Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

tak za slepce si dám vlastňáka.ale zítra budu mít asi formu

Štěpo, paráda!

Jinak návrh squadry: Kumys - Milda, Míra, Vlado - Pošťák, Buzna - Kartáč, Štěpa, Slepec
Peťa, když se napíše, tak bude určitě několik minut hrát...
Jinak, kdo nesleduje tabulku, tak je to zápas, který nám může přiblížit postup...

dneska si dám na svatbě zase čtyři kousky tak bude zítra na zápase klídek a pohodička

jojo, ty sou gut, to může koupit kdokoliv

Já už to s Tomem probral - těch pár rozpočítaných korun se prostě připočte k platbě za sezónu a bude. Otázkou jen je, zda míče koupím já, či ty. Přece jen ti na těch mičudách víc záleží, já mezi nimi moc rozdílů až na výjimky nenacházím.
Můj typ každopádně zní: ty černobílé najky, které koupil Michal ve Štěrboholích. 3 kusy budou stát max. 1200.

musíme doplnit ty míče - ještě se to projedná asi, ale předběžnej návrh byl ten, že bys Pižlo každému naučtoval na sezonu kilo navíc a koupí se několik solidních míčů, které budou někde ve Kbelích vždy po ruce a budou se brát na zápasy

Sezóna se chýlí ke konci, nadšení neopadá, sportovně se v celku daří, ovšem platit se chce jak komu!!! A tak mi opět nezbývá, než napsat výhružnou zprávu všem dlužníkům. Poslední šance jak smazat dluhy bez úhony!!! Sobota 8:45 Teamstore arena, jinak nasadím gorilky z UK. Jmenovat nebudu, každý moc dobře ví kolik dluží.

Tomm - máš, o mladou prdelku je dycky zájem

Optimismus vůkol sílí,
oranžisté naši milí,
je třeba bod potratit,
naše štěstí pozlatit.

Myslim, že postoupit můžeme úplně hravě... čtyřka je nám malá... potřebujeme výýýýýš

Jinak v posledních třech zápasech velmi oceňuji výkonnost Kumyse, klidnost a pohodovost Štěpy a koncentraci všech ostatních. Za sebe se omlouvám, prostě to není ono, ale snad mám pořád co nabídnout.
Jo a pondělní trénink super - litovat může každý, kdo nedorazil...

no já rozhodně ne

no počkej počkej, kdo tady chce postoupit? :-D

tak snad bude mít ještě Erectico v posledním kole o co hrát

no ale výsledný pořadí se dělá podle vzájemnho zápasu, ne?Takže když dáš "výsledné tabulky", jsme třetí

i když ty posraný Oranjes "maj" v příštím kole Hustlaz, takže to maj jasný dva body

tak sme druhý, takže to je v našich rukách

koukal jsem na tus pelotas a jsou tam skoro samí cizinci :-D to jsem na to zvědavej

lilo, ted trosku poprchvalo, ale uz je po dešti. JE PO DEŠTI!!!
formu na vlastňáky? nebo fakt formu?