Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

jen informuju, že noha je nateklá celkem slušně, takže příští zápas pravděpodobně nebudu hrát :-(

Střelče, pokud padne trénink, mohl bych ti jít s pískotem pomoct. Rád bych ale hrál, tudíž prosím Varana a další odpadlíky, aby vzali, koho znají, ať má úroveň a ať se hlavně koná.
Je ale také třeba najít 2. pískače pro případ, že by se trénink konal!!!

Dneska to byl super výkon díky všem!!!

Pošťáku: jsi sráč, chytneš snad všechno, co letí kolem (bolavou nohu, chřipku...)
Míro: jsi sráč, já už mam za sebou s Jill třetí den a zejtra budu dobrej :-)

Čus hoši, zítra nedorazím ani fandit, mám chřipku. Budu držet palce, pošlete pak zprávu o slavném vítězství. Těšim se příští týden, už ani nevím, jestli je míč kulatý

Tak nevim kolik minut zitra budu moci odehrat.Cvicil jsem s Jill (Kartač bude vědět :-)) a mám namozeny nohy.To me zase žena k něčemu přemluvila.

Tak to akce byla asi povedenější, než se zdá, když nevíš, že jsem kolem půlnoci razil domů... Proto říkám, že chci reportáž z after-midnight části...

Si jí napiš. Éééééjjaééééé, éééééjaééééé !!!!! Souhlas akce vydařená, myslím, že Víťa bude zdravej jako buk. Ještě jednou díky Mildo, kdy plánujete další?

chtěl bych číst reportáž

škoda že nejsou fotky ze sobotní akcičky, ještě dnes se směju, když si vzpomenu na to halekání s tamtou partičkou

Z posledního mače fotky nebudou, páč si Kartágo nevšiml, že jsem tam nebyl a z předposledního zápasu taky nebudou páč to byl taková bída, že mi to ani teleobjektiv nebyl schopen vyfotit. Speciální rada pro všechny kteří chtějí být na fotkách, nezbavujte se míče a tahejte minimálně jako já! Kdo se zbavuje rychle míče nebude na fotografii, to platí i pro beky a brankáře!

Ano, Ondro... za rok už nebudeš hrát ani 4. a pak skončíš... Brácha, však hej... nebuď jak na vše reagující Vláďa...
Jinak v sobotu můžu na zápas, ale vzhledem k tomu, jak jsem hrál a jak to vypadalo na tréninku, tak budu spíš trénovat než hrát. Bohužel tu od dnešního odpoledne do soboty ráno nebudu (tedy ani na netu), tak moc nevim, jak udělat sestavu... Možná až na místě, možná předběžně podle lidí dnes přihlášených...

běžte s postupem do hajzlu.trojku už hrát nebudu.a za rok už ani 4. a pak skončím

Jinak brácha, já vim, že postup vychází z našich výkonů, ale říkal jsem, že je to ještě reálný vzhledem k tabulce...

Vláďo, mě ale nevadí že jsem potlučenej, to snesu. Rád bych si ale zahrál, tudíž bych prosil ty fauly pískat a ne tam stát jen jak Y

když příjde Lempl tak mě raději ani do sestavy nezařazujte

jinak se samozřejmě podřídím potřebám týmu, s tím nemám problém

a hlavně se neurážej a nebraň na dvacet stránek. Jen se nad tim zamysli...

Vláďo, tak si to přečti. Mentoruješ jako prase. A na to fakt nikdo zvědavej není. Žádná reakce, žádná pokora, žádný "já bych řekl" nebo "já si myslím" nebo "Mě to spíš připadá". Ne jen: "Milej holousku, víš vo tom pi-u, bylo to zkrátka uplně jinak, a to žes stál na střídačce vedle mě nic neznamená." Trochu pokory, vole.
Jinak děkuji za přání. I tobě. U mě to bude o domácí hlídání nemocný Áni, bohužel...

A Pižlo - s těmi fotkami je to fakt. Já už bych si jednu v galerii taky snad zasloužil. Honza už jich tam má jako ...... a já porád nic! Proti Erecticu si mě přeci tvůj objektiv musel nadmíru užít

na houmpejdž visí reportáž od externích přispěvovatelů Bernda Posselta (šéf sudeťáckýho lancmančaftu) a Standy Řezáče (multilingvista a dálkový lyžař)