Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

A propos, dnes jsem si užil první výhru saisony při výpomocné akci v maskovaném dresu SS, nicméně body širáčí mají pro mou široširou srdeční soustavu zcela jinou hodnotu...

Prostě na tváři lehký smích, hluboký v srdci žal. Pro neznalé - praširák Mácha.

Jene k tvé výtce viz: "Jenže o tvrdém a přesném zakončení si v poslední době můžeme nechat jen zdát..."
Střelče, tvůj smajlík se mi vzhledem k výsledku vůbec nelíbil! Neprovokuj praotce Širáka bosou nohou!!!

článek opět kvalitka. Až na to, že pan Drn zapomněl zmínit moje další dvě gólovky volejovky...

no jo no,jsem chyběl :-D

1:3 bídná hra

výsledek?

Gejzooo

zdar,musel jsem do práce a nedorazím

hoši vemte někdo pumpičku prosím, nějak jí nemůžu najít

Jen pár organizačních věcí:
V sobotu nezapomeňte na modrou, na jaře na nás soupeři vyrukovali v bílém.
Zkusme už prosím příjít alespoň těch deset minut před výkopem, minule jsme se slezli na poslední chvíli a než jsme se rozehráli, byla druhá půla...
Tome, zařaď už dopředu na vyšší rychlostní stupeň optimismu a vyber si svého alternátora. Jsi náš zatím jediný středomozek, neb Pošťák a Štěpán nejdou...

Já na zápas jdu, ale víte, v jaký formě jsem odehrál minulý zápas a navíc jsem od té doby nečutal... takže spíš budu doplňovat tradičně hrající borce...

teda tady to žije

jo Ondro pořád seš nejlepší střelec,ale znáš to, přijde jeden zápas dám 6 gólů a je to

Vláďo přesně tak, mám dovolenou a tak na 2 zápasech nebudu. Budu však trénovat individuálně tak ne že mě vyškrtneš ze sestavy

jo a Michal Hoznour to nejspíš nestihne tak ještě někoho dotáhněte

beru si modrý

štěpo,jaký triko si bereš? jednou si chci s tebou na treninku zahrát :-)

ale jdu já a já jsem nejlepší střelec týmu v této sezoně

Tož, Miloslave, vzpomeň na svou útočnickou zabejčenost a v sobotu po návratu nutný hattrick (co měsíc, po který jsme se neviděli, to jeden goal), neb Štěpán nejde...
A co training? Pošťák se potřebuje rozehrát! Hlašte se.