Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

stejně tam napíše,že ujala pouze jedna tvá střela levačkou z tisíce :-D

publicisto ty vole,tak co bude?

štěpo,nepřeháníš už trochu?
třetí zápas v kuse

Vzrůst ceny - 50 korun na hodinu oproti minulému roku...

no to je celkem dost ne?

ty seš teda votravná buzna :-)
kumys-varan,vlaďa,míra-pošťák,kartáč-já,milda,kůča a ožralej tomm

Ještě jedna věc, cena za satlaice je zvýšena na 400Kč/h tj. 800Kč na tréňajs.

Publicista jest znalý věci, neb klíče jsou v rukou Božích. Velectěný pán Pižloslav ze Satalic vlastní onen nástroj, kterýmž se brána otevírá.
Pán Pižloslav je převelice zarmoucen a s podivem se táže, co to za přátele má? Snad samý tupoun a břídil mezi nimi jest, když na otázku nedostane jasnou odpověď. Táži se tedy znovu! Jaký šlechtný pán šel do poslední Kbelské bitvy pod kourouhví pána Pižloslava a který zbabělec na bitevní pole nedorazil a nesešikoval svá vojska (kurva, když napíšu, že chci setavu, branky a kartičky, tak to neznamená, že chci jenom střelce branek)?

Publicista před chvílí dopískal, ty nádhero...
Článek bude, nicméně musím nejdříve projít Knihu knih a najít pro Míru či Mildu nějaká ta vhodná exempla vedoucí k duševní vyrovnanosti a pro Toma k povědomí o nebezpečnosti požitkářství...
O klíčích, žel bůh, nevím ničehož, ale sázel bych na Pižlu.

Publicista se fláká

Mildinek: zas neumíš číst, co?

čau guystři,kdo má klíče od Satalic? Tom zejtra nejde, tak ať je to pošéflý

6:2,2x pošťák,milda,kartáč,já a varan

ahoj, beru nejaky kluky od nas na pondelni trenink, kolik nas bude dam vedet pozdeji

Nazdar draci, tak jak? Chci sestavu, branky a kartičky, aby mi nehaprovaly statistiky.

s Ondřejovejma ušima?

Co bys na něm geloval?
každopádně jsi to asi udělal dobře, když jsme s odřenejma ušima vyhráli

stačí když si nageluju famfulínka?

Pechi, snad tomu budeš takhle líp rozumět:
Kumi - Havli, Beny, Novy - Posty, Karty - Pechi, Poky, Hazi, Kuči! Kdo nepřijde nagelovanej, sedí! Včetně Mildy a Pošťáka!
je to pro mě těžší něž pro Vás nemoct jít na třetí zápas v kuse. Děláme na chalupě dřevo a tak opravdu nemůžu