Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Smolda minulej tejden nakonec říkal, že by to stejně asi raději neriskoval, že ho ten loket ještě bolí. Ale napíšu mu.

Tak trochu, jsem s tím i počítal, že půjdu. Problém ovšem vidím v tom, že je to pondělí a pokud bude během dne v práci nějakej průser, tak se na hřiště ve Kbelích určitě před 17 hodinou nedostanu. Nebudu předbíhat, každopádně sháním parťáka.

a co ten smolda?

tak si např. 1. mač pan Zlomenina odpíská se mnou a druhý už si bude muset střihnou někdo z jmenovaných místo půlky tréninku...

tohle je z předsezóního emailu od Pižly ohledně pískání:
Rozhodně by se měla připravit tato šestice lidí: Kartáč, Ondřej Pecha,Petr Kučera, Jerry, Štěpka a Já

Jo a náš nedělní soupeř má super výsledky se silnými soupeři, dost možná nás čeká soupeř jara, který může naši sezonu docela slušně rozčísnout: v případě výhry se dostaví postupové ambice, v případě prohry spíše klidný střed tabulky... TAKŽE JIM NABIJEME PRDELE!!!

já už byl s Milďákem na podzim, ale jak říkám, v klidu s tím prvním pondělním pomůžu...

Jinak odhlášeni jsou všichni tři golmani, tak prosím Kumyse, jestli by se mohl připravit do kasy. Ostatní se pište, pište, pište!

No a na kom je řada s tim pískáním? Má trochu přehled Pižla? Já budu v práci a rád bych taky šel trénovat. Zaskakovat se mi za někoho nechce...

kdo by se nudil,tak se přijedte do šestajovic mrknout.před týdnem byla show.dostal sem nejdřív facku za nic,tak sem ho asi po minutě a po 50m běhu zkopnul a najednou se to kolem mě seběhlo a dostal sem i pěstí

no dám poločas velkého a dorazím na prosek na širáky.aspon,že se to hraje tam

to je kurva,ta sousedka

A) vymyslel jsem to já
b) vymysleli to páni na svazu
c) vymysleli si to soupeři, kteří tušili, že ti to nebude vyhovovat, a rozhodli se nás oslabit o tvé hvězdné jméno
d) může za to ta stará sousedka, co jí pravidelně nepomáháš s nákupem do schodů, která podala plánovači programu zápasů na PSMF kouzelný elixir nelásky k Pechovi (odvar z vlákna z tvých trenek, dresu a tkaničky od kopaček + krysí trus a žabí vnitřnosti + pivo podávané na hřišti v Šestajovicích)
Vyber si variantu, kterou uznáš za vhodnou, ale s datem a časem mače už to asi nic neudělá...

kdo jako vymyslel hrát v neděli od 18.45? ještě nevím,jaký zápas si vyberu.jestli šestajovický nebo širácký.napíšu se podle účasti

s pískáním v klidu pomůžu, ale odpískal bych jen ten 1. mač, protože o trénink bych nerad přišel.

jo hlásím dopředu,že příští pondělí pískat nemohu.mám schůzy vlastníků bytů,kde nemůžu chybět

No sice už 40 minut neprší, a to má být trénink za půl hodiny, ale když je někdo lázeňská veverka, co s tím naděláme...
Vy bábovky, maminčini a manželčini mazánci, srágorky, vořezávátka atp. atp. atp.
O těch, co se neumějí napsat, či omluvit ani nemluvím.
Ještěže jsem si včera v rámci individuální přípravy čutl za S....u S...u...
Předpokládám, Jene, žes nikoho dalšího asi nesehnal, co?

Zdar, ja na dnesek spal tri hodiny a mam toho taky plny kecky, blba ucast a dest do toho = prdim na to. Sorry.

Zdar chalani, asi budu za lázeňskou oplatku, ale v dešti se mi opravdu venku lítat nechce. Takže se odepisuju. sorry
Tak Smolda definitivně ne, je celej víkend v práci