Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Pořád jsi na tom nejhůř jako ten Horváth, což není vůbec špatné

Tak více sebevědomí! Jsi koneckonců náš jediný skutečný fotbalista!!!

se mnou taky moc nepočítejte.sice tu asi budu,ale mám snad nejhorší fyzičku a nejvíc kil,co jsem kdy měl.jako začal jsem i letní přípravu,ale buď jsem se zranil nebo onemocněl

To si pan doktorand tedy žije, no tak holt Kumbal na měsíc na střed. Věk jako Horváth má, techniku taky, pohyb rovněž. Než ho ale odtamtud po návratu vyštípeš, to už bude prosinec...
Nicméně si pobyty v Bibione a Havířově pěkně užij!
Pak má Štěpán tedy jen jeden gól a Michal si ještě musí počkat.

Koukal jsem na rozpis a asi mě ukamenujete, ale první tři zápasy nemohu (3. svatba (né moje), 10. Itálie, 24. Morava). Jo a v přáteláku jsem dal gól (na 3:1 myslím) a Střelec nedal žádný, to jen tak pro pořádek.

Pro zájemce o informace o včerejším mači:
UŠ - Kehar club 6:5 (3:1)
V bílém nastoupili tito ctihodní borci, kteřížto se nezalekli ani sauny ani kvalitního soupeře: Střelec - Míra, Michal, moje maličkost - Poštovský panáček (tu a tam i Štěpán) - Honza, Štěpán, Kučosval, děduška Kumbuška.
První půle od nás slušná, v druhé jsme zpočátku trošku hořeli při bránění, ale dobrá věc se podařila, a nakonec jsme tak stačili výsledek otočit. Díky patří hlavně Střelci, Michalovi a Dědovi za obětavost a příchod, poněvadž to vskutku byly turecké lázně...
Naši paliči: jistojistě: 2x Míra + už bez záruky, neb mi vedro postupem času čím dál více kalilo pozorovací schopnosti: 2x Štěpán (možná ale jen 1x a jeho 2. gól možná patří Michalovi), Kumbal nebo já (fakt nevím, zda dědek tu mou ranku tečoval, či netečoval) + jeden z obránců Keharu
Diváctvo: Několik pijanů na lavičce u vchodu do hospody, které hlavně v 2. půli bavilo především glosovat všechny mé střely, které měly trajektorii letící brambory a za něž jsem se vskutku tu a tam dosti styděl...

jde ještě Michal (do pole) a snad dorazí i Kumbal

no to nás opravdu moc nebude

Pižlo, prosím do kalendáře i příští úterý, opět přátelák v 19 h.

už máme i na střídačku :-)

tvle

vždyť je nás přesně šest, Ondra jde do brány a ostatní si pěkně zaběhaj. už se těším

Já jsem nemocnej, proto nejdu...

Co ten přátelák zejtra? TO to můžem odpískat. Jestli nebude, budu nasranej, páč toho mam moc a tak jsem myslel, že půjdu jen zejtra...

Zdar, dorazim i s Vitou. Sima.

pokud zítra nebude žádný brankář,tak půjdu chytat.jinak hrát nebudu.není mi furt dobře

zítra se mnou znovu dorazí Michal Hoznour

chudinko, už zase? Důchod tě nějak dohání!

já mám nějakou letní chřipku či co a nevím,jak mi bude
Jinak na Horvátha jsem včera koukal z patnácti metrů a je fakt tlustější a pomalejší než já. Ale výdrž má velikou, prej naběhal nejvíc ze všech...