Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

no ono záleží i na psychičce - takže to už tuplem nejezdi

tak jestli záleží na fyzičce,tak asi ani nepojedu

Jestli si Pižla věří, proč by nechytal, čekal jsem sice spíš Ondru, když byl celý trénink v brance, ale jestli si Pižloslav odpočal a těší se na čisté konto, tak proč by neměl být zítra hvězdou naší svatyně právě on...
Za sebe říkám ohledně obrany ok, minule mi to moc nešlo. Nicméně tohle hřiště vnímám spíše jako větší než menší, tak mě třeba Varanides a Kumbič nechají, budou-li vysíleni, čuchnout. Kumbálovstvo navíc ještě v pondělí tvrdilo, že má nějak naražené žebro a že nechce moc do kontaktů, třeba už se ale dalo zázračně do kupy. Generace Černobylu je generace Černobylu, ta má nějaký kořínek...
A nezapomeňte na modrou, soupeř má, tuším, k dispozici jen bílé prádlo.

ještě navíc pro mou verzi hraje to, že na těhlech malejch hřištích (Běchovice, Tempo, Děkanka) sou oba Petrové vepředu dost platní a je spíš důležitá fyzička (oni), než přehled a technická vyspělost (Michal), takže vepředu by to mělo spíš lítat a jezdit, beztak nám to s míčem poslední dobou moc nejde

Mildo, řikal jsem si, že když se Štěpa (nebo Kartáč) stáhne do zálohy, tak že to bude chtít ještě doplnit i útok, což by Michal odehrál. Vím, že nás je dopředu dost, ale bude to chtít postavit to nejsilnějíš, co budeme mít... Ale ještě to promyslim a proberu s golmanama...

osobku a vygumovat Štěpo

jo jo, to je on, Neveršil, vypadá jak Mejdlo...

dobrá idea, jen sem čekal Michal do brány (bude to vyrovnanej zápas, kde budou rozhodovat maličkosti), tím spíš, jestli budu mít tu osobku a nebudu mít moc volnosti k rozehrávce a Michal by to mohl suplovat

a Michal jako napadač a připravovač šancí? To si umim představit :-)

Tak to vypadá, že už se všichni vyjádřili, takže můžu odhalit svůj záměr. Je to opravdu ke zvážení, takže pokud by se to někomu hodně nelíbilo, tak si řekněte. Ale vzhledem k soupeři (pamatuju si je moc dobře) to asi bude tvrdej, rychlej a fyzicky náročnej zápas.
Pižla - Milda, Varan, Kumbál - Štěpa - Kartáč, Ondřej, Michal, Peťa (Vláďa a Kumys by čekali na příležitost)
Přijde mi to takhle nejlepší možný, když nejdu já ani Pošťák a bráchovi se vepředu extrémně daří. A utopit dva lidi na středu, který se tam nebudou cejtit úplně skvěle mi přišlo taky škoda - Štěpa to zvládne ze 45 minut sám, zbytek tam může zaskočit na minutku brácha (možná i kvůli změně stylu). To ale kdyžtak ohlídám z lavičky já, uvidim to dobře. Navíc Štěpa má velkej rádius a bude to hodně o osobních soubojích a možná víc na naší půlce... Z toho důvodu myslim, že bude vhodnější i Peťa než Kumys (je víc na naší půlku, na podržení míče, na bránění - Kumys je víc do vápna na napadání). No a vzadu bych využil dědka, že přijde, hrál v přípravě skvěle a Mildiče bych nasadil na toho jejich útočníka důsledně osobně(tušim, že se jmenuje Neveršil - byl opravdu výraznej). Klidně bych střídal s nim a pokrejval ho fakt osobně...

ten Pošťák se prostě nasere všude, vlezlej a oprsklej jak lázeňská veverka...
http://www.zoopraha.cz/cs/o-zoo/media/tiskove-zpravy/jiri-labus-pokrti-nove-cd-posta-v-zoo

kterážto psychotropní látka ti přivodila tento geniální nápad? Podobá se geniálnímu plánu Boldrikovu... (o Weržovi nemluvim...)

jasně zápas je za námi, pojďme na další!!!
jen prostě někdo hraje s úsměvem a někdo i na tréninku křičí ( kdo to je?)

Pižla na hrot, Vláďa na křídlo, Kartáč do brány, Štěpa na tribunu??? sem pro!'!!

Já Štěpo nemyslim, že bychom měli být spokojeni s výkonem, ale určitě s výsledkem... A pokud nespokojenost s výkonem, i když se vyhrává celej zápas a vstřelí se pět gólů má bejt ospravedlnění k tomu, že jsme v křeči a podrážděný, tak to mi fakt nevoní... Ale to je už jedno, můžeme to vyřešit osobně nebo po telefonu

Nicméně příště už to určitě bude lepší - Hustlaz jsou výborný a bude to úplně jinej zápas... budeme muset hodně makat, abychom vyhráli tak snadno jako posledně...
Jinak já určitě nebudu moct hrát a bůhví, kdy to půjde, mám asi zlomenou nějakou z nártových kůstek a pořád to hodně bolí

Sestavu oznámím zítra, ale rodí se mi v hlavě geniální plán...

Varan je ostříhanej Chilavert nebo spíš Angelo Peruzzi!!! Jakej Isaksson? Takovej hubeňour... :-)

Výběr ze tří brankářů - sen každého kouče.
Vaniak, Buffon, Isaksson? Tak to jsem tedy zvědavý...

Boys, paní ředitelka mi dnes potvrdila, že máme už od minula smlouvu na dobu neurčitou, takže vše při starém. Tak hop hop všichni zaplatíme Pižlovi za sezonu, že Kartáči... :-)

Ohledně Tomova příspěvku pouze dodávám, že se s ním zcela ztotožňuji, neb zbytečných výlevů, kvůli nimž vypadáme tu a tam opravdu jako blbci, by už bylo záhodno se opravdu vyvarovat...
Osobně jsem počítal také s Michalem do kasy. Před sezonou se dohodlo, že když půjde Myšák, tak já stojím. Ovšem nemám problém čapat a do úterý jsem tím i počítal, kažodpádně beru věci a see you later, aligater! Pokud mne bude chtít mít kouč v bráně, jsem připraven a o místo se poperu i když jsem č. no.1!!!!