Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

OK. Tak se uzdravuj, v neděli bych se u tebe třeba stavil. Ozvu se.

Zdar, zítra držím palce, páč nedorazím ani na kukačku.
PS: Vlado sorry, ale jsem marod a tak musím zrušit prohlídku báglu i následnou konzultaci o dovče.

měl jsem pro tebe připravenej zase jeden parádní nákop

tak to ani nejezdi

zítra jedu sám,tak budu bez formy

pěkný :-)

nechtějte,abych to napsal já

vlaďo,co je to za záludnou otázku?

tam choděj volejbalistky? asi začnu taky chodit

ono bylo s čím přestat? to je mi novinka, já měl pocit, že se nezačalo. Běhal jen Kumys, ostatní chodili...

Jo, to si byl a většího kreativce a hračičku v kase, jsem viděl naposledy za dob své největší slávy! Málem jsem se z toho posral a poblil! Vedro vole, tým složený ze samých třicátníků a skoro čtyřicátníků (vyjímka Varanides), proti mladým puškám (vyjímka Šíma).
PS: kdyby si se pořádně koukal, tak víš v jakém stádiu jsme přestali hrát, po té co odešla poslední z volejbalistek, děděk a spol už neměli motivaci.

jako s tím kurvením, vole... :-) i když i vedro hrálo svou roli asi, já nevim, já byl v kisně

Jestli chceš něco ve stylu "Jen statný rytíř Pecha z Nouzbergu dorazil na kolbiště na svém sivém oři a přítomné panny již omdlévaly (v jazyce kubalickém polulovaly)...", tak to si budeš muset, panáčku, připlatit, neboť chvalozpěvy mají i v dnešních nejistých časech určitou cenu...
Nejdřív ale odpověz na záludný dotaz a následně se můžeme začít bavit o autorském honoráři...

Střelče, kolik je třikrát dvě? No? Čekám!

a jako reportáž nebude nebo co?

jako s tím vedrem nebo ses zkurvil?

Ondřeji, myslel jsem si, že sis dělal legraci, kdyžs sem odpo psal, ale po zkušenosti z tréninku musím říct, žes to odhadl dobře... :-/

Ty brďo, to si někdo se štěstím narazí novou miss, která ještě neví, koho si to na krk uvázala, dvakrát mu to tam nááááááhodou spadne, možná postoupí o prsa ze čtvrté třídy a už jsme mu jako málo, holouskovi???

ty jsi hovádko, ale pobavil jsem se, to jo...
vim, že to neni na mě, ale stejně to vypadá, že sestava je jasná, ne? Kumy - Vari, Mildi, Vladi - Posty, Tommy - Karty, Kůči, Pechy.
Štěpa nejde?