Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Dr. | 18.05.2011 13:15
Jeníku - názor A rovná se reakce B. Můj superbríf Štěpánovi si měl pravděpodobně touhu a trpělivost přečíst jen málokdo, takové ego nemám, abych si myslel, že si mé spisy všichni povinně čtete před spaním jako kdysi ty Leninovy... Proto jsem k Pošťákovu názoru připojil svou doušku. Pokud s ní nebude souhlasit, ke stromu ho přivazovat nebudu a asi ani on mě...

I tobě, muži o mnoho úspěšnější než já, hezoučké odpo s ratolestmi, jež jsou tvou chloubou
Osobní profil Kartáč | 18.05.2011 12:57
Pižlo, ty lenochu, co bude s fotkama?
Osobní profil Kartáč | 18.05.2011 12:42
Vláďo, já myslim, že je Pošťák už dospělej a že nečekal, že ho budeš zasvěcovat a vysvětlovat mu, jak to bylo a nebylo a jak by to mělo bejt. Chtěl jen napsat svůj názor, myslím, že ten tvůj už znají všichni od Zličína až po Brandejs...
Osobní profil Dr. | 18.05.2011 11:30
Jene - trénink byl na účast o deseti lidech docela ok - hodně potu, málo krásy. Nebýt tebou dirigované rusifikace, nekonal by se.

K rozhodčímu s karcinogenními - Štěpáne, milý pan Leibl mladší, jehož sis tak oblíbil, tehdy byl na stejném místě jako v sobotu. Asi tě tehdy tak nezaujal... Hlavní byl ale opravdu pan Kučera starší.

K sobotnímu rozhodčímu - Pošťáku, von za to opravdu nemohl, volové jsme my, když se neumíme krotit. Omlouvat naše fauly a křik tím, že i nás koply, je blbina. Takhle se to omlouvá na pískovišti, ale mezi chlapy kolem třicítky...

K postupu - já to bral s nadsázkou.

Jo a Štěpo - když jsi okopáván, zkus jednou chrániče - mně, Tomovi, Honzovi či Mildovi docela pomáhají. A můžeš si je dát zepředu i zezadu, takhle to jeden pán kdysi taky dělal a o bolístku už pak ani nezavadil

Toť ode mně vše, krásné slunné odpoledne všem!
Osobní profil Tomm | 18.05.2011 11:23
Jo a v sobotu možná nepůjdu, je to tak 50 na 50...
Osobní profil Tomm | 18.05.2011 11:22
Jinak ke Štěpovi a k Mírovi: oba doufám víte, že takovýhle chování se nikomu v týmu nelíbí a navíc ubližuje týmu jako takovýmu... Samozřejmě nebudu za nás všechny mluvit, ale prostě cítím a i slýchám od druhých, že bych to prostě měl rovnat víc já. Doufám, že jsme dospělí a že když si něco řekneme, tak nebude třeba křiku, ale kdyby přeci jen - budu na vás křičet jen kvůli týmu a ne že bych vás neměl rád Ono se to v emocích někdy trochu plete. Nebyl jsem, nejsem a ani nebudu direktivní typ - jen se teď zkrátka může stát, že vás častěji budu žádat o střídání nebo o stažení se ze hry...
Osobní profil Tomm | 18.05.2011 11:14
Určitě nás pískal Dušan a dal bráchu jako MOM - udělal bych to taky tak... Navíc Peťa BYL nejlepší!

Jinak s tim postupem bych se krotil - hrajeme tužku a to že si řekneme, že se nebudeme chovat hrubě k sobě ani k rozhodčím nám formu nevrátí. Měl by nám spadnout hřebínek a ne si hned myslet, že všechny smázneme a budeme se rvát o postup.

Jinak s Mírou jsem taky chtěl mluvit, ale nakonec jsme se neviděli... Ale on to ví, že ty jeho kosy a blikance prostě nejsou normální, viď prdelko...
Osobní profil Kartáč | 18.05.2011 10:16
Pískal nás, ale nevim, co to bylo za mač. Asi ale ten s těma Karcinama...
Osobní profil Mildinek | 18.05.2011 9:37
myslel ten klub
Osobní profil střelec | 18.05.2011 9:24
a žádná lávka,budeš už hrát a dávat goly
Osobní profil střelec | 18.05.2011 9:23
to mi připomíná půl roku starou atmosferu :-(
Osobní profil Postman | 17.05.2011 21:35
Nazdar hoši, k sobotnímu zápasu z pohledu lidí na lavičce. Takhle to dopadá, když rozhodčí nic nepískne. Jak drželi a okopávali Štěpu, tak naši obránci masírovali jejich útočníky. Ten soudce kdyby tam nebyl, tak se hraje víc čistě. Nikdo by nefauloval jen proto, že to na druhé straně před minutou pustil.
Jestli Ondra přivede slečnu, tak to ještě zůstanu na lávce.
Osobní profil Mildinek | 17.05.2011 21:33
určitě nás pískal Petrův brácha, ale ten hraje za vosy, nebo už en?
Osobní profil Stepa | 17.05.2011 20:45
tak ten nás fakt nepískal, toho bych si pamatoval
Osobní profil Kartáč | 17.05.2011 18:56
já už nevim, napsanej tam byl jen Honza Leibl, ne Dušan
Osobní profil Mildinek | 17.05.2011 18:46
nebo to byl jeden zápas
Osobní profil Mildinek | 17.05.2011 18:46
neni Petr mužem zápasu páč brácha?
Osobní profil Kartáč | 17.05.2011 18:00
tak pročs to smazal? a jakej byl včera trenál?
Osobní profil Dr. | 17.05.2011 17:44
K postupu - ztracené to není, ale předpokládá to minimální zisk 9 bodů z deseti možných. Po prvních zápasech jsem to sice viděl na nečekaně rychlý návrat, teď už to vidím tak na klidný střed. Pokud ale ten sobotní průšvih způsobí nějakou tu katarzi, ďáblové se promění v anděly, střelecký prach v hlavních útočných es oschne a rozjede se mašina, díky níž se zastavíme až o stupeň výš, to by mi mé realistické já snad i nějaké to ujuchnutí odpustilo...

K týdeníku - prostě si šotek zařádil. Našim hasnoucím útočným hvězdám ovšem zcela uniklo, kdo byl mužem zápasu proti lídrovi tabulky, a to by tedy zapadnout nemělo, vy protekční čajíčci

Naší mírně ztracené a dívící se útočné modle nedávné minulosti- Mírův vlastňáček byl toho příčinou, že bodík odešel za jinou družinou...
Osobní profil Kartáč | 17.05.2011 17:40
pročs to smazal? Našel sis tam hrubycy? :-)

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 04 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery