Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

já bohužel nejdu, malej je nemocnej tak musím být doma

já napíšu Michalovi.

Jene, povolej ruskou vozbu, ať je nás dost.

na trénink se zatim píšu, ale záleží na dětech, přeci jen je furt dost reálný, že se osypou. Pak bych asi musel helpovat doma...

na houmpejdži i f článcích by měl bejt muj paskvil o dnešním mači. Žádný velký počtení to nejni, ale lepčí než šutrem do kolena.

Hlavně agresivně!!!

Ondro naprosto s tebou souhlasím. ve třetí lize nemáme co dělat. patříme totiž do druhý

ještě se odřu.to nepůjde

Ondráši musíš se snažit. Potřebuju nějaký tvoje fotečky a ne jen ty jak se na nich křeníš. Mám vymyšlenou skvělou kompozici, ty skluzující a dávající parádní branku. Co ty na to?

já se asi snažit nebudu.už to zas vypadá na postup a vy si asi nepamatujete,že v té 3.lize nemáme co dělat

nic jinýho nám nezbejvá. No a Messi(áš)ů máme plnej mančaft.

jinak už se moc těším a doufám,že budem makat jako minule

vy jste nekoukali ve středu na telku? prostě vezmeš balon obejdeš pět hráčů a dáš gól. tak proč hrát destruktivně?

no my jsme ale lazaři

Nebál bych se hrát fakt hodně destruktivně, pasivně a trpělivě. Na tomhle malym hřišti vždycky nějaká šance vznikne, my si prostě nějakej balon vypresujem. Hlavní je to kopat furt do kopřiv a nedat jim ani metr. A kdo ví, třeba budem lepší než oni. Pak jenom dobře.

OK. Nemám problém pomoci v obraně i útoku - rád bych si už zase čutl, v pondělí už to zase po nějaké době docela šlo...

Širáci, tak po všech zraněních nám vykrystalizovala poněkud okleštěná, ale přesto pořád dost silná sestava na sobotu. Čeká nás mladý běhavý tým (nejspíš spoluhráči z nějaké dorostenceké soutěže), který zatím nastřílel spoustu golů. Platit na ně určitě bude jednoduchost, agresivita, tvrdý presing - prostě je musíme otrávit a zdeptat :o)
Minulá sestava se poměrně osvědčila, a tak ji navrhuji dost podobně - změny jsou vlastně vynuceny jen tím, kdo je napsán, že přijde hrát.
Michal - Milda, Míra, Kumbál - Štěpa - Kartáč, Ondřej, Kumys
(Vláďu prosím, ať je trpělivý a přijde i tak připraven, jelikož v případě jakéhokoliv zranění či totální neformy, bude potřeba sestavu doplnit)
Hrát budeme stejně jako minule s tím rozdílem, že Štěpa bude hrát v záloze celou dobu - dvě tři jeho střídání vyplní Kartáč.

Čus kluci, sorry, že píši až teď, ale doufal jsem, že vyléčim takové debilní zranění na pravé noze. Proto taky nechodim na tréninky, ale včera jsem to šel zkusit a je to na hovno. Nemůžu kopnout do balonu pravou nohou, samozřejmě dorazím i s věcma kdyby něco.

Jene, aspoň, že ses ve svém dílku inspiroval literárním monstrem vpravdě klasickým, tedy mým