Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

ok tak v půl sedmý ať jsou všichni na hřišti

už je nás osm. Jde i Tom a Lampič, takže to stopro bude, zkoušíme ještě další lidi

tak jak to vypadá s počtem lidí? jestli je nás pět tak do Kbel nejedu

obávám se, že teď se po té přeháňce už nikdo nepřihlásí...

Járo a ty jsi tam s Kumbálem?

A já jsem pro tebe cizí? Po tak dlouhé známosti? Ty ďouče jedno prodejné...
Tož se tedy hezky provezte šalinou a dovezte nějaký ten suvenýr třeba i mně, svému cizímu spoluhráči...

Vláďo neměl by jsi mluvit o cizích lidech, když víš kulový...

Jo a Mildi, gratulace k tvému ocenění nejplajerem proti Hustci. Každopádně mě tato skutečnost nutí opatřit si definitivně na modrý dres nějaké číslo. Co kdyby si tě náhodou se mnou díky jeho absenci nějaký bláznivý sudí spletl a já přišel o sportovně-literární nesmrtelnost

Střelče - výmluvy. Včera jsem jel kolem páté okolo šestajovického hřiště a tys tam zrovna řádil na levém křídle. To víš, když někdo vyměňuje IV. třídu za třeti ligový trénink, to se pak nemůže divit, když mu spoluhráči předhazují nefunkčnost pravé kopací končetiny...

Honza se jistě jako správný táta nudí u spících dítek, tudíž ho prosím o nějakou tu burcovací aktivitu.
V pátek jsem v Poděbradech potkal brankáře Dymu, ten mi sdělil, že půjde.
Kumbal a Jerry taky pravděpodobně dorazí. Varan minule byl, snad to tedy zvládne i dnes. Tomáš snad taky.
Honzu tedy prosím o to, aby u Varana zaurgoval Markovu účast, aby zkusil Danka a Víťu. Kdybch na ně měl kontakty napíšu, žel nemám...
A ruskou armádu bych prosil kontaktovat samo sebou taky...

moc velké dusno

perfektní už jsme 4

ptal jsem se jestli vůbec někdo půjde, abych si mohl podle toho zorganizovat den

už je tak asi měsíc, Štěpo, já si toho všiml minulej tejden. Fajn, že je na tom někdo hůř než já... :-) Jestli se ptáš, jestli někdo půjde dřív, tak já za sebe nevim...

hele trénink je až od půl sedmý? býval od šesti. půjde ještě někdo?

ale houby, to bylo všechno promyšlené, trénoval sem ten aut tři týdny!!!! !!

No jo, vlastně. Díky za opravu. Tom se tam opravdu mocně šrouboval

já pouze jeden, druhej byl vlastní, když se dobře tlačil na hlavu Tom

zdar: 3:1, střelci Štěpa asi 2x (pamatuju si jen jeden), já jednou (fakticky to byl Štěpův gól, já se natlustil do vápna a Štěpa nastřelil mý koleno), o kartách nevim. Sestava Kumy - Vari, Mildi, Vladi - Posty, Tommy - Karty, Kůči, Pechy, Štěpi...

Chlapci tak jak? Výsledek, sestava, střelci a kartičky, bylo něco?
hele a neleje ve Kbelých? tady v Čelákách je bouřka a leje jak z konve