Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Štěpko, škoda... Vy ostatní se prosim napište do kalendáře, ať je v tom jasno...

6.8. tu jsem a jdu.
jinak chci chodit i o prázdninách jako někteří ostatní. Vím, že Zlatani z Faux pas choděj na hřiště do Botičský (Albertov), teď nevim, kterej den, ale každej tejden. Taky alternativa.

6.8. bych asi mohl...

Definitivně mávám na nějakou dobu na rozloučenou a všem se zároveň omlouvám za to, že už jsem mičudy v Intersportu nestihl nakoupit. Doufám, že se toho někdo místo mě ujme - ceny jsou v prodejně v OC Letňany na zcela superbaťovské úrovni...

6.8. bohužel chceme jet na dovolenou takže já nepůjdu

turnaj bych taky dal,jen doufám,že se sejdeme a ne jako poslední dva ročníky

Na turnaj rád půjdu.
Zatím se tímto s vámi, miláčkové širáčkové, na pár týdnů loučím a otcům i neotcům přeju fajn dovču s ratolestmi, chotěmi, či zcela bez nich.

řikal jsem to už víckrát, ale 6.8. je turnaj ve Kbelích - mohl bys to Pižlo hodit do kalendáře. Já s tim počítám a těšim se...

no já bych to zkusil,ale musel bych vědět že je o to zájem a to zatím nevypadá

zkuste někdo třeba počenice.taky tam nějaká hřiště jsou

Tak Vysočany jsou pasé, probíhá přestavba areálu a to volné hřiště je zavřené. Obávám se, že ostatní je kvůli naší lenosti nereálné. Úterky se mi moc nehodí, ale pokud by se nám podařilo dohodnout ty Čelákovice na podělí tak bych chodil. Podmínkou je i slušná účast. Co vy na to?

Pro mě je červenec časem cest a kloubního odpočinku, tudíž lze se mno pro kopání počítat až pro druhou půlku prázdnin.
Pokud by byl mezi námi zájemce o dres ruských čutálistů či Zenitu Petrohrad, nechť se hrdě hlásí, neboť díky svému červencovému nasměrování můžu přivézt originály...

na fotbálek bych rád chodil taky. úterky bohužel většinou nemůžu
jinak v čelákách by se asi volné hřiště našlo

turnaj jsem tedy nepřihlásil

"Pošťáku, se Strahovem jdi do prdele!"

Ahoj, každé úterý od 20 do 22 počínaje příštím týdnem chodíme s kamarádama na Strahově na trávu třetí generace. Kvalita je od nekopů až po "Štěpány". Kdyby jste si chtěl někdo chodit zahrát, napište mi na email janposta@seznam.cz. Už vidím Haziho..."Pošťáku, se Strahovem jdi do prdele!"

S největší pravděpodobností to vypadá, že pondělní tréninky za školu o prázdninách pasé. Nevím jak vy, ale rád bych chodil na fotbálek i přes prázdniny. Pokuste se tedy najít nějakou variantu s jiným hřištěm. Já se poptám tady na podvinném mlýně, tedy pokud je někdo ochotný jezdit do vysočan?

Pro mne tutnájek padá, já nemohu.

Když by byla dobrá sestava,tak bych se asi zucastnil.

na Albertov klidně budu chodit :D