Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

ááá tady lítá jedna pochvala za druhou

Děkuji za kompliment.
I ty ses nám nějak rozstřílel, Slepče

no vláďo,ten za nás byl z tvé strany vyvedený.je škoda,že je konec sezony.ses nám nějak rozehrál

za sebe trénink nevidím příliš růžově, včera 2 mače, asi nechám kloubíky chvilku odpočívat...

5:1, rejpale

Kde je výsledek? Jste se tak zmastili, že nemůžete psát nebo se nechcete chlubit prohrou?

ja klidne taky prijdu pokud je msito

Hlaste se na trenink, beru brachu, to už jsme čtyři

to chce nejaky drawt :P

nic proti kartáčovi a štěpovi,ale tomm by měl zapřemýšlet o složení útoku pro příští sezonu,když goly dávají třetí,čtvrtý a dokonce pátý útočník v pořadí

já bych chvilku taky poseděl

Čus, jdu! Sorry, že jsem nedal vědět dříve, hrozně to letí. Díky za rady ohledně míče.

Klidně... zítra by to asi večer šlo...
Jinak k sestavě nevim - zjistim, jestli jde Pošťák, Milda nechť promyslí, jestli bude mít chuť se potrápit v útoku a odpo před matchem to dáme dohromady...

hned zítra? No nevim, mam dost práce. Ale třeba by to snad šlo... Co vy ostatní...

A ť tu jen nelobujeme za lopty předních značek. Co vlastně zítra po matchi? Uspořádáme důstojné rozloučení s touto, krizi minulého podzimka zcela odženuvší saisonou?

Což o to, hubu já držet umím, ale myšlenkový tok a bleskurychlé ruce "létající" po klávesnici, prostě nezastavíš. Nahnal bych vás v dešti do Karlína na škvarek s těma vašima najkama. Klidně si je kupte, ale já je chytat nebudu! No, vlastně nebudu chytat žádný míče! ... a Fero když si taková svině, tak si ten najk klidně kup!!!

Pižlo, Nobelovku míru bys zasloužil!
Jene, co to tu furt pindáš? Já do takového míče nikdá nečut...
Ale abys neslzel, když mi to dnes vyjde, zakoupím dva najky v pěkné černé barvě s růžovými prvky dle Vaší volby, Vaše milostě.
Vox Mildinis a Kartaciensis - vox Dei.

já bych chtěl mičudu s potiskem hlavy Lukáše "Zelíčka" Zelenky. Do tý by se to čutalo. Vláďo, je hezké, že myslíš, že ten míč je ok, ale prostě vzhledem k tomu, že jsme s nim už hráli, víme, že to neni vončo, tak furt nepindé. Přesto ti samozřejmě děkuji za tvou snahu a vynaložené kilodžauly :-)
A Pižlo, ty taky už drž hubu! :-D
no štěpo,ty si pochvalu nezasloužíš.i milda dal 2 goly a ty nic