samá buzna.

Jinak samozřejmě vzhledem k soupeři jsme žádný zázraky nepředváděli, ale to, že si to neumíme užívat, mě taky štve...
Osobní profil střelec | 12.04.2011 20:20
co ty víš tomme o vojně? viděl si maximálně seriál chlapi a chlapci a děláš tady nějaký závěry
Osobní profil Stepa | 12.04.2011 17:22
mě nepřišlo,že by byla negativní nálada, ale těžko můžeme být spokojení s takovým výkonem.

jinak včera super trénink, kdo nebyl tak si pořádně nezaběhal ( v zápase už to bude pohodička)
Osobní profil Tomm | 12.04.2011 13:38
Já třeba jsem hodně spokojenej, že máme 3 body ze čtyř možných. Že docela fungujou všechny řady (i když jedou tak na 60% svých možností), že na čtvrtou ligu zatím evidentně s přehledem máme. To, že někdy hrajeme jinak, než si někdo představuje (kapitán a kouč je spokojen!) je věc jiná - nejsem psycholog, ale nikdo z nás nebude předvádět lepší výkon, když se na něj bude řvát jak na vojně. Navíc z toho všichni budou mít podobnou radost jako kdysi měli mladíci z vojny...

Extrémně mi vadilo, že i když jsme celý zápas vedli a měli ho pod kontrolou, jen málokdo si to užil - mohli jsme hrát s úsměvem, uvolněně, v klidu a vyhrát třeba i výrazněji a s lepším pocitem. Ale to nám nejde. Je to pořád o těch samých lidech, který prostě tlačej na pilu, i když se dá pět gólů a vyhraje se... Před sezonou jsme si něco řekli o atmosféře, ale v těch "emocích" (z čeho? čtvrtá liga, opravdových starostí každej doma spoustu) stejěn ulítáváme...

Vloni jsme byli dole z atmosféry, když jsme neunášeli prohry, teď se to samé může stát, i když budou body a výhry... To je na hlavu...

Jinak já v sobotu na 90% nebudu moct hrát a Pošťák tu nebude, tak zkusím vymyslet variantu, abyc nemusel náš nejproduktivnější střelec Kartáč lézt do středu.
Osobní profil Kartáč | 09.04.2011 21:25
zdar, s tréninkem počítejte, počítám, že se u ředitelky v pondělí ráno zastavím. I kdyby ne, normálně tam můžeme.

Jinak se omlouvám za svou vzteklost, ale neodpustím si druhou stranu mince: Jestli si to nebudeme užívat, když vedeme a budeme se mrdat, za to co jsme mohli taky mimo jiné udělat, tak z toho fakt žádná radost nebude a výsledek bude taky horší. Takže pojďme, prosím, pozitivně, bez hodnocení spoluhráčů a makat.
Osobní profil Dr. | 09.04.2011 15:58
z mé strany dnes nic moc, Jene, doufám v trénink, po těch třech týdnech by se mi dost šiknul...
Osobní profil střelec | 09.04.2011 13:04
kartáči,nevím jestli ti to někdo při nebo po zápase říkal,ale měl bys zrychlit ty rohy
Osobní profil střelec | 08.04.2011 21:26
tak minule si na mě křiknul milda a já v dobré pozici přihrál
Osobní profil Kartáč | 08.04.2011 20:21
a komu přihráváš, prosim tě? nebo furt mluvíš o tý čtvrtý třídě? :-)
Osobní profil střelec | 08.04.2011 17:19
já se proměnil v přihravače :-D a nick bohužel už nejde změnit :-D
Osobní profil Dr. | 08.04.2011 16:40
to aby sis, Střelče, spíš seřídil mířidla sám - zatím sice trháš sítě ve IV. třídě, ale to je přece jen jiná úroveň než 4. liga
Osobní profil střelec | 08.04.2011 15:25
tomme,na příští zápas mě nemusíš nominovat.jen kdyby nás bylo málo,tak půjdu.jinak bych asi zůstal u marka na chatě a mohli si zahrát mladý pušky(i když mají křivou mušku :-D )
Osobní profil střelec | 08.04.2011 14:33
jj,ty strkanice
Osobní profil Mildinek | 08.04.2011 13:36
30. J. Rybář, 30. D. Mareš

Osobní profil Tomm | 08.04.2011 12:57
Jinak zde report: http://tydenik.psmf.cz/hl/4/e/
Bráchu může těšit titul MOM
Osobní profil Tomm | 08.04.2011 12:51
Jo a ještě něco - minule jsem se docela dost soustředil na sebe a nestíhal tolik sledovat konkrétní hru ostatních a nechci hodnotit,co se stalo, jen upozorňuju na dva důležitý body z mého pohledu na věc: hodně se mi líbila hra obrany (a obraná fáze celýho týmu, často vycházející ze super presingu útoku + Mírova komunikace a dirigování odzadu) a hodně se mi nelíbilo (a měli bychom si na to dát pozor) dohadování se a vztekání - dvě strkačky po odpískání, diskuse s rozhodčím, i když víme, že to k ničemu nevede. Pojďme ještě víc zkusit koncentraci na svůj výkon a větší pokoru
Osobní profil Tomm | 08.04.2011 12:45
Já jsem na tom podobně jako Vláďa, takže prosím bráchu, aby tak trochu počítal i s tím, že když odpadnu, tak bude muset nastoupit za mě v záloze, ale zatím návrh sestavy na zítra takovýto:

Varan - Míra, Milda, Vláďa - Tomáš, Pošťák - Kartáč, Štěpa, Ondřej, Kumys

Peťa ne že by minule zklamal, ale ani nepřekvalip v pozitivnim slova smyslu (tušim, že každý potřebuje víc času, ale tvá role je zatím taková, že toho času bude často hodně málo). Kumys by mohl hodně pomoci s napadáním svou agresivitou a lépe tak využít krátký čas, který stráví na hřišti. Jinak Kumbál zraněn, Michal s prckama.

Jinak znovu prosím o dřívější příchod na hřiště - minule jsem tam byl ve čtvrt sám (kolem půl dorazili Varan a Pižla) a pak jsme nestihli pokec před výkopem. Těšim se
Osobní profil Dr. | 07.04.2011 20:46
Koleno vyzkoušeno, vypadá líp než před týdnem, tudíž to tedy v sobotu zkusím.

Stoprocentní zátěž při zápase je ale něco jiného než mé rychlotestíky, takže Pižlu prosím o to, aby si (i když by mi dal Tom důvěru, postavil mě do obrany, a pan Varanides by se tak octl na základě vaší dohody mezi tyčemi)vzal i přesto pro jistotu věci do brány, neb já opravdu stoprocentní jistotu o tom, jak na tom budu, získám až před zápasem...

Jistota je jistota.

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 04 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz