Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

A tu je odkaz na skoro už hotové podzimní rozlosování:
http://www.sportovninoviny.cz/fotbal/hanspaulka/tabulky.php?competitionType=1&strActio

Dostal jsem pozvánku na sobotu 27.8. na další turnaj ve Kbelích. Je to pokračování předjarního turnaje O zubří trofej, na němž už jsme hráli. Sice jsou větší branky, ale hraje se 5 plus 1 s normálními míči. Cena za turnaj je 1350 Kč - vzhledem k tomu, že jsou zajištěni rozhodčí a organizace je obecně lepší než na tom haniakovském turnaji, jistě není přehnaná.
Osobně bych do toho šel - kvalitní soupeři se v létě pro přáteláky shánějí těžko.
Kdybychom ke dvěma turnajům připojili obligátní kosí Šimkovstvo plus ještě jeden přátelák, tak už by to docela slušná příprava ale být mohla.
Přihláška se odesílá do 15.8.

Pošť...ák: si pyj moc kjušovickýho, viď?

Tak Varan dá vědět zátra, jestli jo nebo ne. Kdyby nemohl, tak zkusim sehnat v Vláďovi a Michalovi ještě jednoho beka nebo půjdu dozadu já...

Nazdaj, na 99% jdu na tujnaj, pokud půjdu, mám vzít bjatja? Je to ale hjoznej djbal

Milda: posero

v Benešově ještě nevěděj, ale snad daj vědět

Psal jsem Michalovi i Kumbalovi - Michal přijde, Kumbal je na 99 procent na chatě. Tak prosím někdo napište i na poštu a do Benešova, tam bohužel čísla nemám

a budou se brát "cizí" posily?

já to nakonec nezvládnu

a co sobota? gejové! pište se!

čau všem,
ten Počernickej turnaj za mě ne, bylo to jen na malym hřišti tušim 4+1, tak se mi moc nechce.
Jinak v pátek od šesti se půjde asi se Šimkovic Village Squadrou Ažůrou do Kobylis čutat. Kdo by měl zájem, pište. Nic ještě neslibuju, zatim jen mapuju terén...

ještě jednou čus,
jestli by byl zájem,tak 20.8. je v Počernicích taky turnaj.Už jsme ho jednou hráli.
Tak dejte vědět

čus,počítá se v sobotu s tím turnajem?
zatím nás moc není

nechcete si nekdo prijit zahrat v nedeli 19:00 fotbalek na Albertov? Moje cislo: 724391994. Jirka

Rozlosování Hanspaulské ligy pro sezónu Podzim 2011 - http://www.hanspaulska-liga.cz/clanky/neoficialni-rozlosovani-tymu-hanspaulske-ligy-do-sku

lidi, to byste nikdo nechtěli občas potrénovat? Nebo co aspoň nějaký přáteláky? já bych si fakt občas zahrál

já předběžně ano

A co turnaj? Mildi, obránci, kumys, ondřej? napište se prosím...
taky máte v kalendáři tady na stránkách o den míň?