Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Wolodimierz: ou, vo co gou? Chceš mít report?

A co ty, indiáne Zlomená fajfko? Ty snad umíš obláčky moudrostí ze svého kalumetu vypouštět pouze po vítězných bojích s bledou tváří?

Ok
Na trénink prosím přijďte v co nejhojnějším počtu a vemte i méně časté účastníky, ať je nás dost.
Jedna smolná porážka nás snad nezastaví, ale aby se loď nepotopila, je třeba ji udržovat v chodu tj. trénovat...
Varana proto prosím o to, ať přivede Marka, Honzu, ať napíše Dankovi či nějakému Rusovi.

takže pískání je následující:
1 zápas vláďa a pižla(pokud nebude stíhat,tak mi dá vědět a já to odpískám)
2.zápas pižla a prý kůča

hlásim zraquenou nohu a tím pádem určitě vypouštím trénink

na to první pískání jít můžu.schůzy mám až od 19.00.takže ho odpískáme s vládou

už jezdí :-)

no a já možná budu potřebovat,aby se pro mě někdo zastavil.pokud teda nedám do kupy auto

budem hrát prostě svou hru a dáme je. Kapitánův návrat je taky velký posílení...

No tak sestava je dost jasná - v obraně dva nováčci :o)
Kumys - Míra, Vláďa, Tomáš - Štěpa, Pošťák - Kartáč, Ondřej, Peťa
Jinak jsem ještě psal Láďovi J., tak uvidíme jestli se ozve nebo ukáže. Honza Pošťák má nakoplej palec, ale lepší se mu to - já bych mu doporučoval doléčit, ale uvidí sám, jak se bude cítit. Nicméně se bude točit se Štěpou (takže Štěpo kdyžtak i občas vystřídej, ať tam nesedí - bude-li teda hrát...), případně může variovat do útoku...
Těžký soupeř, těžké hřiště, nevšední sestava - bude to boj...

Kumbitch nic? Hodil by se, kdo ví, jestli Pošťák nastoupí...

Tak gratulace hrdému dvojotci, nevšednímu srdcaři

čus, tak už sme v rodině ve čtyřech, tím pádem se bohužel nemůžu zítra zúčastnit - škoda, když by to bylo dnes ráno, tak to šlo

K turnaji si Štěpko řekneme zítra... Jinak pískání snad taky vyřešíme zíta...

Včera jsem celý den byl mimo Prahu a net a vrátil jsem se pozdě... Sestavu navrhnu dnes večer - ale zatím je jisté, že bude chytat Kumys. Napište se prosím do večera všichni, jinak budete mít smůlu...

Já bych se v klidu zúčastnil, ale řešení přes stránky máš marné. Má smysl to probrat na zápase, jinak výsledek nečekej.

já 25. nemůžu, jsem v Domažlicích

prosím vyjádřete se co nejdřív,ať to můžu přihlásit. jsou poslední dvě místa a hlavně to slouží dobrý věci

nechcete se zúčastnit charitativního turnaje v Hradci? termín je sobota 25.6., v neděli sice hrajeme,ale myslím že se to dá zvládnout. podrobnosti jsou zde www.sporthradec.cz
A jestli ten trénink zas nebude, tak mor, neštovice a choleru na všechny hanbářské absentéry bezdůvodisty!
Jak vidím účast, nepřesunem to tedy např. na středeční večer, když za školu kromě nás stejně nikdo nechodí?