Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Jinak, ne že bych toužil po po postupu, ale pořád to neni ztracený...

ty vole, dyk to byla plichta, ne?

maj v tom nějak bordel hošani. Já myslel, že to skončilo 1:0 a ty kecy o remíze v popisu jsou taky uplně mimo. Tak já nevim, jak se jim to povidlo... Taky si uvědomuju, že si už z toho zápasu nic nepamatuju.

viděli ste týdeník?

Štěpáne - fajn, že to bereš takhle. Konferenci o stavbě zdí můžeme uspořádat časem...
Vývod o úmyslném sraní je ale zas trochu moc zobecňující - tenhle chlap hrál fotbal na slušné úrovni celý život, a protože jsem s ním v 18 asi 2X hrál, tak vím, že on byl na hřišti prostě mlčící tvrďák - asi jako Milda, což se odrazilo i v tom, jak píská. (O jeho synkovi nemluvím...)
Střelče - až se Peťovi roztrhne dres i trenky, Martina už tvoje nebude... Stojí ti jedno čutnutí, které od tebe slečna uvidí, za takové riziko???

teďka z jiného soudku.v sobotu se mnou asi přijede jedna slečna a byl bych rád,kdyby se kumbál vyhnul blbým forkům a podobně

Jinak připomínám,že v příštím týdnu je opět pískání a jelikož je tam psaný Ondráš sám, tak bych tam rád viděl i nějakého parťáka k němu.

ale na toho Míru by se zapomínat nemělo - minimálně by měl respektovat Toma a po výzvě ke střídání bez řečí jít okamžitě na lávku. Hrozně to pak rozesírá hru.

jo a samozřejmě dík moc za přání

Vláďo s tvým rozborem víceméně souhlasím. Máš pravdu. Pouze před zápasem jsem měl dobrou náladu a na tebe jsem se rozčílil pouze proto,že je to základní věc. Jestli se Tě to nějak dotklo tak se Ti samozřejmě omlouvám. Ale to si můžem říct normálně po zápase nebo na tréninku.
Mysl zase zklidním a budu se soustředit jen na fotbal. Jen je to pro mě fakt těžký vidět někoho jak na to fakt úmyslně sere (takový lidi vyhazuju okamžitě a na hodinu)

Jasně Tome,máš pravdu nechám si to projít hlavou.
mě ale vadí jak rozhodčí pískali a samozřejmě bych počítal s tím, že mě napaří dost velkou stopku. Ale i malej trest pro toho Lempla (zaměň dvě písmenka

tak přijde Dima a vezme ještě další dva lidi.

já ještě dnes pořád nevím, jestli dorazím, ale zkouším sehnat pár dalších lidí...

Štěpáne,
nejprve přeju vše nej k k narozkám.
Dále musím ocenit, jak sebekriticky se k tomu postavil, ale pokud jsi dokázal být v prvních čtyřech utkáních v klidu, pak si nemyslím, že by to nebylo možné zvládat více v klidu i nadále.
Fakt jsem to tu nechtěl nijak vířit a chtěl tebe i Míru, pokud bychom se dnes na tréninku neviděli, jen s odstupem ve dvou větách požádat o to, abyste zkusili nějak svůj přístup v jistých ohledech pozměnit, aby se něco takového už neopakovalo.
Situace je ale jiná, tak přidám i svůj podrobnější názor.
Nezlob se na mě, ale kdybych pískal já, taks šel ven po deseti minutách v druhé půli, Míra by tam vydržel asi tak o pět minut déle a šel by taky. Každý jste to mohli mít za něco jiného - ty za ten opakovaný křik po žluté kartě (která podle mě oprávněná byla, poněvadž křičet na sudího, ačkoliv ti jasně řekl, abys toho nechal, na kartu prostě je, bez ohledu na to, jestli tebou kritizované rozhodnutí bylo správné, nebo ne), Míra za pokus o rozpůlení soupeře svým kopancem bez jakéhokoliv úmyslu hrát míč či za tu úmyslnou ruku, která zabránila jasné brankové příležitosti. Oba dva jste ale dohráli, takže je asi jasné, že ač to pro tebe může vyznít absurdně, sudí vám oběma v podstatě pomohl daleko víc, než to třeba osobně vnímáš. A tys podle mě opravdu dohrál hlavně proto, že nás rozhodčí ze Kbel i blíže zná a nechtěl to zbytečně vířit. Vzhledem k tomu, že ses jako na pomezního obořil na jeho syna, je to pro mě docela obdivuhodné, protože myslím, že řada rodičů by v téhle situaci reagovala daleko hysteričtěji než on, který synka sjel, nic ti neřekl a hrálo se dál.
Je pravda, že sudí byl pasivní, ale takový má styl, pískal nás už dvakrát a bylo by naivní se domnívat, že se do třetice nějak zásadně promění. Je pravda, že ses mohl cítit poškozený tím, co pouštěl, ale pouštěl to na obě strany – nám se při bránění dalo hlavně v 2. půli písknout taky leccos navíc.
Jestliže ti vadí, že ti začal rozhodčí č. 2 nadávat a chceš si stěžovat - udělej to. Vem ale v potaz, že je to jen obyčejný náctiletý kluk - fotbalista, na kterém si nic nevezmeš a vůči němuž ses choval neadekvátně z hlediska svého věku, vzdělání i toho, že jsi táta od rodiny. Naprosto ho neomlouvám, ale není žádný myslitel – tudíž se začal chovat tak, jak je v takových situacích zvyklý. Vem taky v potaz, že tohle je hanspaulka a ne profesionální sport. Prostě se tu a tam setkáš s někým, s kým si nesedneš a je třeba to zkousnout a ustát to. Prsit se na takovéhleho klučinu a k tomu ještě vykřikovat něco o tom, že si budeš stěžovat, fakt bylo zcela mimo vzhledem k tomu, jakou v tom zápase hrál roli – tj. nijak významnou. To, co jste mezi sebou měli v závěru, jsem už neviděl, pokud tě nějak napadl, je to samozřejmě vůl a zasloužil by profackovat.
Nevím, co se ti honilo hlavou před zápasem, ale už když si na to hřiště přišel, tak tam asi bylo i něco jiného než jen sudí. Ještě před ním jsi totiž sjel mě za to, že se ti nelíbilo, jak jsem se při stavbě zdi vedle tebe postavil. Třeba jsem to udělal chybně - co tě vedlo k tomu, abys sjel spoluhráče tímhle zcela netýmovým způsobem, fakt nechápu. Nijak osobně si to neberu, napsal bych ti to tak, i kdyby se to týkalo někoho jiného, ale v ten moment jsem z toho byl tak mimo, že mě ani nenapadlo něco tak prostého, jako je stoupnout si na druhou stranu, aby ti to vyhovovalo.
Fakt ti neberu, že ti mohlo být ukřivděno, ale myslím, že v tomhle věku už bychom měli být schopní překonávat takovéhle situace s nadhledem a na úrovni, protože bychom zápas bez ohledu na výsledek vždy měli všichni zvládnout tak, abychom se za sebe nemuseli po zápase stydět. A vzhledem k tomu, že tihle soupeři byli lidsky v pohodě, jsem z toho všeho opravdu měl fakt zkaženou skoro celou sobotu, protože mi prostě bylo trapně. Řadu soupeřů jsme kvůli tomu, co jsme v sobotu předvedli, označovali v minulosti za pitomce, ale ten celkový dojem z toho všeho, který jsem při pohledu z lavičky v 2. půli získal, byl takový, jaký v nás třeba minulý rok vyvolali právě Nemesis či ještě dříve Lipodur.
I přesto, že ti tenhle text bude třeba připadat nějak přehnaně kritický, si pořád myslím, že se z toho stačí poučit a neopakovat to a vše zas bude ok.

Týjo, Štěpo, tak to koukám... všechno je to jen na tobě - pokud ti to kazí víkend, tak chápu. Pokud to je kvůli nám, nikdo tě k ničemu takovému nevyzívá. Tím nicméně neříkám, že by se mi to, co se dělo v sobotu osobně i z pozice céčka líbilo - naopak, bylo to extrémně přehnaný a to z obou stran.
Nicméně věř tomu, že ty kluci nás znají, určitě nás nechtěli poškodit - spíš naopak a že prostě jen pískali, co uměli. Jak, to už je věc jiná. To, co se dělo potom, v tom už máš prsty i ty a vůbec bych to neřešil skrze fotbal či psmf... mohl by z toho mimo jiné vyjít trest i pro tebe (klidně i vyloučení ze soutěže za napadení rozhodčího) a navíc to nebylo vůbec o fotbale. Přijde mi takhle z odstupu, že to hodně je osobní spor tebe s rozhodčíma, já za sebe musím říct, že necítím, že by rozhodčí tým nějak zvlášť poškodil. Ale myslím, že vyjádřit by se měli i všichni ostatní.
Jinak jsem kdyžtak do dvou na telefonu, kdybys chtěl eventuality probrat.
Vím, že to je těžké, ale zkus to nechat být, minimálně dokud úplně nevychladneš... takže aspoň tak ještě týden

to spíš promiň ty mě. jinak pomsta by byla krásná ( stejně by mě to neuspokojilo),ale oni v pondělí nehrajou

nedělej zagorku :-) (ba ne,jasně tě chápu,taky toto nesnáším,ale už sem se s tím naučil žít.jo a za ten roh se omlouvám,z lavičky to vypadalo,že to někdo od nás tečoval) jinak je můžem jít pískat příští pondělí a taky jim to můžeme zkazit

Vláďo: to nemyslíš vážně,že rozhodčí mě něco odpustil
1. žlutou jsem dostal neprávem - křičel jsem na něj ať začne pískat - míč šel jasně na roh ( i správce to potvrdil)
2. nohy mám okopaný jak ještě nikdy a na ruce dvě modřiny (za celou dobu písknul jeden faul na mě za stažení, prý když nedám míč od nohy tak to pískat nebude...jo aha takhle se to píská ve Kbelých
3.chci podat oficiální stížnost na ty lemply rozhodčí
4. nejspíš skončím s fotbalem, nenechám si kazit svůj volnej čas takovejhlema lidma a bohužel musím konstatovat že ani týmu jsem tím moc nepomohl a už to bylo poněkolikáté, takže dávám svoje místo k dispozici

Dr.: na koho narážíš s tím mužem zápasu? Kůča mě tam teda taky překvapil, ale někoho jinak výraznýho si už nepamatuju. Ale já si ten zápas celkově nepamatuju.