Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

OK. Každopádně sem prosím napiš, zdas někoho na trénink sehnal. Já zatím ulovil Jakuba Štěpána, psal jsem Michalovi, Zlatanovi.

jinak já trénink furt nevim, uvidíme, co ta haxe

Jinak všechno nejlepčí k narozeninám Štěpko!

Vy jste kašpárci, mám půlroční volnou vstupenku na Mezi ploty, kdo se dobrovolně hlásí do pavilonu B k Chocholouškovi?

jo, dostals ji. Neřeš to. Na trénink asi nejdu, přeci jen, i když jsem to dnes odehrál, furt tam mam bouli na tom kotníku.

já ale fakt nevim že by mi jí ukazoval

A všechny vyzývám k co nejhojnější účasti na tréninku, pokud by se měly opakovat ty ostudy z minulých 14 dnů - to by už bylo na pováženou.

Pokud ti ji sudí napsal, tak stopku máš. Vzhledem k tomu, co bylo odpuštěno Mirkovi a Štěpánovi opravdu docela ironie...
Ale jak ho znám, taky ti ji vůbec napsat nemusel. Avšak vzhledem k tomu, jak jsme si ho dnes "naklonili", bych na to moc nesázel.

fakt nedělám - za ten faul na půlce jak mohl jít sám?
páč jestli jí fakt mám, tak mám asi stopku

to si jako děláš srandu nebo opravdu nevíš?

5? já myslel že 4?
a já dostal žlutou? sem to ani v zápalu nepostřehl, za co to bylo?

2:5
varan,míra
kumys,milda,míra,varan,vláďa,tomáš,kartáč,štěpka,kůča a já
žk: štěpka,milda

drž hubu

Hello byos, jak se dopadlo? Dopadlo se to samo, nebo se musel někdo snažit? Napište mi prosím někdo stav, soupisku, branky a případné kartičky, ať si mohu upravit statistiky.

tojo, ale jak jsem již uvedl - je to zbytečné a akorát to na Toma vytváří jakýsi tlak (může vytvářet)

Mě přišlo fér vám to jen říct, nic víc.

nikdo jinej než Tom by se k tomu ani neměl vyjadřovat, takže je to vlastně úplně zbytečnej příspěvek - jak co se týká Tebe, tak Petra - je to jen a jen na Tomášovi, to se přeci před sezonou odhlasovalo.
a nechci aby to znělo nějak sobecky (s ohledem na to, že zrovna v sestavě jsem), ale docela bych uvítal, aby se tady nějaké zmínky o "spravedlnosti" vůbec nebyly vypouštěny - to je nejlepší cesta k opětovnému chaosu v sestavě. Prostě je to jen a jen Tomovo rozhodování.

A byl bych i pro to, aby si měl šanci čutnout i Kůča, při útočení posledně vynikal v podstatě jen Štěpán, přišlo by mi to spravedlivé.

Všem bych rád ponechal posouzení, zda bych zítra mohl hrát také. Kdyby mi Pižla nepotvrdil, že jsem ten poslední zápas odehrál na docela slušné úrovni, neobtěžoval bych vás tu s tím.
Prostě bych jen chtěl dostat stejnou šanci, jakou máme mít podle naší předsezónní dohody všichni, tj. zahrát si, když na to mám momentálně výkonnost.
Na nikoho tímhle nechci tlačit, ani vytvářet nějaké dusno. Z toho, že jsem tři zápasy bez řečí odseděl kvůli tomu, že jsem nemohl pořádně kvůli kolenu odehrát přípravu a pak se mi nepovedl zápas proti Kapru, je to snad jasné. Trénoval jsem tedy a čekal na šanci.
Když už mi to ale konečně zase jednou snad šlo, tak bych chtěl mít možnost na to navázat.
Nechci se s nikým porovnávat, každý asi víme, jak nám to minule šlo, prostě bych jen rád dostal šanci. Pokud ji nevyužiju, zas si sednu a budu čekat. Kdybych si ale nevěřil, nebudu si vám říkat o důvěru.
Tomovi už jsem to napsal mailem, aby to bylo fér, stručně jsem to nejpodstatnější shrnul i pro vás ostatní, aby to nevypadalo, že vám něco řeším za zády.
Pižlo: díky moc za přání