Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

a nebo když mám tu střeleckou formu,nemám vypomoct do útoku? napište,jak to vidíte

koulám,že vás zítra,pokud teda dorazí i michal,bude dost.tak pokud zítra dorazím,tak na kukačku

tak to je průser

Doraž v pátek na Jägera :-)

štěpo,v pátek se pořádně vožer,ať jsi na zápas v klidu.píská nás Erko :-D

U Kumyse nikdo neví. Záleží na výsledcích od jeho doktora, který budou v pátek. Ale vidí to tak, že by snad i mohl přijít...

Tak Michal mi účast potvrdil, Kumbál s velkou pravděpodobností nepůjde, neb někam frčí, a Láďovi jsem napsal, nicméně mi doposud neodpověděl, takže nevím, ale spíš s ním nepočítám. Přece jen se objevil minule na zápase přesně po roce, a to na přímou žádost a blízko jeho bydliště.
Kdybys ho ale třeba, Tome, namotivoval na pozápasové pivčo s Víťou, třeba by se zas objevil

Tudíž to bez Střelce vypadá (doufám) na 8 lidí, neboť předpokládám, že Kumys bude stále mimo hru.

Honzo klid, vždyť s Milanem je nás 6

přijedu se minimálně mrknout a pokud se na to nebude moc dívat,tak zasáhnu

protože fotbal miluju

Žádná registrace, je nás jak psů, když půjdou ještě tři lidi (Varan, Kumbál, Michal, Láďa, Kumys, Pierre...) tak je to v pohodě...
A Ondřej taky přijde, takových případů už tady bylo... dušuje se do pátečního večera, že už leží na prkně a v sobotu naklusá...

klídek už je nás 5, tak to odehrajem 4+1 a aspoň si pořádně zaběháme

No tě prsk. To bude zase náročný. Láďu by to chtělo. Co Michal? Varan? Nechceme ještě zaregistrovat pro případ nouze třeba Danka nebo Šikyho?

no myslím to vážně.ale pokud by vás mělo být málo,tak bych to zkusil vypotit na hřišti

Ale máme. To si vážně myslíš, že mě ten tvůj pokus o odetnutí dolní končetiny může odradit? Kampak na nás kbelské kluky - buky...
Střelče, myslíš to vážně, nebo je to jen kec? Pokud není, zkusím zas toho Láďu...
A samozřejmě i Kumbála do obrany.

já taky nakonec nepůjdu.mám to doporučené od doktorky

Mildo tos měl napsat před tréninkem. To bych byl Vláďu tak nenakopnul. Teďka nemáme obránce.

stejně bys seděl. Koučovedoucí by tě nepostavil!

bohužel na zápas nedorazim, bratrance má svatbu

pokud si věříš, vem si kopačky plus další obvyklé propriety