Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

ten útok bude zítra našláplej :-D

ty tak :-D

jj, sem za, to bych dorazil často

mě by se spíš hodilo od 02:33 - 04:33

Paní Matoušková ze Satalic se ptá, zda můžeme na tréninky chodit od 21 do 23h. Jim by to hodně pomohlo a mě teda taky. Je to pro mě ideální termín. Řekněte si vy ostatní, ale tuším, že chlapům s dětma by to taky mohlo sedět. Singls je to určitě jedno - že?

a nebo budeš mít místo u pípy...

jestli tomme dorazíš v podnapilém stavu,tak nehraješ

A pro mé věrné čtenáře - vaše chvála mě těší, nicméně tu z toho děláme až moc uměleckou revui namísto místa drsné chlapské diskuze skalních sportsmanů...

Coby umělec jsem soudný odedávna, avšak articifiální produkce jest tak subtilní materií, že náhled adresátstva na ni lze předpokládat různorodý, což plodí nejroztodivnější interpretace dle náhledů toho kterého příznivce uměny.
Každopádně je fajn, že ses tam taky našel, tudíž tě zítra čekám v čistém a střízlivém stavu

Jo a Láďa měl být jen pobídkou pro nevyjadřující se dav, v jeho aktivní účast na kbelském hřišti moc nevěřím...

očekávaná sestava dle aktuální nabídky: Pižla - Varan, Dr., Mildikluk - Pošťák, Kartáč - Ondřej, Tomáš, (???Peťa, Láďa, Kumys???) Ale tuším, že se to teprve zpřesní - poslední tři jmenovaní se vyjádří, jestli půjdou...

Že by se Vláďovi vrátila ve verších soudnost? Docela nás v tom vidim... možná nejlepší na tom je, že nekomentuješ zápas, ale chování aktérů

Ať mne bací, nebo jímá hrůza,
nepolíbila-li toho muže múza.
Pero a slova ostrá jako břit,
tomu se snad nedá ani uvěřit.
Poetický pan Klapzuba, řekl bych!

to to trvalo, ta tvá óda-neóda však vskutku qualitní jest

Hele, širáctvo, co už se takhle přihlásit? Zatím je to skoro na kontumaci a reinkarnování Ládi či dalšího neobvyklého návštěvníka nějakou chvíli trvá.
A Mildi, v so bych prosil i bílý dres, ať nemusíme řešit, zda ten tvůj vyblitě namodralý je spíš yes, nebo děs... Na estetiku nesmíme zapomínat!

a to bud štěpo rád,že jsem spálil 4 tutovky

no vlastně to byl napůl můj gol :-)

no hlavně tě střelče nedožene, když se ti připisujou goly jinejch

http://tydenik.psmf.cz/hl/4/e/

však si to zasloužíš, ale zase nějakej gól přidej. cítím formu a to poak bude finiš

no ale tahkle mě v gólech nedoženeš

Mám nataženej sval, tak nevim jestli zítra pujdu. Dneska to musim vyzkoušet.