Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

fotbaly jsou domluvený na každý pondělí na hodinu a půl, celkem za 1600 do konce srpna. Příští pondělí to budem platit, tak počítejte prosím s malinko vyšším příspěvkem (kolem 80,-), z ostatních dvou tréninků zaplatíme třeba přáteláky. Ty máme předběžně domluvený na středy... Ale je tam volno furt...

chlapi s vámi je to fakt těžký, copak se neumíte zapsat do kalendáře?

Kucí já to ještě nevím. Zatím se píšu, že ne, ale možná se na poslední chvilku přehodím.

Dyt jákdu taky vecer!!!!!!!

tak to je perfektní zpráva, moc se těším

Z týmu taky minimálně pět lidí (já, ty, kartáč, kumys, pižla, varan), takže je to tak o dvou třech dalších lidech...

Štěpko, pracuju na tom od rána... napsal ještě Peta Kučera a Ondřej, že od turnaje mají bolístky na nohách, že nee, ale na druhou stranu jde Míra Srba, Jarda, Míra Hulín...

jak je to s tréninkem? jde někdo?

Jerryho a Honzy. No ale ty už by ses taky zas mohl objevit, ať se nevidíme až na 1. mistráku...

jaké czecho penisy budeš prosit?

Se zítřkem se mnou nepočítejte, po turnaji jsem řídil a pravé koleno mi při této činnosti od stehna k lýtku zcela zgumovatělo. Asi jsem to na začátek s tou zátěží trochu přepísk - 5 zápasů nejsou 3 zápasy... Myslím ale, že to za pár dní bude ok.
Na příští týden zajistím nějaký přátelák, tak prosím czechopenisty, ať mi napíšou, v jaké dny večer s výjimkou čtvrtka by mohli.

no to jsme taky s varanem ke konci zjistili a proto jsme párky zaplatili a vzali si ještě árek v rohlíku

Po čtyřech prohraných zápasech musel Pošťák odejí... večer mi píše, jak jsme hráli ten poslední... a já - prohra 2:1... a on: tyjo,jen co odejdu, přestane se dařit...

Jinak při placení lístku a všeho, co jsem zaplatit měl za někoho z vás, tam zbylo: půllitrová kola, voda a 5 párků, takže jsem platil asi dvě kila tak jako navíc... Neni to žádný drámo, ale kdybyste si někdo vzpomněl, zlobit se nebudu... Jen pro info - zadarmo byly párky v rohlíku a ne párky, co jich měl Varan 6

já uvidím podle nohy

Zdar, info pro všechny: v pondělí trénink na Spartaku od 18:30.

oukej

V 9 je start turnaje.

co to kartáči kecáš?

seš asi zhulenej.
v kolik bude sraz?
musím kartáče vyzvednout v úvalech

Ja se omlouvam,ale bohuzel nedam ani jeden turnaj...Srpen je pro me o vikendu zabitej..

to je celkem dobrá cena